עזרה דחוף!!

msarusi

New member
עזרה דחוף!!

היי! קוראים לי מור ואני בכיתה ט'. יש לנו מסיבת סיום של החטיבה ב-19 ליוני והבאמי ביקש שנציג מערכונים באודישן לקבלת תפקיד. אני לא כל כך מוצאת אז חשבתי שאולי אתם תוכלו לעזור לי.... אני צריכה משהו שיקרע את כולם מצחוק, משהו שיתאים גם לדור הצעיר שזה אנחנו וגם לדור הבוגר שאלו ההורים שלנו, משהו עכשוי לא משהו לפני מליוני שנים של הגשש משהו מהתקופה הזו. בבקשה אל תתנו לי שמות של המערכונים אני צריכה הפניות לטקסטים או אתרים. אז בבקשה מכם תעזרו לי דחוףף אני צריכה את זה למחר או גג מחרותיים אז פליזזזזזזזזז תעזרו לי! בתודה מראש מור.

D o r o t h y

New member
זו העונה שלהם...

תראי חמודה - הפורום הזה עוסק בעיקר בעניינ גששים שלפנינ מיליוני שנים וכאלה - אבל אולי תמצאי משהו מ"קצרים" או משהו כזה? או אולי תכתבו משהו על ההווי שלכם ? לפחות ככה היה נהוג כשאני הייתי בבי"ס, לפני מיליוני שנה.

"חן" - של אסי וגורי

פארודיה על "סטאן" של אמינם. מעריץ קרוע של יגאל בשן ששולח לו מכתבים ונועל את החבר שלו שמעריץ או עוזי חיטמן בפריזר של הקרטיב לימון. אקטואלי מתמיד.

וגם אלי ומריאנו:

זרקו על גאולה אבן... זרקו על שרון חזיז... נולד לזהבה בן... כולם היו שם" דליה, איציק, מרדכי, רוני - מי לא? אהוד בא רק בסוף. נולד גם לדורי בן. זאב. שלומי, שבת שלום. זכותי לתת לרמי פור, תיסעי מפה. אל תחני, נחמיאס... שימי, תבוא ראשון... סעי, סעי היימן... בשבוע שעבר ניסים גרם מהומה כזאת...

actress

New member
יה גדול ../images/Emo6.gif אלי ומריאנו באמת מזכירי

מזכירים אותה
(את סי?) סעי סעי ענק

החתולית

New member
יעני מה, אני בת מליון שנה ?

שאלה החתולית והלכה לחפש תחפושת של דינוזאורית סקסית (לא קוראים משפט כזה, אוקסימורון ?).

למעלה