עזרה- דחוף!

• פותח הנושא geva
  • פורסם בתאריך

geva

New member
עזרה- דחוף!

קצצתי לקוקטיל שלי את הכנף ועליתי כצת גבוה מידי, זו לא פעם ראשונה שאני קוצץ, אבל הפעם בנוצה הקיצונית ביותר פגתי בכלי דם, לא יורד הרבה דם יד מעין טיפת דם על הקצה של הנוצה, שמתי לו קצת אלכוהול לחיטוי (פחדתי לשים יוד שלא יאכל את היוד, צריך לעשות משהו נוסף?

רואי

New member
אם..

אם לא ירד הרבה דם אלא ממש טיפה כמו שאתה אומר וזה כבר הפסיק אז לא צריך לעשות שום דבר נוסף. ועדיף לשים להם כמה שפחות חומרים כמו יוד ואלכוהול...

geva

New member
עכשיו אני רואה...

שהדם לא נקרש עדיין וכשהיא כצת משתוללת עם הכנפים יוצאות כמה טיפות (יש רק נוצה אחת פגועה) יש משהוא שצריך לעשות או שפשות להשאיר אותה בכלוב ולחכות שהדם יקרש? בבקשה תענו לפני כניסת שבת...

רן בראל

New member
מה צריך לעשות?

להפסיק לעשות דברים טפשיים! כמו לקצוץ כנפיים בלי לדעת מה אתם עושים
!!!!

geva

New member
טעויות יכולות לקרות גם למומחים

אומנם אני לא מומחה אבל גם לי יכולות לקרות טעויות השאלה היא איך לתקן, ואת זה אני לא יודע, לכן אני שואל כאן.

Plok2

New member
אני לא מבין איך חתכת כל כך גרוע?

אפשר לחתוך להם הרבה אבל בדרך כלל חותכים רחוק מהגבול כי זה מספיק בהחלט. איך הגעת כל כך גבוה?

אין דבר כזה טעיות ../images/Emo123.gif

אם אתה לא יודע לקצץ נוצות, פשוט על תקצוץ. זה יכול לגרום לתוכי למות... מכוון שאתה לא מיומן ולא מקצוען... פשוט תלך לוטרנר ימשוך את הנוצה מהשורש !!! ובפעם הבאה אל תעשה שטיות ותלך לוטרנר (זה עולה 50 שח).

bilbolim

New member
יש אבקה שגורמת לפצע להקריש יותר מהר

אבל אני לא זוכרת את השם שלה ....

bilbolim

New member
מצאתי!!!

במקרה חירום שיש דימום עד שיבוא וטרינר או מטפל מומחה – אפשר לשים אבקת דרמטול (אבקה צהובה ניתן לקנות ללא מרשם רופא בבית מרקחת) או קמח - על מקום נזילת הדם, על מנת לעצור.

shom

New member
מומחים

מומחים זה אלו שהטעויות כבר קרו להם.

hatola

New member
אז...

אז למה קצצת לתוכי שלך את הכנפיים?? אהה ואיזה סוג תוכי יש לך בכלל?

../images/Emo123.gif הוא לא רצח ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הוא פשוט עשה דבר שלא עושים ללא ניסיון

למעלה