הדקא מגיע במזרק מוכןעזרה דחוף
איך מזריקים את הדקא ? זה ממש מסורבל יש שם שני מזרקים ועוד חלק שקוף קטן כזה . בדרך כלל בעלול מזריק אבל הפעם אין לו מושג וגם לי אז בבקשה זה דחוף
זה מגיע ב-2 מזרקיםהדקא מגיע במזרק מוכן
להזרקה, תוציאו את ה"מכסה" האפור ואז תתגלה המחט ופשוט להזריק... אולי יש דקא מסוג אחר???
באיזה מינון הדקא שלך??זה מגיע ב-2 מזרקים
אחד אבקה אחד נוזל + מחט בנפרד
שלי זה 0.1 ובא3.75 מ"ג
את יודעת עכשיו כשאני חושבתשלי זה 0.1 ובא
ישר מוכן להזרקה כך שאני ממש לא יכולה לעזור לך אבל כדאי שתתקשרי למרכז בריאות האישה בסביבה שלך, יש כזה בכל עיר ותבקשי לדבר עם האחות היא בטוח תסביר לך, חבל לשבור את הראש. אני יכולה לתת לך את המספר של מרפאת נשים ברחובות, האחריות שם חביבות תנסי אותם 089445174 ותעשי את זה עכשיו לפני שהם הולכים הביתה. בטח יענו לך גם בנות פה בהצלחה
יש ואקום במזרק עם המדללאת יודעת עכשיו כשאני חושבת
על זה לדעתי פשוט מזריקים את הנוזל אל האבקה, מחליפים מחט ומזריקים.....לא יודעת אולי לא???
וואו אני ממש לא יודעתיש ואקום במזרק עם המדלל
ואני פוחדת שאיך שאני הוציא את הפפק הדלל ישפך החוצה
תודה ממיוואו אני ממש לא יודעת
ולא רוצה סתם לכתוב שטויות, מצטערת שלא יכולה לעזור אולי תגשי למר"מ שם גם יזריקו לך וגם יסבירו לך??? בהצלחה
זו זריקה מאד מסובכת שכדאי מאד לתתעזרה דחוף
איך מזריקים את הדקא ? זה ממש מסורבל יש שם שני מזרקים ועוד חלק שקוף קטן כזה . בדרך כלל בעלול מזריק אבל הפעם אין לו מושג וגם לי אז בבקשה זה דחוף
מסכימה עם נועה!זו זריקה מאד מסובכת שכדאי מאד לתת
רק למי שיש לו נסיון. לא ממליצה לנסות לבד. וזה ממי שהזריקה לבד ה- כ- ל מהיום הראשון. הזריקה הזו היא למקצוענים בלבד.
מותר לא להסכים?זו זריקה מאד מסובכת שכדאי מאד לתת
רק למי שיש לו נסיון. לא ממליצה לנסות לבד. וזה ממי שהזריקה לבד ה- כ- ל מהיום הראשון. הזריקה הזו היא למקצוענים בלבד.
מסכימה עם נועהזו זריקה מאד מסובכת שכדאי מאד לתת
קודם כל תודה רבה לכלכןעזרה דחוף
אני לא ידעתי על השלוש דקותקודם כל תודה רבה לכלכן
בסופו של דבר התקשרנו לבית המרקחת שבו רכשנו את התרופה והסבירו לבעלי בטלפון אין לערבב ואיך להזריק די מסורבל אבל למרות כול הקשיים הצלחנו להזריק. מה שלא ידענו זה שצריך תוך 3 דקות מערבוב להזריק את החומר ומה שעוד לא ידענו זה שאי אפשר להשתמש עם מחט אחרת (זאת של הגונל לדוגמא) הקטנה והכתומה וניסנו לפחות 7 דקות אבל לשוא ואז האסימון נפלל לי סוף סוף שאולי ננסה עם המחט שהם נתנו וואלה זה עבד יופי והוזרק בהצלחה. יש נזק אם זה לא הוזרק תוך 3 דקות ?עכשיו אני בלחץ מזה. יש לי כאב די חזק באזור ההזרקה שהתחיל רק שעתיים אחרי זה נורמלי?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.