עזרה דחוף!!!

sdafni

New member
עזרה דחוף!!!

הנני לקוח של הישיר הראשון במהלך השנה הזמנתי 2 שליחויות של כסף שאושרו עי הבנק אך משום מה לא הגיעו אליי כתוצאה מכך הפסדתי עיסקאות וכמו כן לא קיבלתי עד היום תשובה מדוע אני משלם10 שקל ועל בעצם אני משלם ומה כלול באותם 10 שקלים כמו כן אחד המנהלים שם ניתק אותי ממערכת של לאומי פון ללא כל סיבה הגיונית ולמרות שביקשתי עשרות פעמים לחזור להשתמש במערכת אינני מחובר במערכת היום כמו כן הם מסרבים לתתלי העתקים של השיחות שלי עם הבנקאים ולא מוציאים לי שום מסמך כתוב מה אני עושה איך אני מפצה את עצמי על כל הנזק הכלכלי ועגמת הנפש מי יעזור

זה נשמע לי קצת מוזר

שכל מגע שלך איתם מוביל לתקרית. אם אתה לא מצליח לדבר עם אף אחד ממורשי החתימה שם, פנה ללשכה לפניות הצבור של בנק לאומי (הישיר הראשון הוא סניף טלפוני של בנק לאומי). אתה יכול להכניס מעטפה בכל אחד מתאי החיש בנק שנמצאים בסניפי לאומי ולכתוב עליה "עבור הלשכה לפניות הציבור" והיא תגיע לתעודתה.

כשקוראים גם את ההודעה שלך מחדש יולי

נראה שמישהו שם "הוציא עליך חוזה" כמו שאומרים בהקשר לגמרי אחר. עצה ידידותית: נסה לעבוד עם בנק שפועל בשיטה ה"מסורתית" ולא דרך טלפון. בנק טלפוני לא מתאים לכל לקוח...

sdafni

New member
תודה!!

אני מאוד מקווה שגם השופט בבית הדין יחשוב כמוך ויורה לבנק לפצות אותי בצורה הולמת!! אני לא מתכוון לוותר כמ

sdafni

New member
בתגובה!!!

דבר ראשון רציתי להודות לך על היחס אבל אני מתלונן על החוסר מקצועיות של האנשים שם ועל יחס המשפיל והמזלזל כמו כן נפגעתי כלכלית ואין בכוונתי לוותר על עניין יתרה מזאת לשאלתי על מה אני משלם 10 שקלים בכל חודש? קיבלתי תשובות שונות מאנשים שונים שמתהדרים בתואר של "אנשי מקצוע" אין נוהלים לבנק הזה? איך יכול להיות מצב בו עובד לא נוהג לפי נהלים והלקוח נפגע מזה? איפה הפיצוי של הלקוח???. הרי במצב ההפוך במידה והייתי יום אחד במינוס הרי תחויב ריבית אוטומטית ולא תוכל להגיד לבנק סליחה טעיתי !! נכון למה ואיך מדינת ישראל מאפשרת חד צדדיות כזו?? ודבר נוסף ביקשתי לקבל מהם אישור בפקס על העברה של כסף מחשבון לחשבון 9 שקלים 9 שקלים אתם קולטים פקס עולה 9 שקלים!!!!! לשלוח פקס הבנק גובה ממך 9 שקלים!!1 כששאלתי את הפקיד למה כשאני מזמין שיחה באינטרנט לא חוזרים אליי הוא ביקש ממני לשלוח את אישור הזמת העיסקה בפקס אז מה אני גובה ממנו 9 שקלים !!!!! איך ואיפה נשמע גזל כזה!!! למה אנחנו לא יכולים גם לגבות מהבנק כסף על כל מיני דברים שהוא מבקש מאיתנו???? איך זה יכול להיות למי פונים מה עושים חייבים לעשות משהו הרי ברור לכולנו שסוחטים אותנו בבנקים ואני מרים פה את הכפפה להוביל מהלך אשר ינסה למתן את הדורסנות והעושק בברכת לילה טוב וסופשבוע נעים.

למעלה