עזרה דחוף

תמוז 4

New member
עזרה דחוף

שלום רב ישבתי כאן שעה וקראתי את כל מה שכתוב וברצוני לספר לכם משהו ממני משהו כואב. אני נשוי כבר 6 שנים ו אני נמצא אם אשתי מגיל נורא צעיר.(ממש ילדים) לפני כ-3 שנים אישתי התחילה לרקוד ריקודי עם למרות החששות שהיו לי(אתם יודעים מה אומרים על האנשים שרוקדים-כולם הולכים כדי לחפש...) קיבלתי את התחביב החדש באהבה והיא התחילה לרקוד .דבר שהפך לאובססיה. לפני כשנה וחצי גיליתי כי אשתי נמצאת בקשר עם גבר מהריקודים דבר שמאוד פגע בי הבטחון שלי בה ירד ל-0 כל הזמן הייתי בודק אותה ,פותח לה את היומן,ארנק ופלא פון ממש פרנואיד למרות שהיא מבחינתה ביקשה סליחה וטענה שטעתה החלטתי לעזוב את הבית לתקופה לא מוגבלת על מנת שתוכל לחשוב מה היא רוצה מעצמה לאחר ארבע ימים היא התקשרה אלי וביקשה סליחה ושאחזור הביתה ישבנו דיברנו והחלטתי כי אני סולח לה היו לנו חיים נפלאים היה כמיה מצויינת היתה אהבה ,פרגון וסקס מצוין במהלך החצי שנה האחרונה עזבתי את מקום עבודתי והתחלתי להיות עצמאי ומכאן התחילו היחסים שלנו להדרדר כמו כדור שלג העסק בהתחלה לא כל כך הלך והיה חובות קצת יותר ממה שהיינו רגילים היה המון מתח בבית היינו מרבים לריב ,לא לדבר (חשוב לציין כי לפני כשנה נולד לנו בן מקסים) לפני כחודשיים עליתי לחדר שנה שלי ומצאתי את אישתי בוכה ששאלתי מדוע אמרה כי היא סובלת מדכאון אחרי לידה וכי היא מרגישה כלואה ושאין לה כוח לכלום. חיבקתי אותה ואמרתי לה כי יש לה את כל המרחב לבוא ולנשום אויר (הכונה לרקוד ולשחרר את הנפש. ומכאן הבעיה שלי עזרה דחוף לפני שבוע גיליתי כי אשתי נמצאת בקשר עם גבר אחר (לטענתה 3 שבועות -לדעתי יותר) ניסיתי בכל כוחי להסביר לה כי אני אוהב אותה וכי אני לא רוצה לפרק את המשפחה שלנו היא טענה כי היא נמשכת לגבר הזה וכי כל המצב הזה גורם לה לרצות לפרק את החבילה. ששאלתי אותה מה היא רוצה לעשות היא טענה כי היא התחתנה צעירה וכי לא ראתה דברים אחרים בנוסף המצב הכלכלי הביאו אותה למקום הזה מה אומר לכם חברים כואב לי מאוד הלב אני חש כי כל עולמי חרב עלי אני אוהב אותה ומוכן לסלוח לה גם הפעם חשוב לציין כי הסכמנו ללכת ליועץ נישואים (היום יש לנו פגישה ראשונה) אבל כל שיחותי עמה היא אומרת לי שאני לא יחשוב כי זוהי נוסחת פלאים(יעוץ)וכי האהבה תחזור היא טוענת כי היא לא אוהבת אותי יותר וכי כיום היא רוצה לצאת לרקוד לבלות לשכב עם גברים אחרים וכו" אנא מי שעבר דבר דומה דבו איתי או יעצו לי כי אני מרגיש שאני מתפרק לחלקים תודה מראש

seeyou

New member
כלל ברזל:אין נשואים בכוח-../images/Emo150.gif

שני הצדדים חייבים להסכים לחיות במשותף תוך כיבוד הדדי ושמירה על המוסכמות. כאשר צד אחד מצא בחוץ פיתרון נוסף-חלקי,אין חזרה(ברוב המיקרים) לחיי הנשואים. ללכת ליועץ נישואים זה חבל על הכסף שלך-אלא רק אם תסכים לתנאים שלה: גבר נוסף . אם אין לכם ילדים הפרידה יהיה יותר קלה. יוסי

קשה אבל אפשרי

הליכה לייעוץ היא צעד ראשון וחשוב. אני רואה שקשה לך ובטוח שלאשתך גם אבל אני חושש שבעוד אתה מפחד לאבד אותה היא מפחדת לאבד את המאהב/ים וזו הסיבה לבכי שלה (דכאון אחרי לידה? לא בטוח). יש כל מיני סיבות לבגידה, לא תמיד הן תלויות בך ואל תאשים את עצמך. ניסית להושיט יד במקרה הקודם וקיבלת ביס. אם תנסה שוב בלי עזרה מקצועית תקבל עוד אחד ועוד אחד. מי שנכנס לזה קשה לו להפסיק זו התמכרות כמו כל דבר לכן רק עזרה מקצועית אולי תעזור. לך לייעוץ ואם אשתך תיפתח אולי תשמע דברים שלא יהיה לך קל לשמוע(אולי היא תגיד שאתה גרוע במיטה למרות שאתה חושב אחרת)צפה לגרוע מכל ותנסה להיות חזק עד כמה שניתן. אולי כשהיא תבין מה עומד מולה ומה המחיר היא "תחזור בשאלה". תהיה קשוח ותעמוד מאחורי מה שאתה אומר. בהצלחה

מאוד עצוב לי בשבילך. אתה כנראה אדם

טוב ובאמת אוהב את אשתך מאוד. איש משפחה. לא מגיע לך מה שקרה לך. לדעתי אשתך לא ראויה לבן זוג כמוך וכנראה לא מעריכה את מעלותיך.אין לי עצה עבורך אבל אני מקווה שתמצא לך בת זוג ראויה יותר שתעריך אותך. אם היא אינה רוצה בך אל תלחם עליה אין טעם. אני לא מאמינה שאפשר לתקן נישואין. אם אשתך לא אוהבת אותך תן לה ללכת. אני בטוחה שהיום היא בהתלהבות ההתאהבות ונדמה לך שמחכה לה גן עדן בחוץ אבל שתשאל את הרווקות והגרושות והן יסבירו לה איזה ג'ונגל מחכה לה בחוץ.

shirlyar

New member
כשהאהבה נגמרת...

אני לא חושבת שיש הרבה מה לעשות, כי היא בפירוש טוענת שהיא כבר לא אוהבת, ועל רגש אי אפשר לעבוד זה פשוט לא יעבוד, זה מה שאתה מאחל לעצמך?? שהיא תמשיך לבגוד בך??. שתהיי מצוי בחברת מישהי שלא אוהבת אותך? מה זה מגיע לך אתה חושב? אני לא חושבת שיש מישהו שראוי לזה, ולכן אני ממליצה לך לשאוב כוחות וללכת עם זה עד הסוף. נכון שזה כואב וכואב מאוד ,כשהלב נשבר זו כמו מחלה קשה, אך מתגברים על הכל, זה רק עניין של זמן, אין איזו שהיא תרופת פלא נגד שברון לב, אבל אולי תוכל לעבור את תהליך הפרידה יותר בקלות ע"י שיחות או טיפול שזה באמת מומלץ, וחוץ מזה אני מאחלת לך באמת הצלחה ושתעבור את זה כמה שיותר בקלות.

תמוז 4

New member
הצדק איתך

אני לא יודע עם כתבתי אבל אתמול היה לנו שיחה עם יועצת נישואים אמת היה לי קשה לשמוע דברים כי היא סיפרה בגלוי על אהבתה והמשיכה לגבר הנ"ל אני חייב לומר לך משהו מהלב (אולי אני חי בחלום עכשיו) ביום ראשון שעבר אישתי הלכה לעבודה בבוקר ולי היה עוד זמן לכן נשארתי במיטה ואז בלי שום הכנה התחילו לרדת לי דמעות כמו ילד, 15 שעה בכיתי כמו תינוק לא יכולתי להפסיק (מגיל 10 לא בכיתי כך). ואז אחרי שהפסקתי לבכות הרגשתי פתאום חזק יותר בוגר יותר מבין יותר כאילו וירדה לי אבן מהלב אז אני אומר לעצמי שאני יודע בתוך תוכי שגם אם נחזור להיות ביחד אני תמיד יהיה בפרנויה וזה לא יהיה אותו הדבר מה שכן ואני מקווה (אולי אני חי באופוריה)שאולי דרך השיחות שאנו הולכים היא תגלה כי החיים בחוץ אינם פיקניק ונכון עכשיו טוב לה ויש לה פרפרים אבל לכמה זמן זה ימשך לנצח הרי כל מערכת יחסים רבת שנים נכנסת לשגרה מסויימת. בכל אופן אני רוצה להודות לך על התגובה והיחס נתת לי לראות עוד נקודת מבט שאלה אישית עם אפשר? האם גם את גרושה שנפגעת ולכן הידע הזה?

nimpo

New member
תאמין לי אתה ...

מדהים אותי ! אישתך מקבלת ונותנת מהצד,אתה יודע על זה,היא יודעת שאתה יודע, שניכם ממשיכים בשיחות הייעוץ,ומקווים לטוב ?! עם כל הכבוד,גבר אתה לא.

seeyou

New member
סליחה!-אתה לא צודק!

זה שמצב כמו שלו לא מתאים לך זה סיפור אחר. זה לא הופך אותך לגבר יותר ממנו. נכון,זה קצת חריג, אבל כאשר באמת אוהבים,לא רק לזיין,אז ניגשים לבעיה מסוג שלו בראיה אחרת. ישנם אלפי זוגות נשואים שמצאו פתרון לשמירה על המסגרת הנשואים כאשר מוסיפים ריגוש נוסף גם לי לא מתאימה השיטה-זה לא אומר שאני רשאי לשלול אותה מאחרים.

nimpo

New member
סלחתי, ועכשיו קרא והפנם :

"זה שמצב כמו שלו לא מתאים לך זה סיפור אחר, זה לא הופך אותך לגבר יותר ממנו." - אתה שפוי ? "מצב" כמו שלו לא מתאים לשום גבר נשוי,אלא אם כן מדובר בזוגיות פתוחה,וזה ממש לא המקרה. "קצת חריג"-עצם זה שרשמת בכותרת "אתה לא צודק" עושה אותך חריג. ועל זה נאמר "אל תהיה צודק,תהיה חכם" "אבל כאשר באמת אוהבים,לא רק לזיין,אז ניגשים לבעיה מסוג שלו בראיה אחרת" -את זה בדיוק תגיד לאישתו. "ישנם אלפי זוגות נשואים שמצאו פתרון לשמירה על המסגרת הנשואים כאשר מוסיפים ריגוש נוסף" -אם היית קורא היטב,היית מבין שהבעל לא קיבל הודעה מראש,לפני שאישתו הלכה לרעות בשדות אחרים,אז מה הריגוש הנוסף פה ? חוץ משל האישה בלבד ?! קפיש ?

shirlyar

New member
תגובה אליך

אני נשואה באושר גדול כבר 5 שנים + ילד ואני יוצאת עם בעלי 10 שנים כמעט, אך אני שומעת המון סיפורים ומעבר לזה אני באה מהתחום ככה שיש לי ניסיון לא קטן.

אולי אשמע פסימית אבל...

כשצד אחד רוצה ללכת לייעוץ והשני מודיע שזה לא יעזור כי הוא כבר נמצא במקום אחר, אז צר לי אבל הייעוץ לא יעזור, הייעוץ יוכל לעזור לכם לסיים את הזוגיות בצורה קלה יותר, לתת לכם להבין שזהו שהכל נגמר ולסיים את הנשואין בצורה יפה... לדעתי שווה לבדוק את עניין ה"דכאון שלאחר לידה" אולי עם תעבור טיפול תרופתי מתאים דה יעזור לה להבין דברים בצורה ברורה יותר ויהיה אחרת... שבת שלום

1אפי1

New member
רק לידיעתך...

אישה שרוצה לבגוד היא תמצא זאת בכל מקום לאוו דוקא בריקודי עם. אז מה עכשיו תתחיל לרחרח אחריה לכל מקום?....לא נראה לי.

niva99

New member
תמוז יקר.

עליך לשוחח עם אשתך ולומר לה שאתה מבין שהיא נמצאת בנק' משברית בחייה. אבל אם היא חושבת לכשתתגרשו שהיא תפרח עם בן זוג אחר- (לפי טענתה לא היו לה הרבה התנסויות לפני נישואיכם)-טעות בידה... כשיעבור שלב ההאהבות/ התלהבות מהקשר החדש וההורמונים שלה ירגעו- היא תהיה בדיוק באותה הנק' שבה היא נמצאת היום. -וחוץ מזה -מה עם הילד? אין לה תהיות לגבי- איך הגבר השני יקבל אותו או איך יתייחס אליו? מאחלת לשניכם שתגיעו לעמק השווה.

למעלה