עזרה דחוף

**פצצה**

New member
עזרה דחוף

איך מחליפים שם משתמש? ואל תגידו לי להכנס ל "החלפת שם משתמש" כי נכנסתי ואני לא מבינה מה אלאה!!! ובקשר ל סמיילי שאמרה שצריך לשאול את רינת בקשר לזה שאם "השבט" חוזר אז היא אמרה שבקרוב היא חוזרת עם שם חדש ותודיע לכם כי יש לה את התשובה היא אמרה שהיא רוצה להשאיר אתכם במתח... *עוד הודעה אני עוזבת כי אני נוסעת לגור בעיר אחרת ואת המחשב שלי אני מעבירה לרינת כך שיהיו לה שתי מחשבים (במקרה ולא ידעתם אני ורינת לא רק חברות אלא היא בת דודה שלי כך שאני מעבירה לה את המחשב ולכן היא חוזרת בגלל שלא ידוע לה מתי יתוקן המחשב הראשון לכן היא תשתמש במחשב שאני אביא לה ולכן אני שואלת איך מחליפים שם משתמש...אז ביי יכול ליהיות שזו הפעם האחרונה שאני כותבת האמת שלא הספקתי ליהיות פו הרבה אבל צ´או ותאחלו לי דרך צלחה בדירה החדשה...הינה רינת פה ויש לה להגיד לכם משהו "היי מה שלומכם יש לי הודעה בקשר להשבט אבל תחכו בסבלנות כי תיכף אני חוזרת ואז תיהיה ההודעה הראשונה שלי היא התשובה של "השבט" אז ביי אני מתגעגעת" וביי ממני אני אתגעגע איריס.

סמייילי

New member
היי לכן!

איריס- ב ה צ ל ח ה! רינת- מה יהיה השם החדש שלך? והחדשות על השבט טובות? -אגב, למה בריי עוזב בעונה הבאה? -סמיילי

**פצצה**

New member
וובכן...

סמיילו´ש השם החדש של רינת בפורום עצמו יכול ליהיות: **רינת** או *רינת הפ33ה* או משהו אחר שיכול ליהיות שהיא תחליט אבל תביני/ו שרינת לא תצליח לשוב לפורום אם לא תגידו/י איך מחליפים שם משתמש וזה דחוף כי בשבוע הבא אני נוסעת ואם עד אז לא יהיה ידוע לי איך מחליפים שם משתמש אז רינת לא תשוב וכך גם ההודעה בקשר לשבט אז אנא מכן. דרך אגב היום היה המבחן האחרון שלי לשליש א´...בהצלחה בתעודות ובציונים כי יכול ליהיות שזו הפעם האחרונה שאני פו כי אמרתי שאני עוזבת בשבוע הבא וזה יכול ליהיות גם ביום ראשון וגם ביום שני... אז אל תשכחו בקשר לאיך משנים שם משתמש...! אל תישכחו זה תלוי בכם! וסמיילי תודה על ה"ב-ה-צ-ל-ח-ה!" וחוץ מזה שאני עוד ארשום לכם בביקורים שלי אצל רינת וזה יהיה לעיתים קרובות...

סמייילי

New member
תראי,

ניסיתי לבדוק את "החלפת שם משתמש" ולא ממש הבנתי איך מחליפים את השם עצמו, אני ממליצה לך או לרשום את רינת מחדש (ואני חושבת שזה בעצם החלפת שם המשתמש...) או לשאול את הנהלת הפורומים, בכל אופן, אם את רוצה להחליף, תפתחי הוןדעה כלשהי, ותעשי "הוסף תגובה", בתחתית העמוד כתוב (ליד ה"שלח" "החלפת שם משתמש", תלחצי שם ותעשי "רישום משתמש חדש" זה מה שאני חושבת, אני לא מומחית... אולי יש דרך קלה יותר, מישהו? בהצלחה! -סמיילי

-TaintedLove-

New member
../images/Emo13.gif

היי אני לא בטוחה, אבל לפי מה שאני הבנתי אין אפשרות להחליף שם משתמש. הברירה היחידה היא להרשם מחדש. במקום שמצוין ´החלפת שם משתמש´ הכוונה היא להיכנס תחת שם אחר. את צריכה להרשם מחדש, ואם את רוצה, גם למלות את הכרטיס מחדש.... -לירון-

**פצצה**

New member
תודה ניסיתי אבל...

הינה אני פה זאת אני רינת פשוט עם השם של איריס *פצצה* מה דעתך?! דרך אגב את רואה צעירים לנצח?????....

למעלה