עזרה דחוף

varditbbb

New member
עזרה דחוף

בני בן החודשיים סובל מעצירויות קשות מאוד. יש לו קיבה פעם ביומיים או שלושה ימים. יש לי תחודשה שזה בגלל שהוספתי את התחליף חלב סימלאק בנוסף להיותו יונק מה לעשות?????

galpazonet

New member
קרה גמלנו...

את יכולה לתת לו מיץ עגבניות טבעי, כלומר לגרר עגבניה בפומפיה ולסחוט את המיץ ולסנן. הקטנה שלי מתה על זה ובנוסף מקבלים ויטמינים. חוצמזה תנסי עיסויים עם שמן, זה גם קצת משחרר...

../images/Emo45.gif גם אצלנו זה קרה

וגם אנחנו נתנו לו מיץ עגבניות טבעי ... מעט כל יום וזה לאט לאט השתחרר

גוזליקה

New member
אז קודם כל תנסי לעשות הפסקה מסימילק

יש כאלה שסימילק גורם להם לעצירות... אפשר לנסות תחליף חלב אחר. כרגע להקל עליו לקפל את הרגליים לכיוון הבטן ולעשות לו מסג' עם שמן סביב הטבור... בגיל יותר מאוחר נותנים מים של שזיפים שהושרו או עגבניה / שמן זית וכד' ..

lulyK

New member
פעם ביומיים או שלושה בגיל חודשיים

זו לא עצירות. איך נראה הקקי שלו?

lulyK

New member
לפי הרופאה שלנו, זה בסדר גמור.

אפשר לעבור גם שבוע ללא יציאה וזה לא עצירות. זה עצירות רק אם התינוק נראה סובל, הקקי נראה "כמו של עיזים" וההוצאה שלו מלווה בכאב. אצלנן עד תחיל תהמוצקים, הוא עשה קקי פעם ב-4,5 ימים (די נחמד, כשמתרגלים לזה
).

lulyK

New member
הפרשנות לבכי היא כנראה פרשנות שלך.

ממה שאת מתארת, הוא לא בוכה בגלל כאבי בטן, הוא בוכה כי הוא תינוק
(ולראיה, את אורמת שבידיים הוא נרגע. ממליצה לך בחום להתארגן על מנשא).

תתייעצי עם אחות טיפת חלב

זו עצתי הראשונה. יכולים להיות לה כל מיני פתרונות טובים וסביר להניח שהיא תנחה אותך להתחיל בפתרון הקל ביותר ואז לחכות ולראות איך התינוקי מגיב אליו. אני יכולה להציע, מהניסיון שלי, את גרבר השזיפים. כף עד שתי כפות ביום (שוב, תלוי בחומרה של העצירות ובתגובה של התינוקי) ואת שוכחת שהוא סבל מעצירות ... בהצלחה ושירגיש טוב !

א R נ ב ת

New member
קרה לנו בגיל חודשיים בול!

ואחות טיפת חלב ייעצה לשים בבקבוק כפית שמן רגיל. עזר פלאים. לא נזקקנו ליותר מפעם אחת ל"שחרור".

dafgol

New member
יומיים שלושה זה לא עצירות קשה ....

עד כמה שידוע לי. שימי לב אם את מוסיפה כמות מים נכונה יחסית לכמות האבקה. ( אם לא שמים מספיק מים היציאות קשות יותר....תרתי משמע
) חוצה מזה שאם סימילאק לא טוב לו....נסי אולי מטרנה....

המצתם פה על שיזיפים ועגבניות

התינוק בן חודשיים זה נראה לכם בריא שהוא יאכל את זה ????

למעלה