עזרה דחוף!!!

SKOOP16

New member
עזרה דחוף!!!

טוב אז ככה, אני מתכננת ליצור סרטון על פעולות האיבה ,הטרור, תאונות הדרכים וכ'ו ולתאר בעקיפין גם את פעולתם של צוותי מגן דוד אדום. כאן אני צריכה את העזרה שלכם לכל מי שיש על המחשב סירטונים או קישורים לאתרים ובהם סרטונים המתארים את פעולות הטרור, תאונות דרכים ו\ או הפעולות של צוותי מדא... כמה שהסירטונים ייגעו יותר, יצמררו יותר,יגעילו יותר, ירגשו יותר כך יותר טוב... בקשה תעזרו לי בהקדם האפשרי או בפירסום הקישורים או בשליחת הסירטונים לאיי סי קיו שלי 301491890 הסרטון אמור להיות מוקרן בבית הספר ובעוד מקומות לדעתי כל אחד צריך לראות את הדברים האלה שיגעו בו וירגשו אותו אולי רק ככה הוא יפנים. בכל מקרה אני אודה לכם מאוד אם תעזרו לי בנושא הזה... אחרי הכל זה למטרה טובה כל רעיון לשיפור הסרט או הדרך לעשותו יתקבל בברכה! יום מצויין סקופ.

nited

New member
לא אמרתי שיזיק

מה שהתכוונתי זה שתשיג אחד כזה ותחסוך לעצמה את הטירחה.

SKOOP16

New member
אז זהו ש...

אז זהו שאני יודעת שיש מוכנים ואני צריכה אותם בכדי ליצור סרט באורך מלא.. אודה לכם אם תעזרו ותציעו רעיונות לילה טוב סקופ.

מוהר

New member
אתר אם שלושה סרטונים חזקים

הראשון על פצועי הדולפינריום השני על הטרור באופן כללי - וחזק יותר בעיני יש גירסה באנגלית וגירסה בעברית זהירות הצפיה אינה קלה וכוללת תמונות זוועה

באורך מלא?

נראה לי קצת מוגזם לעשות סרט, שבמשך שעה-שעה וחצי רואים רק גופות מפיגועים, לא?

ZeImHaShpits

New member
../images/Emo80.gif רויטרס היא סוכנות הידיעות

הבולטת ביותר אצלינו... היא זו שמספקת לחדשות ערוץ 2 את התמונות מהפיגועים (אלו שרצים בלופ אינסופי כל פעם), את התמונות סטילס וכו'... כנ"ל גם לידיעות אחרונות, מעריב... בעצם, כל מי שקונה. היא מגיעה לכל מקום ראשונה, ויש לה נציגים בכל העולם. וגם בישראל. בקיצור, כנס לאתר ותבדוק בארכיונים. הם משדרים שם כל מה שמצלמים, ללא צנזורה (לעומת מהדורות החדשות שמצנזרות...). כאמור, הם עוסקים באיסוף הצילומים. פחות בדיווח. תמיד כשקורה משהו, אני נכנס לצפות בו באתר. שם לא רואים את הלופ האינסופי הזה. מקווה שתמצא שם משהו שיעזור לך... והמון בהצלחה! כל סרטון שמוציאים מרגש אותי מחדש! מקווה שגם אתה תצליח!! נ.ב. טיפ קטן... אל תעשה סרט באורך מלא... או איך שאתה קורה לזה... הנפש לא יכולה לראות כל כך הרבה זוועות, והיא תתפקע בסופו של דבר במהלך הסרט... העיקרון הוא להביא את האנשים לרמה מסויימת של הזדהות וצער, אבל לא כאב ובכי חזק... להגיע לרמה של כמעט-דמעות... זה מספיק. תכין סרטון. קצר. מקסימום 10 דק'. זהו.

ruth s

New member
אממ..

לפני קצת פחות משנה פורסם באתר הרשמי של משרד החוץ סרט מהפיגוע בשכ' רחביה בי-ם (אם אני לא טועה) כחלק מפעילות ההסברה של המשרד. כדאי לבדוק שם.. רות

SKOOP16

New member
אמממ

דבר ראשון אני בת דבר שני איך משתמשים באתר רויטרס נכנסתי ולא מצאתי שום סרטים הקשורים לטרור ואתה שאמרת שיש לך סרטון מהפיגוע נראה לי ששחכת להוסיף קישור.

למעלה