היי לכולם, לחברה שלי יש יום הולדת אוטוטו, והחלטתי להיות קצת רומנטיקן, לערוך לה דיסק של שירי אהבה - רעיונות יתקבלו ביותר מבברכה! ( אגב, בואו לא נהיה שמאלציים, מדובר יותר בקיור, ניק קייב, U2 וכד' ) תודה!
לרגל שום סיבה החלטתי להכין לחברתי דיסק של בלאדות רוק (ואף מטאל) כרגע עולות במוחי 2 בלבד: stairway to heaven - Led Zepp's Nothing else matters - Metalica רעיונות נוספים בסגנון יתקבלו בברכה.
eagles-hotel california queen-Bohemian Rhapsody bob dylan-Knockin' On Heaven's Door pink floyd-wish you were here לא יודע את ההגדרות של השירים האלה אבל הם די בלאדות והם די מוגוונים והם די להיטיים כאלה שגם אם חברה שלך לא כ"כ משכילה במוזיקה יש מצב שהיא תכיר אותם
child in time - deep purple temple of the king - rainbow אודיסאה בחלל של דייויד בואי to bid you farewell - opeth לא יודעת אם זו בלדת רוק אבל השיר מקסים. ואם אני לא טועה (אני לא טועה
) היה פעם סקר על בלדת הרוק היפה ביותר, תוכל לדלות משם כמה שמות.
scorpions - when the smoke is going down rainbow - catch the rainbow deep purple - love conquers all led zeppelin - since i've been loving you pearl jam - last kiss kansas - dust in the wind uriah heep - salisbury uriah heep - july mornning roling stones - angie rainbow - rainbow eyes
אלטרנטיבית. דבר שני, שירים: אהוד בנאי- כולם יודעים, החזיון לפרצ'נסקו גויה king crimson- lady of the dancing water van der graaf generator- la rossa portishead- only you
Nick Cave - The Ship Song (...Cure - Love Song (Whenever I'm alone with you U2 - With Or Without You וגם: Lou Reed - Perfect Day Lenny Kravitz - Stand By My Woman Air - All I Need
זה קשה אני אתן שירים, תחליט לבד אם זה שמאלץ או לא The Rolling Sones - Angie Dire Straits - Romeo and Juliet Jethro Tull - Won'dring Aloud (וזה באמת לא שמאלצי) Led Zeppelin- Thank You ובעברית: אריק איינשטיין - עטור מצחך תמוז - לא יודע איך לומר לך יש עוד המון, אבל זריקת שמות נהיית משעממת בשלב כלשהו... ואם אתה כבר מדבר על קיור, אני משערת שאתה מתכוון לקחת את Love Song אם כן - האזן לגרסה של טורי איימוס, אולי היא תתאים לך יותר (לי היא מתאימה יותר, יש לי פוביה מאייטיז)
לא ברור לי איך החלטתם שכל בלדת רוק שאי-פעם נעשתה זה שיר אהבה. אבל אל תקחו ברצינות, אתם יודעים שאני אוהב אתכם
אבל נהיה שמאלציים בפרנציפ ונגיד The mamas and the papas - dedicated to the one I love Marvin Gaye והבחורינה ששכחתי את שמה כמו תמיד - Ain't No Mountain High Enough (שמאלץ אחותכם.) Anathema - Fragile Dreams (שזה קצת שונה, כזה.) אני כמעט רוצה להגיד ביטלס, אבל ביטלס זה שיא השמאלץ, זו ההגדרה של השמאלץ, זה אבי כל השמאלצים.
"הבחורינה" ששרה עם מרווין גיי את הדואט המרגש כ"כ - Ain't No Mountain High Enough (ואגב, יש להם עוד כמה כאלה) - היא לא אחרת מאשר - תמי טרל (TAMMI TERRELL), אחת מכוכבות הלייבל האגדי "מוטאון" שבדטרויט של שנות ה-60. יש גם סיפור חיים עצוב סביבה, היות ותמי טרל נפטרה צעירה מסרטן במוחה.