עזרה דחוף ....

ערן1987

New member
ביקורות טובות איפה? תראה לי

אני מחכה.. ונראה לי שאתה צריך להגיד "מאמם"(המבין יבין)

N 1 F 8 R 2

New member
ואם אנשים כמונו לא שווים את הכתיבה,

למה כתבת את ההודעה

ויקי11

New member
מעריצים "מלוכלכים" של כריסטינה?

על זה אני לא אשתוק! אני גם מעריצה של כריסטינה המהממת
וגם מעריצה של בריטני...אבל כמובן שאני מעריצה יותר את כריסטינה כי היא פי כמה על בריטני ויש לה קול מדהים!!!!!!!!!!!!!!! ככה שאת המילה "מלוכלכים" אתה יכול לישמור לעצמך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אז תתחיל ליסתום ת'פה שלך ולהרגיע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

inbal287

New member
באמת איזה חוצפה!

מעריצים מלוכלכים של כריסטינה?! אני מעריצה של כריסטינה כי היא בנאדם מוכשר....הלוואי עליי להגיע לרמה שלה! היא אומנם מתפשטת <יותר נכון התפשטה> אבל לא בשביל למכור את הדיסק/סינגלים שלה.....אנשים קנו ויקנו אותם בכל מקרה... בריטני ספירס לעומת זאת חייבת להתפשט כי אין שומדבר אחר אצלה שיכול למכור: לא קול,לא כשרון,לא אהבה למוזיקה.....בקיצור סתם אחת שרוצה להיות בכותרות ועושה הרבה סקנדלים בשביל זה.... גם אני יכולה להתפרסם בדרך הקלה...כולנו יכולים...יאללה בואו נתפשט נלחש כמה מילים <שאנשים אחרים כמובן כתבו לנו!> בסטודיו נצלם עטיפה מסכנה ונכתוב עליה ת'שם שלנו ואז רק נדאג להמשיך להתפשט וסבבה הפכנו לכוכבים....שירדו לרמה הנמוכה ביותר שיש. אין טעם אפילו להשוות בין בריטני ספירס לבין כריסטינה....ממש לא אותה רמה, בעצם, אני לא בטוחה שיש עוד מישהו ברמה הנמוכה של בריטני. אה כן, אני מרחמת על אנשים שרואים בה מודל לחיקוי...עד כמה נמוך אפשר לרדת,תזכירו לי?...

אין לי כותרת..

אים היא חייבת להיתפשט אז איך היא מכרה את baby one more time???שם היא בכלל לא התפשטה

ויקי11

New member
את ילדה לעניין!../images/Emo13.gif

אם לבחור בזמרת כלשהי אז זאת רק כריסטינה...יש לה עוצמות ווקאליות מדהימות והיא אחת ויחידה! גם היא ניסתה להתפשט כי כנראה היא חשבה שככה היא יותר תצליח אבל בגלל שיש לה שכל היא הבינה שלהצטלם בכמעט ערום לא יעזור לכלום ורק יגרום לשערוריות ולכן היא החליטה להפסיק עם זה כי דיסקים קונים רק לפי שירים וקול וזהו! והיה רשום בעיתון שכריסטינה היא מודל לחיקוי לרוב הנערות בעולם בגלל שהיא חזקה ויודעת מה היא רוצה מהחיים שלה! ובקשר לבריטני אולי היא עדיין לא הבינה את זה אבל בקרוב היא תבין שלהתפשט זאת לא הדרך! שניהן זמרות מצוינות אבל כמובן שכריסטינה יותר. ומי שאמר שמעריצים של כריסטי הם מלוכלכים טועה ובגדול!

inbal287

New member
איכססססססס....

אומנם באיחור אבל מסכימה איתכם. הבחורה הזאת שרה כמו נעל.....למה אנשים אוהבים אותה, איך אפשר בכלל...כל דבר שיוצא מהפה שלה <או מהמחשב...לרוב זה מהמחשב> נשמע אותו דבר <אם בכלל אתם מצליחים לשמוע את כל הלחישות המחוברנות שלה>. היא עולה לי על העצבים...אף פעם לא סבלתי אותה, למה היא עדיין ממשיכה להוציא דיסקים?!. איזה כיף, הדיסק האחרון שלה מכר רק 2 מיליון עותקים שיחסית לזמרת שעושים ממנה נחשב לכישלון! ישששששששששש הלוואי שהיא תקבל שכל ותסתום את הפה לשארית חייה!

......

תירגעי היא בסך הכל הותיאה את האלבום לפני כמה שבועות וזה די טוב שכבר 2 מיליון היא מכרה כריסטינה מכרה 7 מיליון שהיא הוציאה כמעט את כל האלבום שלה ובריטני הוציאה רק 3 אז שקט!!!!

TOXIC BOY

New member
ל-inbal287 את כזאת דפוקה!!!

רק 2 מיליון?! את יכולה להתפוצץ!!! היא מכרה כבר בסביבות ה-6 וחצי מיליון בכל העולם רק עם 2 סינגלים וכריסטינה מכרה 8-9 מיליון עם סיבוב ההופעות בכל העולם וכל חמשת הסינגלים! אז מי פה כישלון? אידיוטית!!!

ויקי11

New member
מי פה כשלון?! אני יגיד לך!

אתההההההההההההה אתה דפוק בשכל! מהזמרות המצויינות האלה אף אחת לא כישלון! ואל תקרא ל inbal287 דפוקה כי פי מיליון יותר חכמה ממך! והיא צדקה בריטני מכרה רק 2 מיליון...למרות שזה לא עושה אותו גרוע כי גם אני קניתי אותו והוא פשוט מצויין..אבל מה לעשות לא כולם חושבים כמוני אלא רק 22 מיליון! ותתחיל ליסתום ת'פה המטונף שלה כי בפעם שעברה כשאני רבתי עם איזה מישהו פה בפורום הוא יצא מפה! אז כדאי שתרגיע עכשיו לפני שההיה מאוחר!

Juliann

New member
מה אני חושבת על החדש של בריטני

וואווו! ציפיתי שהיא תוציא עוד שיר שערורייתי ועוד קליפ זנותי אבל היא מה זה הפתיעה אותי לטובה. השיר מהמם, הקליפ מרגש, בריטנוש, עשית את זה! ושתדעו אני רחוקה מלהיות מעריצה, אבל שמגיע מחמאות צריכים לתת.

Juliann

New member
בא לי

אם היית מכיר אותי היית יודע שאני דיי מתעבת אותה. אני שונאת את כל הדיסק שלה חוץ מSHADOW ו EVERYTIME ולא, לא קניתי אותו ולא קניתי את הקודמים. אבל מה יש אנשים עם שנאה עיוורת, שגם שהיא סוף סוף מוציאה משהו טוב לא מסוגלים להודות בזה.

למעלה