עזרה דחוף

עזרה דחוף

הילדים שפכו לי שמן על הכיריים ועכשיו הם לא עובדים כי השמן חדר לבפנים איפה שהלהבות כמה שניקיתי ושמתי חומרים עדיין זה לא עובד מי שיודע מה לעשות שיגיד לי תודה

א. להזמין טכנאי

ב. זה מה שבעלי עשה: פירק את הכיריים עם מברג, לקח פן וייבש הכל. אחרי הייבוש שלקח למרות הפן עוד כמה שעות טובות, הוא פירק ראש אחרי ראש וניקה יסודי עם מסרגה ישנה את כל החרירים הזעירים וגם את הצינורות ממה יוצא הגז. ולא להאמין אחרי 24 שעות של טיפול יסודי הגז חזר לעצמו והכיריים עובדות כמו חדש. שיהיה בהצלחה גם לך.

adigreen

New member
בענייני ניקיון אין מה ללמד אתכן.

תריך לפרק את ראשי המבערים. מתחתם נימצאת דיזה שהיא מעיין בורג עם חור דקיק (נחיר) דרכו יוצא הזג. לספוג את כל השמן ממנו בעזרת מגבת מטבח. לקחת על האצבע מעט מסיר שומנים קר ולהזליף על אמצע הדיזה. להמתין 10 דקות ולנגב היטב בעזרת מגבת נייר. להרכיב את המבערים . לפתוח ברז אחד בלבד ולהקשיב אם שומעים את יציאת הגז. לאוורר היטב. אחרי כמה דקות של איורור לנסות להצית כרגיל. אם לא עובד לשלוח אלי מסר ואנסה להסביר מה עוד ניתן לעשות. אלעד

adigreen

New member
ואח"כ רינה עוד תפרסם ברבים כאלה

בדיחות על גברים. אינטרנט, חלונות ועוד. אגב הכנסת משולה למחשב כי 120 ג'וקים מונהגים ע"י דוס אחד אלעד

r66

New member
יפה, אלעד ../images/Emo24.gif

כך בדיוק הייתי מנקה את הכיריים והדיזות. בהצלחה. ? שאלה: מה המקום הכי קר בעולם . תשובה: הכנסת - מאה ועשרים מתחת לאפס

למעלה