עזרה דחוף איף אפשר להוריד את את המוזיקה מהשיר ולהשאיר רק את הקול של הזמר (בשביל בנית טרקים)
M miki4u New member 8/12/05 #1 עזרה דחוף איף אפשר להוריד את את המוזיקה מהשיר ולהשאיר רק את הקול של הזמר (בשביל בנית טרקים)
D Domnastic New member 10/12/05 #3 אריאל, מה עיניינים איתך../images/Emo35.gif../images/Emo163.gif אהבת את השרשור הסוחף-מלא-התגובות שלי ושל שני החברה מהמוסד
אריאל, מה עיניינים איתך../images/Emo35.gif../images/Emo163.gif אהבת את השרשור הסוחף-מלא-התגובות שלי ושל שני החברה מהמוסד
H HeavenlyB New member 10/12/05 #4 זה נהיה כ"כ ארוך שויתרתי יש לי סבלנות לקריאה של עד 3 שורות ולא יותר
D dmt4me New member 11/12/05 #6 עזובתו..../images/Emo2.gif יש לו מספיק עבודה איתנו ,נערי מכ"ם איך עברה השבת איש?
H HeavenlyB New member 11/12/05 #7 בדיוק סיימתי אלבום אבל אני לא מרוצה. עדובה של שבועיים, אבל בלי מפיק, וזה לא קל כשהאומן לא יודע כלום על סאונד. ולנסות להסביר לו דברים טכניים זה בלתי אפשרי, עד שאתה מוותר.
בדיוק סיימתי אלבום אבל אני לא מרוצה. עדובה של שבועיים, אבל בלי מפיק, וזה לא קל כשהאומן לא יודע כלום על סאונד. ולנסות להסביר לו דברים טכניים זה בלתי אפשרי, עד שאתה מוותר.
P pcp1 New member 11/12/05 #8 HeavenlyB לא הבנתי בדיוק מה המקצוע שלך זמר ? מפיק? טכנאי? או משהו שקשור לזה?