עזרה דחוף

אלמוגי

New member
עזרה דחוף

איך אני לוכד מסך?? יש לי אזהרה שמקפצת לי כל הזמן ואני לא יודע איך ללכוד אותה ולשלוח .... תודה מראש.

ofirgonen

New member
מאוד פשוט

במקלדת יש לחצן print screen לחץ עליו עכשיו לך לצייר של ווינדוס תדביק ושמור בתור קובץ של jpg הבנת?

אלמוגי

New member
תודה....אבל זה לא עובד לי.!!

אני לוחץ אבל זה לא עושה לי כלום. יש לי את ההודעה הזו שעולה לי כל הזמן. ואני לא מצליח ללכוד אותה.

zuli2

New member
לכידת תמונה

כמו שקודמי כבר אמר לך. לחץ על לחצן ה PRINT SCREEN , לך להתחל תוכניות עזרים צייר. פתח את הצייר , עריכה , הדבק . ו...זהו בעצם. ב ה צ ל ח ה

noam01234

New member
יופי חמודי...

מה צירפת לנו? צירפת את התמונה בתור קובץ טקסט, צרף אותה בתור תמונה

גלי®

New member
לא הסברתם לו איך !!!! כשהתמונה

מודבקת בתוך הצייר , לך ל: קובץ -> שמירה בשם , מה שיפתח חלון שבתוכו יש את האפשרות לשמור את הקובץ גם בסוג JPG , תן לו שם ושמור אותו !!! אחרי כן שתול אותו בפורום , כמו שעשית לקובץ הקודם ! לא כל אחד יודע לעשות את הדברים האלו .....

noam01234

New member
תגובה

צודקת....לעומת זאת קצת נמאס מלהסביר את זה... היות ואני טוען שתמונה אחת שווה יותר מאלף מילים, אני אבקש מאייל מחר באימייל ליצור דף HTML עם תמונות והסברים (לא איכפת לי ליצור דף כזה בעצמי) על "איך לוכדים מסך" ונשים את זה ברשימת הקישורים למטה.

הנשוי

New member
בינתיים תסביר עוד משהו.....

אצלי בצייר יש אפשרות לשמור רק כקובץ BMP כיצד בכל זאת אפשר לשמור כקובץ JPG

noam01234

New member
הסבר

מאוחר לי, אני בקושי רואה משהו, אני מצרף קישור לדף של מיקרוסופט עם פתרון לבעיה, אני מקווה שאתה יודע אנגלית, אם לא (או שהסתבכת) צרף הודעה נופת ונעזור לך מחר

הנשוי

New member
מאוחר לי והתינוק בוכה.........

אבל בכל זאת קראתי ולא מותקן אצלי כך שזאת לא הסיבה מחר אני נעלם לשבוע כשאחזור אמשיך להטריד

גלי®

New member
בגלל שלי לא מאוחר , ואצלי התינוק לא

בוכה , מצרפת לכם לינק לאתר שבו יש את כל ההסברים על 98 בעברית !!! מקווה שזה יעבוד !!!

למעלה