כלום לא עוזר
הוספתי הערות, הוספתי סוגרים ועדיין ה-error מופיע ומפריע לקימפול ולהרצה אני אנסה להסביר את מה שניסיתי להעביר בתוכנית ואולי תמצא את הטעות: 1. אני צריך לוודא שהקלט הוא שני משתנים כאשר a צריך להיות חיובי וb הוא אחד משני השמות marco or polo. אז נתתי if התחלתי ששני התנאים יתקיימו, אחריו המשכתי בתנאי שאם b הוא marco אז ככה וככה ואז else ראשון,שלא עושה לי בעיות אגב, עכשיו כאילו אם b הוא polo, אבל כאן לא ציינתי if כי ה-else אמור לעשות את העבודה לבדו לא? אם לא זה אז זה...הרי הכל מתחת לתנאי הראשון ואז else שני שמאד עושה לי בעיות, אם a קטן מאפס אז ככה וככה, ואם b הוא לא מרקו וגם לא פולו אז ככה וככה 2. כעת אני אומר איפה יש לי סוגריים מסולסלים ומתי הם נפתחים ומתי נסגרים: סוגר מס' 1:נפתח לפני הגדרת המשתנים, נסגר אחרי return 0. סוגר מס' 2:נפתח אחרי if scanf, נסגר אחרי return 1. סוגר מס' 3:נפתח אחרי if כללי שאם a גדול מאפס ו-b הוא מרו או פולו..., נסגר לפני return 0. סוגר מס' 4:נפתח אחרי if פנימי ראשון, אם b הוא מרקו למשל, נסגר לפני else ראשון. סוגר מס' 5:נפתח אחרי else ראשוןואחריו מתקיים מה שקורה אם b הוא פולו, נסגר לפני else שני שעושה בעיות. סוגר מס' 6: נפתח אחרי else שני, נסגר לפני הסוגר השלישי. מקווה שהבהרתי את עצמי, למרות שאני מסתבך ממה שכתבתי פה. אני חייבת להפטר מהודעת השגיאה שהורסת לי הכל. ועוד שאלה, האם אחרי ה-else הראשון, כדאי לשים if או שזה ברור שאם לא מרקו אז פולו... יאיר