עזרה דחוף!!!

Roman47

New member
עזרה דחוף!!!

אני צריך ממממש הרבה בדדיחות על הומאים..... תודה מראש יגאל! ודרך אגב אחלה קהילה!!!!

Kps

New member
מה קרה, גילית שהחברה שלך זה בחור?!

פנקיסט אחד נכנס למספרה ויושב וממתין לתורו. לידו יושבת נזירה. היא מתבוננת בו בלי הפסקה. על ראשו קרבולת ירוקה והיא איננה יכולה להוריד מבטה ממנו. אומר לה:" גברת.... אני רוצה לזיין אותך ! אני אקרע אותך !" הנזירה נעלבת ועוזבת את המקום. הספר מחייך ואמר לו:" אם אתה רוצה לזיין אותה אתה יכול! כל לילה היא הולכת לבית קברות להתפלל שאלוהים יסלח לה, אז את תלבש סדין גדול ותספר לה שאתה אלוהים... וכך תוכל לזיין אותה. בפנקיסט החליט לעשות כן. בלילה לבש סדין גדול עם שני חורים לעיניים ונכנס לבית הקברות. הנזירה עמדה שם והא אמר לה:" רוצה שאכפר לך על חטאייך?.. כן .... כן... בבקשה .. אז אני צריך לזיין אותך!" אמר בקול גבוה... "אבל כדי שאשאר בתולה אז רק מאחור תוכל".... "טוב אין בעיות..." והוא דפק אותה מאחור, וכשגמר הוריד את הסדין ואמר:" קו קו זה אני, ולא אלוהים עבדתי עלייך!!! הנזירה הורידה את הגלימה ואמרה קו קו ואני לא הנזירה אני... הספר........

Kps

New member
תוספת קטנה

3 הומואים יושבים בבית. התוכניות הטלביזיה משעממות ואחד אומר:"בואו נשחק שש-בש!" אומר השני"שש-בש זה משחק ל 2 ! ואנחנו שלושה ! אז בואו...נשחק מחבואים...! לא זה משחק ילדותי... אז בואו נשחק גולף. כולם הסכימו. שואל השלישי "לא איכפת לי שתלמדו אותי לשחק גולף כי אינני יודע". אמר הראשון: בשביל לשחק גולף צריך אך ורק 3 דברים = מקל, כדורים, וחור. אמר השני "לי יש מקל !" וחייך... הראשון אמר " לי יש כדורים...!" וחייך... לעבר השלישי.... אמר השלישי " או... או... אם זה כך, אני לא משחק איתכם......
הומואים אני באמת אוהב. לא שאני הומו אבל הם לא מפריעים לי. ואני גם מעודד את כל הגברים להפוך ולהיות הומואים. כי ככל שירבו ההומואים ישארו יותר נשים עבורי............. (זו בדיחה ולא השקפת עולם)
איך הומו דופק בחורה? -- פשוט הוא לא בא לפגישה...........

Roman47

New member
נראה לך שגילית שחברה שלי היא גבר??

פשוט גיליתי שהילד שאני הכי שונא בעולם (הוא סנוב מפונק דומה לצרות של אוסמה בן לאדן!) הוא הומו! אז אני סתם רוצה לצחוק עליו קצת!

למעלה