עזרה דחוף!

עזרה דחוף!

אני גרה בכפר סבא, בקומה שנייה, וכשמסתכלים מבעד לחלון בסלון רואים מעין "שטח הפקר" שבין הביניין שלי לביניין אחר. והשטח הזה הוא דיי ריק..יש שם צמחים(קוצים וכו') סלעים..(והחנייה של הביניין אך אותה לא רואים מהסלון) בעודי מצלמת את הפרחים שסוף-סוף פרחו בעדנית(אני חובבת צילום וצילמתי את הפרחים בשילוב של פסלוני פיות שיש לי..אבל זה כבר לפורום אחר), בכל אופן, בעודי מצלמת, אני לפתע רואה חתול נאבק במשהו שנראה כמו צינור שחור של גינה..אבל פתאום שמתי לב שלצינור הזה יש ראש, זנב, חח והוא זז! בקיצור זה היה נחש. הנחש והחתול נאבקו לדעתי בערך 20-25 דקות, עד שבאו אנשים והם ברחו.(גם האנשים וגם הנחש והחתול). רציתי לדעת איזה נחש זה. בהתחלה הייתי בטוחה שזה פתן שחור, אבל לפי מה שקראתי הוא חי בנגב. הנחש נשך את החתול מספר פעמים, אך נראה כאילו לחתול זה לא מזיז והוא ממשיך לשרוט את הנחש שנראה דיי סובל...כך שאני כמעט בטוחה שהנחש הזה אינו ארסי(כי החתול המשיך כאילו כלום במשך 25 דקות עד שבאו אנשים והם ברחו)... ובכל זאת, הוא ממש דומה לפתן שחור: שחור, אורכו לדעתי 1-1.5 מטר..מה שבטוח לא יותר מ-2 מטר, ראש קטן...זהו נראה לי(צפיתי על כל המחזה מקומה שנייה) למישהו יש מושג איזה מן נחש זה????
ליאור (אהה..וכמובן שצילמתי גם את זה...הרי לא בכל יום אתה רואה את ערוץ נישונל ג'אוגרפיק מסלון הבית
)

המממ...יש מצב..

אבל קראתי עכשיו שהזעמן השחור הוא באורך 2.40 מטר...והנחש שאני ראיתי היה הרבה פחות..לא יותר מ-2 מטר...לדעתי הוא היה 1.5 גג..

naja

New member
קרוב לודאי זעמן שחור.

נפוץ מאוד באיזור כ"ס. באורך של 1.2-1.5 מטר רובם כבר שחורים לגמרי.

BabaGee

New member
את יודעת ש....

אפילו הפילים לא נולדים בגודל שאת רואה בקרקס. הם נולדים קטנים וגדלים לגודל המקסימלי, יש סיכוי שגם הזעמן הזה לא בקע ישר 2.40 אלא בקטע קטן יותר והוא בדרך לגודל המקסימלי שלו. נשמע כמו זעמן שחור, אם צילמת את מאבק הענקים הזה אז אולי תשתפי אותנו ?

naja

New member
תגיד באבא....

הקטע הזה עם הפילים זה ודאי? אתה ראית פעם פיל שרק נולד? אתה עבדת בקירקס? אני חושב שאתה רושם דברים לא מבוססים.......

BabaGee

New member
זה כבר עובר כל גבול !!!!

אתה חושב שאם אתה אדום אז אתה יכול להשפיל אותי ??? לפקפק בניסיון שיש לי עפ פילים ?? (רק שתדע שיש לי ימבה ניסיון עם פילים !!! עד לפני שבוע לא הייתה לי מצלמה דיגיטלית בכלל !!!) אני אישית יילדתי עשרות פילים בניתוחים קיסריים בתנאי שטח עם חתיכות אבנים שהשחזתי על השיניים שלי ! הנהלת הפורום - לטיפולכם בבקשה , תשללו לא את הרישיון לניק אדום.

BabaGee

New member
לא=לו

אתה רואה מה עשית לי ?? גרמת לי לכצתוב עם שגיאה , אני בוכה עכשיו.

dreaming h

New member
עד שלא תביא להוכחה

תמונה שלך עם פיל קטן שיילדת עם השיניים, אתה לא תגיד לנו מה לעשות. אחר כך נראה.

BabaGee

New member
עוד ברוסיה היית סקפטית !!

ואין בי עונג גדול יותר מאשר לחשוף בפניכם תמונות נדירות שצולמו בטיול האחרון שלי בפילסילבניה. אז ככה: יום אחד טילנו אני והכלב הנאמן שלי ג'ינו בערבות פילסילבניה המרכזית ולהפתעתי אני רואה פילה גדולה כורעת ללדת כשהפילפילון אפו ארוך שלה תקוע בתוך הביצה שלו כשהוא תלוי בחציו מחוץ לגוף הפילה ... המשך הסיפור בתמונה הבאה

BabaGee

New member
המשך הדרמה בשלושה חלקים

ישר כשזיהיתי את המצב הקריטי והתעורר בי חשש שהפיל יפגע במהלך הלידה ויאבד את היכולת שלו לעוף לעולמי עולמי , לא אבדתי את העשתונות וזרקתי את המצלמה שלי לג'ינו הכלב הנאמן שלי (והחובב צילום בפני עצמו אני חייב לציין). ישר הכנסתי את עצמי אל מתחת לפילה תוך סיכון חיי שלי וניגשתי לבצע בה את תרגיל החליצה בעזרת השיניים החותכות המפורסם שלי. וג'ינו הכלב המקצוען תפס את התמונה בדיוק בשניה הנכונה. טו בי המשךיוד

BabaGee

New member
סוף טוב, הכל טוב

הפילפילון אפו ארוך כמו שאתם יכולים לתאר לעצמכם שרד את ההטלה וכיום הוא כבר יודע כיצד לצעוד. אני והעולל עדיין שומרים על קשר ומחליפים גלויות מדי כירסמס וחנוכה. בתמונה הזאת אתם יכולים לראות אותי ואת הפילפילון בתמונה משותפת ושוב מוצלחת ביותר אני חייב לציין שצולמה על ידי ג'ינו כלבי הנאמן. FIN

naja

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

שכנעת אותי..... אני מתנצל שהטלתי פיקפוק בכישוריך כמילד פילים.

BabaGee

New member
יש דברים שהשתיקה יפה להם

בתמונה הקודמת זה גם אני פשוט זה היה תחת איפור כבד בגלל שעבדתי תחת-שמיכה (undercover) בפילסילבניה שאיתם כידוע ישנו משבר דיפלומטי חמור בעקבות הקרב על פורט נוקס. אבל שום משבר דיפלומטי לא יעצור בעדי מלעזור לפילפילון אפו ארוך בצרה לבקוע .

BabaGee

New member
ההוכחה מספקת אותך ????

איפה הנראה של האח"כ ממיקודם ?

חחח..תארתי לעצמי שמישהו

יגיב בצורה ככה..("גן כשאת נולדת לא נולדת מטר 60..") הכל מקרה, אני אשים את התמונות ברגע שאני אלך לפתח את הפילם.. (המצלמה הדיגיטלית לא נכנסת ולא תיכנס לבית....)

למעלה