עזרה, דחוף!

p r u d e n s

New member
עזרה, דחוף!

כבר שלוש או ארבע שנים שאני מתה לכלב, ומתי שאחותי אימצה את פיבי הרצון הזה קצת נרגע, אבל עכשיו הוא התחזק, ובמיוחד מתי שהיא אמרה לי שיש כלב מבוגר שזקוק לאימוץ! הוא לברדור חום ומבוגר, שקט, רגוע וידידותי, שננטש ונמצא כרגע בחנות לחיות (שזה טוב, כי אם הוא היה נמצא באיזושהי אגודה הוא כבר היה ז"ל) הוא מבוגר וזקוק ללב חם, אבל כל המשפחה שלי נגדי... זה כאילו שהם לא מכירים אותי! הם אומרים שאני לא אחראית מספיק, שאני לא אטפל בו, שאני לא מספיק אוהבת כלבים... וזה כל כך לא נכון!!! אני יודעת שאני אוהב אותו, אטפל בו ואדאג לו, אם צריך אני גם אנקה אחריו, וכל הזמן אחכה לחזור אליו... והם פשוט לא משתכנעים, ואני לא יודעת מה לעשות... כל פעם שאני אומרת לעצמי שנדבר שיחה שקטה ורצינית בעניין אנחנו תמיד עולים לטונים גבוהים...ואני מוכנה לעשות הכל בשביל כלב, הכל!

simba007

New member
מבינה אותך מאוד!כנסי לפה!

גם לי ההורים לא הסכימו וכל פעם שהייתי מעלה בשיחה כלב הם היו אומרים לי שאני יודעת שהם לא אוהבים כלבים ובלה בלה בלה...אז החלטתי לא לדבר איתם כלום...ופשוט ערב יום ראשון לפני שבועיים הבאתי גורת כלבים..והם התנגדו עדיין אבל אמרתי להם שהיא נשארת ושהנושא סגור כבר...מחר היא כבר אצלי שבועיים...ואפילו ראיתי ת'הורים שלי היום בבוקר החליפו לה מהקערה ת'אוכל והמים...אני בטוחה שזה יצליח גם לך... אגב באותו יום שהבאתי אותה...שעה אחרי שהיא היתה אצלי באותו יום הם אמרו לי שהם מסכימים...רק כדי שאני אהיה שמחה...והיום הם כבר נקשרו אליה גם!

p r u d e n s

New member
הלוואי שזה יהיה ככה.

אצלנו כלבים לא מסתובבים ברחוב... ואי אפר פשוט לקחת אחד ולאמץ אותו (לצערי), וגם הכלב שאני רוצה עולה 300 ש"חים.. אווווווף.

simba007

New member
לא מצאתי אותה ברחוב...

הסתכלתי במודעות בעיתון...וככה מצאתי ת'מודעה עליה

p r u d e n s

New member
אבל...

הכפר שלנו הוא מאוד גדול, מאוווווווווד גדול. ואני לא יכולה להגיע לרוב המקומות בלי אוטו...או כסף...אוף.

למעלה