עזרה דחוף

מצב
הנושא נעול.
עזרה דחוף

עזרה דחוף
איך מזריקים את הדקא ? זה ממש מסורבל יש שם שני מזרקים ועוד חלק שקוף קטן כזה . בדרך כלל בעלול מזריק אבל הפעם אין לו מושג וגם לי אז בבקשה זה דחוף

הדקא מגיע במזרק מוכן

עזרה דחוף
איך מזריקים את הדקא ? זה ממש מסורבל יש שם שני מזרקים ועוד חלק שקוף קטן כזה . בדרך כלל בעלול מזריק אבל הפעם אין לו מושג וגם לי אז בבקשה זה דחוף
הדקא מגיע במזרק מוכן
להזרקה, תוציאו את ה"מכסה" האפור ואז תתגלה המחט ופשוט להזריק... אולי יש דקא מסוג אחר???

שלי זה 0.1 ובא

שלי זה 0.1 ובא
ישר מוכן להזרקה כך שאני ממש לא יכולה לעזור לך אבל כדאי שתתקשרי למרכז בריאות האישה בסביבה שלך, יש כזה בכל עיר ותבקשי לדבר עם האחות היא בטוח תסביר לך, חבל לשבור את הראש. אני יכולה לתת לך את המספר של מרפאת נשים ברחובות, האחריות שם חביבות תנסי אותם 089445174 ותעשי את זה עכשיו לפני שהם הולכים הביתה. בטח יענו לך גם בנות פה בהצלחה

את יודעת עכשיו כשאני חושבת

שלי זה 0.1 ובא
ישר מוכן להזרקה כך שאני ממש לא יכולה לעזור לך אבל כדאי שתתקשרי למרכז בריאות האישה בסביבה שלך, יש כזה בכל עיר ותבקשי לדבר עם האחות היא בטוח תסביר לך, חבל לשבור את הראש. אני יכולה לתת לך את המספר של מרפאת נשים ברחובות, האחריות שם חביבות תנסי אותם 089445174 ותעשי את זה עכשיו לפני שהם הולכים הביתה. בטח יענו לך גם בנות פה בהצלחה
על זה לדעתי פשוט מזריקים את הנוזל אל האבקה, מחליפים מחט ומזריקים.....לא יודעת אולי לא???

יש ואקום במזרק עם המדלל

על זה לדעתי פשוט מזריקים את הנוזל אל האבקה, מחליפים מחט ומזריקים.....לא יודעת אולי לא???
יש ואקום במזרק עם המדלל
ואני פוחדת שאיך שאני הוציא את הפפק הדלל ישפך החוצה

וואו אני ממש לא יודעת

יש ואקום במזרק עם המדלל
ואני פוחדת שאיך שאני הוציא את הפפק הדלל ישפך החוצה
וואו אני ממש לא יודעת
ולא רוצה סתם לכתוב שטויות, מצטערת שלא יכולה לעזור אולי תגשי למר"מ שם גם יזריקו לך וגם יסבירו לך??? בהצלחה

זו זריקה מאד מסובכת שכדאי מאד לתת

עזרה דחוף
רק למי שיש לו נסיון. לא ממליצה לנסות לבד. וזה ממי שהזריקה לבד ה- כ- ל מהיום הראשון. הזריקה הזו היא למקצוענים בלבד.

מריםXX

New member
מותר לא להסכים?

רק למי שיש לו נסיון. לא ממליצה לנסות לבד. וזה ממי שהזריקה לבד ה- כ- ל מהיום הראשון. הזריקה הזו היא למקצוענים בלבד.
מותר לא להסכים?
הזרקתי לבד דקא 3.75, ועוד בטיפול שהצליח... זה אכן בא בשני מזרקים. בעיקרון צריך לחבר בין המזרקים (ללא מחט) באמצעות החלק השקוף, ואז להעביר את המדלל (החומר הנוזלי) כמה פעמים למזרק השני (אבקה): להעביר ולשאוב, להעביר ולשאוב. האבקה לא נמסה לגמרי על ההעברה הראשונה, ולכן יש צורך במספר פעמים. כשהאבקה נמסה לגמרי להעביר את כל החומר לאחד המזרקים, להבריג את המחט ולהזריק במה שקוראין השריר. במשך כל התהליך יש להקפיד על סטריליות: לא לגעת בקצה המזרק בידיים, לא לגעת במה שבא במגע עם החומר. סה"כ ההזרקה היא אותה הזרקה, אבל הערבוב קצת אחר ומחייב עבודה זהירה. בהצלחה

anguly

New member
מסכימה עם נועה

מסכימה עם נועה
זה גם מורכב גם יש שאלה של מהירות צריך להזריק תוך 3 דקות מהערבוב... זריקה לא קלה.

קודם כל תודה רבה לכלכן

עזרה דחוף
קודם כל תודה רבה לכלכן
בסופו של דבר התקשרנו לבית המרקחת שבו רכשנו את התרופה והסבירו לבעלי בטלפון אין לערבב ואיך להזריק די מסורבל אבל למרות כול הקשיים הצלחנו להזריק. מה שלא ידענו זה שצריך תוך 3 דקות מערבוב להזריק את החומר ומה שעוד לא ידענו זה שאי אפשר להשתמש עם מחט אחרת (זאת של הגונל לדוגמא) הקטנה והכתומה וניסנו לפחות 7 דקות אבל לשוא ואז האסימון נפלל לי סוף סוף שאולי ננסה עם המחט שהם נתנו וואלה זה עבד יופי והוזרק בהצלחה. יש נזק אם זה לא הוזרק תוך 3 דקות ?עכשיו אני בלחץ מזה. יש לי כאב די חזק באזור ההזרקה שהתחיל רק שעתיים אחרי זה נורמלי?

אני לא ידעתי על השלוש דקות

קודם כל תודה רבה לכלכן
בסופו של דבר התקשרנו לבית המרקחת שבו רכשנו את התרופה והסבירו לבעלי בטלפון אין לערבב ואיך להזריק די מסורבל אבל למרות כול הקשיים הצלחנו להזריק. מה שלא ידענו זה שצריך תוך 3 דקות מערבוב להזריק את החומר ומה שעוד לא ידענו זה שאי אפשר להשתמש עם מחט אחרת (זאת של הגונל לדוגמא) הקטנה והכתומה וניסנו לפחות 7 דקות אבל לשוא ואז האסימון נפלל לי סוף סוף שאולי ננסה עם המחט שהם נתנו וואלה זה עבד יופי והוזרק בהצלחה. יש נזק אם זה לא הוזרק תוך 3 דקות ?עכשיו אני בלחץ מזה. יש לי כאב די חזק באזור ההזרקה שהתחיל רק שעתיים אחרי זה נורמלי?
אני לא ידעתי על השלוש דקות
אף פעם לא ספרתי לאחות. והיה לי אחלה דיכוי שבעולם.

מצב
הנושא נעול.
למעלה