עזרה דחוף!!!!

בובוט7

New member
עזרה דחוף!!!!

יש לי בעיה אם השותפה שלי אז כך:לפני כמה חודשים עזבתי את הבית שלי ועמדתי להתגרש, בנתיים שההיתי בהליכים החלטתי לשכור דירה עם עמיתה ללימודים מצאתי דירה והצעתי לה לגור איתי,גרתי איתה בערך חודש וחצי חזרתי לבעלי ועזבתי את הדירה והסברתי לה שאנחנו נצא לה שותפ\ה ופרסמנו הודעות עברו חודשיים ואני עדיין משלמת שכר דירה,לפני שבוע מצאתי שותף הפגשתי בניהם והיא אמרה שהוא חמוד ובהתחלה אמרה כן פתאום היא החליטה שהיא צריכה לחשוב על זה ובסוף אמרה שלא!!בקשתי ממנה שתהיי הוגנת כלפיי כי אני לא יכולה להמשיך לשלם לדירה שאני לא נמצאת ומצאתי משהו שיכנס במקומי והיא התעצבנה ואמרה שזה לא מעניין אותה ומצידה שאני אמשיך לשלם כי אני לא אכניס לה מי שבא לי פניתי לבעל הבית והוא אמר שמבחינתו זה בסדר אבל היא גם צריכה להסכים אבל היא מצידה לא מוכנה בכלל ושמצידה אני אמשיך לשלם מה עליי לעשות אני ממש אבודה?

בובוט7

New member
כן

היא אמרה שיש לה תחושת בטן ושבא לה שותפה ושהיא מחפשת אז אמרתי לה ואם לא תמצאי מה יהיה אז היא ענתה שמיצדה אני אמשיך לשלם זה לא מעניין אותה היא מעצבנת מאוד ומוציא אותי מדעתי מה עושים?????????

היא צודקת מצד אחד...

לא נכנסים עם מישהו שלא רוצים, את יכולה לקרוא קצת סיפורים פה ולהבין למה. מה שאת יכולה לעשות זה פשוט להמשיך לחפש, חתמת על חוזה לשנה - ואי אפשר פשוט לברוח ממנו. מה שכן את יכולה לבקש ממנה לעזור לך.

בובוט7

New member
אוקי

אבל הבעיה היא שלא מתאים לה אף אחד כל מי שמתקשר או רוצה לבוא לראות את הדירה היא מתחמקת אז מה הקטע היא לא רוצה שותפים אבל להנות מזה שאני משלמת כן והיא שם לבד, וכן בקשתי ממנה שתבוא לקראתי והיא לא רוצה היא טיפוס של דווקא טוב לה עם זה היא שטן ואני ממש לא יודעת מה לעשות היא אפילו איימה שתחליף מנעול בדלת איזה רמה היא הגיעה מה לעזאזאל לעשות??????????????????.

תתחילי בלהתקמצן בסימני שאלה...

כי זה נורא מציק שיש כ"כ הרבה, לא???????????????????????? דבר שני אם היא באמת לא צודקת, אבל ממש לא, אז יש את הפתרון אבל זה לא היה פייר, כי אני לא יודע מה קרה בינכן ומי צודקת.

בובוט7

New member
טוב

סורי על הסימני שאלה אני פשוט משתגעת כבר אבל זה הסיפור האמיתי אני לא ממציאה ולא משקרת עובדה אני מבקשת עזרה כי אני ממש לא מצליחה להבין אך אני יוצאת מכל זה, זה פשוט לא הגיוני שאני עוד אמשיך לשלם עד סוף החוזה אני חייבת פתרון אז בבקשה תעזור לי אני אשמח תודה

Toastie

New member
היא הצילה אותך!

היא הצילה אותך בעת צרה וככה את מתגמלת אותה? כשהיית פשוט חייבת לעזוב, היא נכנסה לגור איתך. לא סתם עם מישהו, אלא איתך. עכשיו, כשאצלך פתאום הכל בסדר, הטובה שלה נשכחה והתחלת לחשוב על כסף. מוזר שכשהיית צריכה לברוח בכל מחיר, הכמה מאות דולרים לחודש לא שיחקו תפקיד, אבל פתאום כשהדברים התחילו להסתדר בחיים שלך, את מתחילה לחשוב בצורה תועלתנית ומגעילה. מכל הסיפור הזה, יותר סביר שאחשוב שניצלת וזרקת אותה (בכך שאתה מנסה לדחוף לה שותף במקום שותפה) מאשר שהיא עכשיו "חוגגת" על הכסף שלך.

בובוט7

New member
וואו

קודם כל תרגע כי זה ממש לא כך לה לא היה איפה לגור ואני אמרתי לה שתבוא איתי וכל האנשים בכיתה אמרו לי שלא כדי אפילו החברות שלה הכי טובות אמרו לי להיזהר ממנה ובכל זאת הצעתי לה לבוא ומה לעשות שדברים מסתדרים והיו לה חודשיים לחפש כי כך היא בקשה ולא מצאה והיא פרסמה שותפ\ה והבחור מצא חן בעינה ואז היא החליטה שלא כי אמרתי שצריך לתפוס את המומנט שלא נפספס אותו וכן לא מתאים לי להמשיך לשלם על דירה שאני לא נמצאת בה היא ממש לא הצילה אותי היא מנצלת אותי וכן היא חוגגת על הגב שלי כבר חודשיים היא אפילו לא טורחת לחפש שותפ\ה כי היא נהנת אז תרגיע ומהר כי אם זה היה קורה לך לא נראה לי שההית מסכים שיחשבו כך הצילה אותי הצחקת אותי היא שטן

אמנם זה לא בדיוק אותו הדבר

אבל זה מזכיר לי סיפור שהרס לגמרי את הקשר שלי עם חברה. לפני שעברתי לדירה הקודמת, דיברנו על האפשרות שנעבור לגור ביחד כי גם היא רצתה לעבור לאזור ת"א ובסוף היא אמרה שמעדיפה להישאר אצל ההורים עוד שנה ולחסוף את הכסף. כמה חודשים לפני סיום החוזה שלי דיברנו על זה שוב והיא אמרה שעכשיו סופית היא רוצה לעבור וקבענו שאת הדירה הבאה נשכור ביחד ותכננו תוכניות, ואז קרה מה שקרה ונאלצתי לברוח מהדירה שלי בטרם עת. הדבר היחיד שהרגיע אותי הייתה הידיעה שעכשיו לא צריך לבדוק שותפים אלא יש לי שותפה אחלה ורק צריך למצוא דירה שווה, ואחרי ששאלתי אותה היא אמרה שבכיף אפשר כבר לחפש אפילו שזה היה מוקדם מהמועד שתכננו. אז אחרי שבועיים שאני חרשתי על הומלס ודיברתי עם בעלי דירות והכל בהתאם לדברים שתיאמנו ביננו, התקשרתי לשאול מתי יהיה לה נוח לראות דירה שנראתה לי ורק אז כבדרך אגב היא אמרה ש"עדיף שתחפשי עם שותפים כי אני עוד לא יודעת מה יהיה איתי", וכששאלתי אם יש מצב שהיא מוותרת על המעבר בכלל או רק דוחה את זה, היא אמרה שהיא לא יודעת. אפילו על השאלה אם יש סיכוי כלשהו שהיא לא תעבור בכלל היא ענתה ב"לא יודעת", וזה ביאס כי היה לי חשוב לדעת כי הייתי מוכנה לחכות כמה חודשים בשבילה. בסוף התייאשתי ממנה, אבל בגלל שהיא לא אמרה לי את זה מייד כשפניתי אליה אלא רק מאוחר יותר כבדרך אגב נזכרה לציין את זה, פספסתי כמה הזדמנויות שוות למדי לדירות שותפים שפסלתי בידיעה שיש לי שותפה. ולמה זה מזכיר לי את המקרה שלך? כי את נכנסת לדירה עם מישהי, מישהי עם רגשות משלה ודרישות משלה שהן לא כאלו אבוסרדיות - היא נכנסה לדירה איתך בתור שותפה במחשבה שאיתך היא תגור עד תום החוזה. קרה מה שקרה והחלטת לעזוב, זה עדיין לא אומר שהיא צריכה להתפשר על מי שגר איתה בדירה רק כי את עזבת לפני תום החוזה ומחפשת מי שיחליף אותך. שותפים זה הדבר הכי חשוב בדירה, וזכותה המלאה לא לרצות לגור עם גבר או לא לרצות לגור עם מישהו שלא נראה לה מכל בחינה. בשורה התחתונה, מי שחתום על החוזה זו את ואת צריכה לפתור את הבעיה ללא תלות בה. אם היא תתנגד לעשר שותפות פוטנציאליות שתביאי אחת אחרי השניה, זה כבר סיפור אחר, אבל לטעון שהיא לא בסדר כי היא לא רוצה לגור עם גבר ולא מחפשת בעצמה את מי שיחליף אותך? למה את חושבת שזו בעיה שלה? גם אני במקומה לא הייתי מבזבזת זמן על חיפוש שותפה במקרה כזה, זה התפקיד שלך.

בובוט7

New member
זאת לא הבעיה

היא פרסמה יחד איתי דרוש שותפ\ה היא ממש אמרה שלא אכפת לה הייתה בחורה שהתקשרה והיא אמרה שהיא לא יכולה להראות לה את הדירה וכשאמרתי אני אראה את הדירה היא אמרה שלא שהיא מעדיפה אחרי זה הבחורה כבר לא רצתה בא עוד בחור וגם אותו היא פסלה ועכשיו אני שלחתי לה משהו וגם אותו היא לא רוצה אתמול בערב משהי התקשרה והפנתי אותה אליה היא אמרה לה שהיא רוצה לבוא אז היא ענתה לה לא השבוע כי היא עסוקה ואז הבחורה אמרה לה טוב אז השותפה אמרה שאם את לא יכולה היא תראה לי את הדירה פתאום היא אמרה טוב תבואי מה קרה היא השתנתה פתאום? היא רמזה לי שהיא לא רוצה שום שותפים ושלא אכפת לה שאני אמשיך לשלם אני לא עזבתי את הדירה בסכסוך אנחנו דברנו על זה והיא שמחה בשבילי אמרה אל תדאגי נפרסם הודעות ולא היה לה אכפת בן או בת היא אפילו רמזה שבא לה בן ואך פתאום בן אדם מתהפך?אני טוענת שהיא לא בסדר כי כבר התפספו הזדמניות והבחורה ששלחתי לה אתמול היא שיקרה לה בפנים ואמרה שיש כבר משהו שצריך להכנס למה היא משקרת? בקיצור היא לא יכולה להחזיק אותי עד סוף החוזה כי לה אישית נוח לגור לבד אין לי בעיה שתגור לבד ושתשלם לי היא את ההפרש,אם כל הכבוד לא התחתנתי איתה ולא צריך לרחם עליה כי אם ההית שומעת את כל מה שהיא אמרה אז לא ההית חושבת שהיא מסכנה כי היא לא ומה שנכון אני בחיים לא ההיתי עושה דבר כזה לבן אדם זה חוצפה ממדרגה ראשונה

Laybe

New member
שאלות

המרשעת מנסה להכשיל לך את החיפושים. אגב - החוזה שלך הוא מול בעל הבית ? ואת חייבת להביא לו שותף במקומך?

בובוט7

New member
כן

היא באמת מנסה להכשיל, הבחורה שבאה אתמול לראות את הדירה היא התקשרה אליה רק ב22 בלילה וההיא אמרה לה שזה כבר לא אקטואלי כי היא לא חזרה אליה כמו שקבעה איתה,והיום התקשר בחור והיא אמרה לו שרק ביום שלישי היא תוכל להראות לו את הדירה והיא בבית אנחנו לומדות ביחד והיא לא עובדת אז למה לדחות?החוזה הוא מול בעל הדירה וכן אני צריכה למצוא שותף אבל היא לא מתאים לה אף אחד

דבר ראשון

אם אמרו לך שלא כדאי לך להכנס איתה אז למה נכנסת בכל זאת מה את ילדה? לפעמים צריך לדעת להקשיב... דבר שני, אני במקומך לא הייתי דופק לה חשבון הייתי אומר לה אני מביא לך עוד כמה אנשים אם את לא בוחרת אני מכניס את מי שבא לי. יש לך חוזה בדירה את יכולה להכנס לשם מתי שבא לך ולהכניס לשם את מי שאת רוצה אלא אם כן יש סעיף בחוזה שאם את מכניסה מישהו במקומך את חייבת לקבל את אישור השותפה, אם לא , אז מי שואל אותה בכלל. אין מה לעשות לפעמים צריך לעשות קצת שרירים ככה זה עובד...

בובוט7

New member
אני לא

ילדה פשוט לא היה לה איפה לגור היא רצתה לעבור כבר לדירה ולי היה חדר פנוי אז הבאתי אותה כי היא הייתה נראת לי מיואשת ולבד ונכון אנשים אמרו לי שאני עושה טעות ולא הקשבתי להם כי איפשהו אני תמיד מנסה לא לשפוט אנשים לפי מה שאומרים עליהם אבל כל התמימות שלה והפני מלאך שלה התגלו כשטן שעושה איתי מלחמות אבל אתמול דברנו איתה אני ובעלי ואמרנו לה שאנחנו נותנים לה אויר עד סוף החודש ואם לא נמצא אנחנו נעבור לגור איתה והיא כמעט התעלפה וזה מה שיקרה נעבור לגור איתה עד שהיא תתחנן ותבקש שנלך אחרי שאמרנו לה את זה היא שואלת אותנו הבחור שהבאתם זה עדין בתוקף?והבחור כבר מצא דירה עכשיו היא פתאום מתחרטת חוצפנית ושקרנית

TheSegal

New member
גישה טובה ../images/Emo13.gif אהבתי את זה שאמרתם

שתעברו לגור איתה....

למעלה