עזרה דחוף

danield137

New member
עזרה דחוף

שלום אני לומד נהיגה עשיתי כבר 8 שיעורים עכשיו אני רוצה לעשות תאוריה אז מחר אני רוצה ללכת לעשות טופס ירוק ..המורה שלי אמר לי שאפשר לעשות הכל באותות המקום (קרית הממשלה ברמלה מי שמכיר )...זה הגיוני שאני באמת יכול לעשות שם הכל בלי ללכת ל20 אלף רופאים או שהוא לא התכוון לרופאים אלא רק לתמונה ולטופס עצמו?מישהו יכול לענות לי ?עדיף מישהו שמכיר את רמלה

תות15

New member
בטח שאפשר

אני הבאתי למורה את הטופס רק בשיעור 13 או 14.. אחרי שעברתי תיאוריה

NewUser4

New member
טופס ירוק

אינני מכיר את רמלה, ולכן תלכי לאן שהמורה אמר לך ששם מנפיקים טופס ירוק. שם יצלמו אותך (תמונת פספורט) והתמונה תודפס על גבי טופס בקשת הרשיון (הטופס הירוק). לאחר מכן יש לעשות בדיקת עיניים. ניתן לעשות אותה בכל חנות אופטיקה (לעתים ישנה חנות אופטיקה בצמוד למקום בו מנפיקים טפסים ירוקים). את הבדיקה הרפואית יש לעשות אצל רופא המשפחה.

jazzistco

New member
שאלה: במידה

ורופא המשפחה שברשותי לא מוצא חן בעיני ואינני מעוניין לערוך אצלו את הבדיקה, ניתן להזמין או לפנות לרופא אחר שיערוך לי את הבדיקה וימלא את הטופס? שאלה נוספת לגבי כל העניין של העיניים: אני הולך מחר לרופא עיניים (שהזמנתי אצלו טור דרך קופת החולים שאני מנוי בה). במידה ואני מרכיב משקפיים ואני מעונין בעתיד לעבור להרכבת עדשות-מגע, מה עלי להגיד לרופא העיינים?, האם אפשרי לבקש ממנו למלא את הטופס בהערה שאני רשאי להרכיב עדשות-מגע כשאינני מרכיב אותם עדיין ? אודה לכל העונים...

NewUser4

New member
תשובות

את הבדיקה הרפואית יש לעשות אצל הרופא שמחזיק בתיק שלך ושמכיר אותך ואת עברך הרפואי. מה הבעיה אצל רופא המשפחה? לגבי רופא עיניים: זה לא משנה אם אתה עם משקפיים או עדשות מגע. ההגבלה נכתבת "חייב להרכיב משקפיים\עדשות מגע..." כלומר זה לא משנה אם זה משקפיים או עדשות מגע.

בקשר לרמלה

טופס ירוק לא מוציאים בקרית הממשלה, אלא בחנות של טלדור שהיא סמוכה לשם ברחוב הרצל 98. בקרית הממשלה אפשר לעשות תאוריה. את הבדיקות של הרופאים עושים אצל הרופא שלך..

אוראל1988

New member
יש חנות ליד שאפשר לעשות גם בדיקות

למרות שעדיף שתלך לרופא שלך (danield137). המורה שלך התכוון שאתה יכול להוציא טופס ירוק ולחתום על הבדיקות רפואיות ועל בדיקות ראייה במקום אחד, באולפני רם.

100vardit

New member
באמת כדאי לעשות ברמלה...

הבעיה היחידה היא להגיע לשם-אם האזור טסטים שלך הוא בלוד,אולי תבקש מהמורה שלך שיקח אותך לשם. שם במקום מצלמים,וחותמים על הבדיקות רפואיות(בהנחה שהכול תקין אצלך-כמובן) בחנות ליד יש אופטיקה ,ושם יעשו לך בדיקת ראיה ,ואם הכול טוב,יחתמו לך גם על זה.וזה כל הסיפור!! אין צורך ללכת גם לרופא הרגיל שלך. אני הוצאתי שם,וחתמו לי על הכול.(למעט העיניים-שהם מעפנות-אבל זה כבר סיפור אחר-פשוט הייתי צריכה ללכת לעוד אופטיקאי) טוב,שיהיה בהצלחה:) ולא לשכוח לחייך יפה!!

jazzistco

New member
אמממממ... מוזר...

את הטופס הירוק חייב להכין ולשלוח לפני תחילת לימודי שעורי נהיגה או לפני מבחן תיאוריה? בטופס הירוק שלי רשום באדום-בפירוש שצריך למלא ולשלוח אותו לפני תחילת שעורי נהיגה!

לפי מה שאני יודעת

אז כעיקרון באמת צריך לשלוח אותו לפני שמתחילים ללמוד נהיגה כדי לקבל את האישור של משרד הרישוי שהבדיקות הרפואיות שביצעו לך אכן תקינות ואתה יכול לנהוג. תכלס, לא נראה לי מישהו עושה את זה... אם אתה עושה את התיאוריה לפני שהתחלת ללמוד נהיגה אז זה כבר מסתדר לך כי כשאתה הולך למשרד הרישוי להיבחן אז הם כבר חותמים לך על זה...

עושים עושים..

המורה שלי עיכב אותי 4 שבועות עד שהצלחתי להוציא טופס (4 שבועות המחשב שלהם היה מקולקל..)

למעלה