עזרה דחוף!!!! מי שמשחק בפוקימון ספיר !!! איך לעזאזל משיגים SURF ו-FLY!!!!!
S Ssj Yaniv New member 4/9/03 #1 עזרה דחוף!!!! מי שמשחק בפוקימון ספיר !!! איך לעזאזל משיגים SURF ו-FLY!!!!!
M moon flower New member 5/9/03 #2 פליי אתה משיג מהיריב/ה זה בטוח ונראה לי שגם את סרף, את פליי בעיר ליליקיוב ליד החנות ואת סרף בדרך שמובילה לעיר על העצים עם מכון התעופה
פליי אתה משיג מהיריב/ה זה בטוח ונראה לי שגם את סרף, את פליי בעיר ליליקיוב ליד החנות ואת סרף בדרך שמובילה לעיר על העצים עם מכון התעופה
K K00lVulpX New member 5/9/03 #3 אז ככה Surf משיגים אחרי שאתה מנצח את אבא שלך במכון שלו, בית ליד מקבלים את זה. Fly מקבלים אחרי שמנצחים את היריב\ה שלך (שמנסה להיות חבר\ה שלך) אחרי שמקבלים את התג של מכון המעופפים.
אז ככה Surf משיגים אחרי שאתה מנצח את אבא שלך במכון שלו, בית ליד מקבלים את זה. Fly מקבלים אחרי שמנצחים את היריב\ה שלך (שמנסה להיות חבר\ה שלך) אחרי שמקבלים את התג של מכון המעופפים.
K K00lVulpX New member 6/9/03 #5 במכון הראשון הראשון איפה שלא הצלחת להלחם. אחרי שתשיג 4 תגים תוכל להלחם בו.
C chesterb1 New member 6/9/03 #6 גם אני צריך עזרה.... איך מגיעים לרייקאוזה? אני לא מצליח לעבור את הקומה השנייה... אז אולי מישהו יוכל לתת לי הוראות לכל הקומות?
גם אני צריך עזרה.... איך מגיעים לרייקאוזה? אני לא מצליח לעבור את הקומה השנייה... אז אולי מישהו יוכל לתת לי הוראות לכל הקומות?