עזרה דחוף!!!

בובוט7

New member
עזרה דחוף!!!

שלום אני ועמיתה שכרנו דירה יחד חתמנו חוזה ועברנו לגור ביחד אחרי חודש וחצי חזרתי לבעלי והחלטתי שאני עוזבת את הדירה ופרסמתי הודעות שמחפשים שותפ\ה שיכנס במקומי במשך חודשיים חיפשנו ולא מצאנו ואני עדיין משלמת ולא גרה שם לפני שבוע מצאנו בחור הפגשתי אותו עם השותפה והיא בהתחלה אמרה כן ופתאום התהפכה כולה והחליטה שלא ,כרגע מאוד קשה למצוא משהו שיכנס במקומי וזה נפל לי משמיים והיא לא רוצה היא אפילו אמרה שתחליף מנעול בדלת ומצידה שאני אמשיך לשלם ולא מעניין אותה כלום פניתי לבעל הבית והוא מצידו אמר שאני יכולה להכניס מי שבא לי אבל צריך אישור ממנה,היא לא רוצה שותפים ובנתיים אני עוד משלמת והיא נהנת לה כי היא לבד ויש מי שמשלם את ההפרש זה ממש מרגיז מה עליי לעשות?האם יש פתרון?

בובוט7

New member
יש הסכם

לי ולה עם בעל הדירה ויש סעיף שכתוב שאם אני יוצאת מהדירה אני צריכה למצוא לה שותף ומצאתי והיא לא מעוניינת בעל הדירה הסכים אבל היא לא

במצב הזה

אני מציעה שתכתבי למשכיר מכתב בדואר רשום ובו תודיעי לו שביצעת את חיובך על פי ההסכם וכי לנוכח סירובה הבלתי מוצדק של השותפה (שאם הבנתי נכון, כלל לא נדרש על פי ההסכם), את מודיעה על ביטול ההסכם.

בובוט7

New member
שזה אומר?

מה יהיה?אני אצטרך לשלם קנס?אני אוכל להכניס שותף?

שזה אומר

שאת הבאת שותף. לשותפה אין זכות "וטו". תבהיר למשכיר שמאחר והוא אינו מתנגד לשותף הרי שמילאת את חלקך ותנסי ללחוץ עליו שיחתום על הסכם שכירות עם השותף.

בובוט7

New member
יש אור בקצה

זאת אומרת שלמרות שהיא לא מסכימה והיא עושה דווקא יש לי סיכוי וזה נתון ביד של בעל הדירה הבעיה שהיא גם תצטרך לחתום על החוזה המשותף החדש עם בעל הדירה והשותף? אם היא מסרבת?אני ממש מצטערת שאני שואלת כל כך הרבה שאלות פשוט אני רוצה להיות בטוחה השותפה הזאת מתנהגת ממש לא אנושית

אני לא יודעת לענות

לא מכירה את מערכת ההסכמים בין הצדדים. בטח לא יכולה לתת אישור על התנהגות השותפה.

בובוט7

New member
לטובת מי החוק?

האם יש סיכוי שאני מפסידה לה?מה יקרה לי אם אני אכניס לה את השותף מבחינה חוקית?אם קיים סיכוי שבעל הדירה באמת יסכים שהוא יכנס ללא הסכמתה מה יכול לקרות?האם ניתן להגיע לאיזו פשרה?

בובוט7

New member
../images/Emo10.gif אני ממש מוטרדת

אני חייבת תשובות כי זה ממש מטריד אותי!! אני לא מצליחה להבין למה היא עושה דווקא

הפורום הזה נועד

כדי לתת יעוץ ראשוני וכללי. בלתי אפשרי לתת כאן תשובות מפורטות, "על בטוח" או מחייבות. עניתי את כל שאני יכולה בנסיבות המקרה.

למעלה