עזרה דחוף!!!!

מותר לי

New member
ומה שהשותפה עושה זה כן בסדר?

מה לעשות, היא חייבת להראות לה באיזו שהיא צורה שהשותפה מגזימה, ואני בטוחה שאחרי שבועיים השותפה תסתלק משם או תבקש ממנה להכניס שותפים אחרים במקום הזוג... אם לא הולך במוח אז ילך בכוח!

הבעיה עם אנשים זה שהם תמיד נופלים..

לדמגוגיה ולא מסתכלים על האמת השלמה. בוא אני אציג לך הודעה שאני ממציא ותגידי לי מה את חושבת ואם כותב ההודעה בסדר או לא: "נכנסתי לפני כמה חודשים עם שותפה מהעבודה לדירה שכורה, הדברים התגלגלו והיא החליטה שהיא חוזרת לביתה, לפי החוזה - היא אמורה להמשיך לשלם או לחלופין להכניס שותף אחר, הבעיה היא שהיא מאוד לא סבלנית והיא מנסה לדחוף לי שותפים בכוח רק בכדי לא לשלם ולעוף, אחרי חודשיים שפרסמנו מישהו בא לראות את הדירה ורצה להכנס, אבל הוא ממש לא נראה לי מישהו לגור איתו, ואני לא רוצה להכנס עם מישהו שאני אצטער על זה. עכשיו היא מתחילה לאיים שאם אני לא אכניס שותף ומהר, היא תכנס עם בעלה (הם נפרדו וחזרו) ולא יהיה כ"כ נעים שלושה אנשים בדירה כזו, אני ממש לא יודעת מה לעשות, Help Me
"

Jazz Singer

New member
ציטוט מהודעה הראשונה

"הפגשתי בניהם והיא אמרה שהוא חמוד ובהתחלה אמרה כן פתאום היא החליטה שהיא צריכה לחשוב על זה ובסוף אמרה שלא!!" לי זה נשמע מסריח!

גם אני אצטט

"היא אמרה שיש לה תחושת בטן ושבא לה שותפה..." אולי היא התייעצה עם אנשים והחליטה לא לא להכנס עם שותף אלא שותפה בלבד. בוא נגיד שזה לא פעם ראשונה שזה קורה, ויכול להיות צדק בדבריה. את חושבת שבובוט צודקת רק בגלל שהיא היחידה שכותבת פה, ולאנשים יש נטייה לראות את הדברים לטובתם - וגם להגזים. לי יש משהו אחר שנשמע הזוי: "וכל האנשים בכיתה אמרו לי שלא כדי אפילו החברות שלה הכי טובות" אני לא יודע מה איתך, אבל לא הייתי נכנס עם מישהי ש"החברות הכי טובות" שלה היו ממליצות לי לא להכנס איתה, ואני בספק עם מישהו אחר כן היה עושה את זה. זה נשמע לי הזוי, ומאוד
. ועוד שאלה, את חושבת שבובוט תצא בסדר מהסיפור הזה
גם אם היא צודקת בעניין הזה, הרי שהיא עובדת על מישהו ונותנת לו להכנס עם "שטן" לדבריה. את חושבת שאם הוא ישאל אותה איך השותפה, היא תגיד שהיא "שטן"

למה זה לא בסדר?

היא חתומה על החוזה משמע היא גרה שם. אלא אם בחוזה יש סעיף האוסר עליה להלין בן זוג באופן קבוע, אין שום פסול במה שהיא עושה.

בובוט7

New member
זה הכי בסדר

קודם כל תרגיע עם התגובות שלך ומהר אתה חושב שאין לי מה לעשות בחיים שאני כך כותבת על הבעיה שלי,זה סיפור אמיתי לחלוטין איו שום שקר, הבחורה הזאת נראת ילדה טובה וכן החברות שלה הכי טובות הזהרו אותי אבל אני לא הקשבתי והזמנתי אותה לגור איתי והכל היה בסדר ביננו וחזרתי לבעלי,דברנו והיא אמרה שלא אכפת לה שותפ\ה ועברו חודשיים ומצאנו משהו שרצה עכשיו להכנס והיא שיחקה משחק פתאום שאמרנו לה שאם לא תהיה ברירה אנחנו נגור איתה אז היא אמרה מה עם הבחור הזה?אולי הוא עדיין רוצה? התקשרנו לידה והוא אמר שהוא כבר לא מעוניין לא רק זה הוא סיפר לי שהיא התנהגה אליו מגעיל, אמרה לו כן אחר כך אמרה לו אני אחשוב על זה ואז היא התקשרה ואמרה לו לא אז אל תחשוב לרגע שזה הזוי כי זה לא לא תהיה ברירה אנחנו נגור איתה והיא תבין שהיא לא יכולה לפסול כל אחד שאנחנו שולחים לה,זה מה יש ואם אתה לא מאמין אז בעיה שלך

amazone

New member
מצד שני

יש לשותפה אינטרס לגור לבד ולשלם רק חצי מהשכ"ד - בכל מקרה זה לא אמור להיות שיקול שלה והמילה האחרונה אמורה להיות של הבעלים ואם הבעלים מוכן אין לה בררה

מצד שלישי...

אני בספק אם השותפ/ה שלך היה מחליט לצאת ולהכניס מישהו אחר לדירה בלי לשאול אותך, זה היה בסדר מבחינתך.

amazone

New member
הוא לא חייב לשאול אותי

זה בינו לבין בעל הנכס והם חתומים ביחד על החוזה במידה ויש לשותפה סעיף מיוחד בחוזה שדן בנושא יש לה טיעון - עד אז אין לה זכות דיבור

כן אבל קשה לי להאמין...

שבתור בעל דירה הייתי דוחף לאחד הדיירים שלי דייר ללא הסכמתו, ללא קשר לחוקים ולחוזה, אלא למוסר והבנה בסיסית בין בני האדם, ואתה שוכח שבעל הבית לא חייב גם לבובוט כלום, בטח לא לדפוק דייר אחר בגלל שמתחשק לה. לפי החוזה היא חתומה לשנה ועליה לשלם. אני ממש ממש לא מבין אתכם.

amazone

New member
אבל היא מצאה מחליף

שישלם אותו הכסף לבעל הדירה - וזה סטנדרטי בחוזי שכירות ובמקרים כאלה. הסיבה היחידה שהשותפה לא מסכימה כי היא רוצה לגור לבד בדירה ולא בגלל שהיא לא תסתדר עם השותף [מתוך הנחה שמינו של השותף לא עקרוני לה כיוון שהיא הסכימה לכך בהתחלה] אז כל אדם שלא יבוא לדירה היא תפסול מסיבה כזו או אחרת. הפעם היא משתמשת בכרטיס המגדר. אולי בפעם הבאה היא תפסול כי לשותפה הפוטנציאלית יש זקן? נכון שזה כיף לגור בדירה לבד ולשלם רק חצי משכר הדירה?

תראה, בחוזה שלי רשום...

המשכיר מתחייב לא להכניס אדם או חפץ פרט לרשום בחוזה, אני מניח שגם בחוזה שכירות בין כמה שותפים, אלא אם כן יש לבעל הבית יכול להכניס כמה דיירים שמתחשק לו(
) מבלי לשאול את האנשים בדירה.

amazone

New member
זה משהו שידוע לך עם החתימה על החוזה

כל שינוי מחייב תיקון חוזה. אם הבעלים סיכם איתך בהתחלה על סכום מסויים - זה מה שיקרה. אם הבעלים רוצה שכ"ד מסויים כל חודש - הוא יכול לארגן כמה שותפים לאותה הדירה או שהדייר הפוטנציאלי ישכור אותה מראש עם שותפים בידיעת בעל הדירה. במקרה הראשון, בעל הדירה, לרוב, חותם מול כל דייר בנפרד. במקרה השני, בדרך כלל, דייר אחד חותם מול הבעלים ומחתים את השותפים על החוזה מול הדייר האחראי. בכל מקרה הם חיים בשיתוף והדינמיקה ביניהם תלויה בהם בשורה התחתונה - בחירת השותפים על ידי השותפים לרוב אינה מהווה שיקול מי יכול לגור בדירה ומי לא כל עוד הבעלים מקבל את מלוא שכר הדירה שלו כפי שנקבע מראש בחוזה והחלפת השותף אינה מהווה בהכרח עילה לביטול החוזה, אלא אם כן נחתם סעיף שהחוזה תקף כל עוד אדם X גר בשיתוף בדירה

שוב אתה לא מתייחס למה שאני כותב...

אתה אומר שאם בעל הבית מחליט שהוא מכניס מחר עוד עשרה שותפים, שיתחלקו בשכר הדירה במקום דייר כלשהו, האם החוזה מאפשר לו

amazone

New member
תלוי בחוז עצמו

בחוזה רשום באיזה תנאים הוא יכול להפר חוזה או לעשות בו שינויים. הדירה יועדה מראש לשני השותפים. זהות השותפים אינה מהווה עקרון כל עוד הבעלים מסכים לחילוף ולא תלוי בשותפים האחרים. מראש ידוע כי הדירה מיועדת ל-2 שותפים תמורת 250$ לאחד. אם יש לשותפה השניה טענות - שתגבה את ה-250$ האחרים ותמצא בעצמה שותף ראוי

וכמובן אני אחזור ל...

"הסיבה היחידה שהשותפה לא מסכימה כי היא רוצה לגור לבד בדירה ולא בגלל שהיא לא תסתדר עם השותף" ואתה החלטת את זה על סמך מה
אתה לא מכיר אנשים שהתחרטו
שהתייעצו והתחרטו
אתה מדבר כאילו אסור לחזור במילה, מה זה פה שחמט

amazone

New member
על סמך העובדה שהוא נראה לה בהתחלה

אין לה סיבה להתחרט ועובדה שבהתחלה היא הסכימה שהוא יהיה שותף שלה כך שהמגדר אינו עקרון מבחינתה. שתעשה מה שהיא רוצה המילה שלה אינה אמורה להיות שיקול בהחלטה מי ייכנס לדירה אז מתוך נימוס שאלו אותה והיא הסכימה ולכן פעלו בהתאם. מעבר לזה אין לה זכות לבוא בטענות

למה אתה מסתכל על צד אחד../images/Emo35.gif

בעל הבית גם לא חייב להתייחס לבובוט, בדיוק כמו שהוא לא חייב להתייחס לדיירת השנייה. השאלה היא, מה מפורט בחוזה, ולמה אתה לא מתייחס לזה

למעלה