עזרה דחוף!!

s a v i o n

New member
עזרה דחוף!!

עבר חודש מאז כתבתי בפורום זה, אם זכור לכם סיפרתי על הבעייה שבה אני נמצאת. אז כך אתמול זה הגיעה לסוף מאוד לא יפה ולא נעים. במשך כל הזמן הזה עוד הינו באיזשהו קשר גם בתור ידידים חוץ מזה שמידי פעם שכבנו אחד עם השני - זה היה מאוד חשוב לי(הידידות), למרות שבשבועה אחרון הכרתי בחור ויצאתי איתו וניסיתי בכל מקרה להמשיך בחיים משלי - רק שהתקוות השוו שלי שבכל מקרה אנחנו נחזור להיות ביחד הפריעו לי לפתח קשר אמיתי. הוא לא פעם אמר לי שאולי נפסיק להתראות היות וכך אנחנו לא יכולים להמשיך ביחד ואני לא יכולתי לוותר אליו, אבל אתמול פשוט קרה כך שלא רציתי לדבר עם אף אחד ולא עניתי לטלפונים אז כולם התחילו לדאוג לי - והוא אמר שנשבר לו מכל היציאות המפגרות שלי שהוא לא רוצה שום קשר איתי - אפילו בתור ידידים כי אני מעמיסה אליו ולא נותנת לו להתקדם בחיים - הוא לא רוצה לא לראות אותי ולא לשמוע אותי. קשה לי קשה לי מאוד - ולא רק בגלל שאני יודעת עכשיוו שאנחנו אף פעם לא ניהיה יותר ביחד אלא בגלל שעיבדתי אותו כידיד - כי הידידות שלנו היתה חשובה לי. אני לא יודעת מה לעשות? איך מתגברים על פרידה כה כואבת כאשר אני מרגישה שקטעו חלק מגופי ונשמתי? איך אפשר להחזיר את הידידות שהייתה לנו? אולי מישהו יכול לייעץ. אני פשוט מתשגעת לא ישנה לא יום ולא לילה, כל הזמן חושבת על זה וזה הורג אותי, כי אני יודעת שאת הטיפה האחרונה אני הוספתי. בבקשה עזרה!!!

adam33

New member
בעברית קוראים לזה

נאגס"ית... אבל אף אחד אינו מבין מה שעובר עלייך את בדכאון כי את חושבת עליו ולמרות שאת יודעת שאין סיכוי שהוא ישוב להיות בקשר איתך את מוכנה לתת את הגוף שלך ולו רק לחוות אותו במיני קשר לזמן מועט אבל מה את עושה לעצמך? במקום להכיר מישהו ואוליי להכיר אחריו מישהו אחר ולהמשיך את חייך את ממשיכה וממשיכה להכאיב לעצמך.. אל תעשי זאת קומי בבוקר ותחליטי שאת ממשיכה קדימה האימיני לי שזה קשה אבל עם הזמן ועם הניתוק הסופי את תרגישי אחרת ויותר חזקה בכדי להמשיך קדימה.. בהצלחה

s a v i o n

New member
כנראה שלא הסברתי את עצמי

כואב לי בגלל שאני יודעת שאיבדתי אותו כידיד - כואב לי זה יותר מכל דבר אחר. הוא אמר שהוא יהיה מוכן לדבר איתי אבל הוא רוצה שנתנתק ל 3 חודשים לפחות ואז נראה - ולחשוב על כך שאני לא ארה ולא ישמע ממנו ל3 חודשים עושה לי מה זה רעה. קשה להמשיך - אני יודעת שאני חייבת אבל זה כל כך קשה - הוא כל כך חסר לי גם בתור בן אדם בחיי כידיד - כי תמיד היתי יכולה לסמוך אליו שהוא יעזור ויתמוך ועכשיוו תמיכה זו גם נעלמה ואני חסרת עונים. לכן קשה לי פי שתיים. אני יודעת שאני חיייבת אבל איך עושים צעד ראשון?

adam33

New member
פשוט מאוד...

תעסיקי את עצמך ..חברים..יצאות..קורסים..תחומים שמענינים אותך.. עד שתגיעי למיטה עייפה ויחד עם זאת מרוצה מהיות שעבר עלייך ככל שתכירי חברות וחברים את כבר תרגישי אחרת מתוכך.. וזה לא פתרון אד הוק אלא משהו שלוקח זמן...

s a v i o n

New member
תודה:)

תודה על העצות. באמת כך התחלתי לעשות מאתמול וכך אמשיך:) החלטתי שזהו! הוא לא שווה לא את הזמן שלי ולא את הבכי שלי - כמו שאומרים מי ששווה את הבכי שלנו אף פעם לא גורם לנו לבכות:) מחקתי אותו מחיי - ולצערי הרב גם את משפחה שלו - אחרת אם אני לא עתנתק מהם לא אמשיך הלאה. מחקתי את הטלפונים, דואר אלקטרוני וקמתי בבוקר כבן אדם חדש. מקווה רק שזה כך גם ימשיך - אבל צעד ראשון עשיתי קיבלתי את הפרידה בגוף ובנפש. תודה על העצות אשמח לקבל נוספות. מקווה שהחיים שלי הפעם באמת ימשיכו הלאה והוא לא יעז להחזיר אותי אף צעד חזרה.

seeyou

New member
חסר לי גם בתור בן אדם בחיי כידיד ?

קצת קשה להיות רק ידידים לאחר יחסים קרובים יותר . איך עושים צעד ראשון? תספורת חדשה(צבע) טיול לחו"ל-לפחות 2-3 שבועות....

נעמי112

New member
אל תישברי

שלום לך. אני לא מכירה את הסיפור שלך, אבל אני מאמינה כי אם אותו בחור היה מעוניין להישאר איתך בקשר, אז הוא היה עדיין איתך (וכוונתי היא לידיד). אני מרגישה שאת רוצה ממנו יותר מסתם ידיד ותיראי שיום יבוא ותודי לו על שניתק איתך את הקשר וכך מאפשר לך לבנות חיים חדשים בלעדיו, להתאהב במישהו חדש ולא לחיות באשלייה... שיהיה בהצלחה.

למעלה