עזרה דחוף:(:(

שירני2007

New member
עזרה דחוף:(:(

שלום לכולם תראו אני מודאגת ופוחדת בטרוף אני צריכה שתענו לי בדחיפות!!! האם החומר הזה שיוצא מהזין שהבנאדם חרמן לפני שהוא גומר כאילו יכול להכניס מישהי להריון? כאילו חבר שלי לא הכניס אותו עד הסוף הזין שלו היה צמוד קצת לפות שלי.. זה יכול להכניס להריון???? תודה!!:)
 

א פרח

New member
../images/Emo6.gif

 

b0redavid

New member
קיצר כן! שילבש קונדום...

בזמן שהגבר מחורמן, הבולבוליקו שלו פולט מעט זרע על מנת שאיבר המין של אישה לא ירגיש כנייר זכוכית... כמו שהאישה מתרטבת. אבל מהרטיבות של האשה אי אפשר להכניס גברים להריון, אבל מהמעט זרע של הגבר כן אפשר להכניס את האישה להריון. אז אם אתם משחקים משחקים, תדעי שיש סיכוי שכן תכנסתי להריון ואפילו אם הוא אלף לאחת לא כדאי ללכת על בטוח יותר? אחרי הכל גם רוב אמצעי המניעה אינן מבטיחים מאה אחוז הגנה, אז למה להסתכן? ותמיד יש את הסיכוי שהוא יתלהב יותר מידי וישפריץ לך לתוך המנהרה זרם, במקרה שזה קורה, קחי את הדבר הראשון שבא לך ליד ותורידי לו על הראש! לכי לשטוף את המקום, וקחי גלולת הריון ליום אחרי.
 

daniella1980

New member
שירני, התשובה היא

כן - הנוזל מסוגל באופן תיאורטי להכניס להריון, וכדאי שתדעי זאת כדי להגן על גופך להבא. זו אחריות שלך, השמרי מהמצאות הפין ליד או בתוך פתח הנרתיק שלך, אלא אם הוא מכוסה בקונדום או שאת מוגנת בגלולות (שלא מגנות ממחלות מין, עוד הבט שרצוי להכיר). אל תפחדי בטירוף, אבל תדאגי לעצמך לבאות. עכשיו כשאת יודעת שהנוזל הזה, שהוא נקרא pre-cum, יכול לסכן אותך מהבחינה של התעברות. עכשיו השאלה היא מה הכוונה "צמוד קצת לפות" - האם היה בתוכך אפילו קצת, האם הנוזל חדר לתוך הנרתיק, זו השאלה. בכל מקרה, אני ממליצה לך להרגע קודם כל, כי פניקה לא תביא אותך לשום מקום. שנית אני ממליצה ללכת לרופא נשים ולקבוע אצלו פגישה. לשוחח איתו על כך ולשמוע מה בפיו. הוא ישאל אותך פרטים וגם מתי קיבלת לאחרונה. בכל מקרה, אני מאמינה שהסיכויים מאוד קטנים לבעיה כלשהי, והכי חשוב שתהיי רגועה. בהצלחה.
 
למעלה