עזרה- דחוף!

Paffon

New member
עזרה- דחוף!

חברי פורום LP, אני צריך את עזרתכם באופן בהול! כל מי שלומד בתיכון שבו יש מגמות ייחודיות [החל מכיתה י' כגון רפואה, מחשבים, תיאטרון, קולנוע וכו'] ושלא עושה בגרות בערבית/צרפתית שיוסיף את שם בית הספר והעיר כתגובה להודעה הזו. דוגמה: "אני רונלד מקדונלד, לומד בבית הספר 'מקיף א'' בבני ברק. אני במגמת קפיצה לאחור ולא עושה בגרות בשפה שנייה." תודה רבה מראש!!!

mirrra

New member
הייתי עושה את זה

אבל למרות שאני במגמת ביוטכנולוגיה אני עושהגם בגרות בצרפתית.. אני יכולה להעמיד שלא [או בכלל לפרוש בשבילך!] ..זה יהיה טוב?

Lp Fairy

New member
המממ

אני רעות יצחקי (פויה שם משפחה פויה), לומדת בתיכון עירוני מקיף קרית חיים (ובקיצור תק"ח) בקרית חיים..[= אני במגמת תולדות האומנות+עיצוב גרפי ואדריכלות ולא עושה בגרות בשפה שניה..[= (אנחנו אוהבים אותך רעות..[=)

Lp Fairy

New member
Reut...[=

אבל גם חברה טובה שלי רושמת ככה רעות..אז זה סדר..חחח

Azizi

New member
וואו אני תורם

אני אביב מנור לומד ב"תיכון מכבים רעות" שברעות-מכבים ( מודיעין - בעע), אני לומד מחשבים וכימיה. (אפשר גם פיזיקה ביוטכנולוגיה אומנות תיאטרון כלכלה מדעי החברה ועוד..) ולא עושה בגרות בערבית צרפתית

mirrra

New member
חחע..מכבים

מתברר שיש הרבה אנשחם דווקא שאני מכירה משם, מוזר
מכיר את משה?

amy lee 4 life

New member
טוב

אני שרה מרם ואני לומדת בבצפר לאומנויות מגמת תאטרון ולא עושה בגרות בשפה שניה...

®NuLy®

New member
למה זה?!

אני גלי מתיכון בויאר בירושלים. אצלנו לוקחים מגמות רק בי"א אני אקח מדעי המחשב ומוזיקה/מדעי החברה

nully1

New member
אוקי....הנה...

אני הילית קציר, לומדת בביה"ס משגב. אני בהגברות תיאטרון ותנ"ך ולא עושה בגרות בשפה שנייה

Paffon

New member
תודה ענקית לכולכם!

עזרתם לי המון! אם מה שאני מתכנן אכן יצליח, אני אשתף אתכם. בינתיים צריך לשמור על פרופיל נמוך... מצטער על החשאיות... תודה שוב עמרי

למעלה