עזרה דחוף!!!

עדן me

New member
עזרה דחוף!!!

איך אני יודעת שכדאי לי לבחור בחוג קפוארה לפי רמה גיל אבל על מה באמת חשוב להסתקתל כדי לדעת האם כדאי לי להצטרף אשמח מאוד אם תענו לי תודה עדן

Ze Colmeia

New member
שלום עדן../images/Emo70.gif

אמממ קודם כל קפואירה זה לא בדיוק "חוג" אבל לא משנה... תראי קודם כל כדי שתדעי איפה מתאים לך ובאיזה קבוצה הכי תהני ותפיקי הכי הרבה הנאה מהקפואירה את צריכה לדעת מה הקפואירה והקבוצות בארץ מציעות לך. קודם כל מאיפה את
תראי אם את לא יודעת אז אני יסביר לך מהר ובקצרה על הקבוצות בקפואירה. בקפואירה (בניגוד למה שחושבים) יש זרמים (אם אפשר לומר תתי סיגנו) וכל זרם עובד קצת יותר על משהו אחר. יש את קורדאו ג'יאורו שהם עובדים קצת יותר על היופי, כלומר על תנועות וכל מיני סיבובים ויציאות מגשרים ומהראש וכל מיני כאלה וגם הרבה אקרובטיקה ופלוריאו (פלוריאו=תנועות אקרובטיות/יפות, גם בעיטות יפות). יש את אבאדה שהם מתאמנים על קפואירה כאומנות לחימה לכל דבר, כמעט ולא מתאמנים בשנים הראשונות על מעברים מגשרים וכאלה, ויותר משקיעים על תנועות זורמות ויפות, על קשר עניים וקשר זרימה במשחק בין שני קפואיריסטים. אלה הן שני הקבוצות העיקריות בארץ. יש גם את מינס ברזיל, שהם אומרים "אנחנו מתאמנים על האומנות של הקפואירה" יש גם סול דא בהיה שאני לא ממש מכיר את הקבוצה הזו. יש קפואירה אנגולה (רק באשקלון) שזו קפואירה קצת מוזרה לרוב יותר ערמומית, פגשתי כמה מהם ושיחקתי עם אחד מהם ונורא אהבתי את הסיגנון של המשחק המטעה שלהם. יש גם קפואירה מג'ינגה, שגם הם דיי מתאמנים על האומנות של הקפואירה. עכשיו את צריכה לחשוב קצת מה את מחפשת, וללכת להתרשם בכמה קבוצות, תראי אם את מחפשת יופי אז אל תשפטי כי יופי של הקפואירה תראי בכל אחת ואחת מהקבוצות, אך כמו שאומרים היופי הוא בעני המתבונן. ושוב מאיפה את

עדן me

New member
תודה

אני מצטערת אני לא יכולה להגיד לך מאיפה אני אבל!!! אני אקח בחשבון את
מה שאמרת
רבה עדן אה ודרך אגב אתה רוצה להתכתב איתי???

Ze Colmeia

New member
טוב...

לא מבין למה את לא רוצה לומר מאיזה עיר את אבל לא משנה... את יכולה להשיג אותי באיסיקיו מס'... 161533332

עדן me

New member
אני לא יכולה

אין לי איסיקיו יהיה לי עוד חודש אבל אם רק תוכל להגד לי מה הסוגים שלו ואתה רוצה להתכתב בפורום???

thorondor

New member
אמרתי בעבר, ואני אגיד שוב...

פלוריאו זה ז-ר-י-מ-ה! לא קשור לאקרובטיקה או לתנועות יפות, זה פשוט זרימה! flora=זרם.

jennie 00

New member
עדן מאמי שמעי....

מכיוון שאת לא רצה להגיד מאיפה אז אולי כדאי שתכנסי לאתר של קפוארה ישראל(קורדאו ג'י אורו) ותחפשי שמה אם יש קבוצת איפםה שאת גרה.. אני מצטערת שאני לא יכולה לעזור לך יותר... ואם יש לך את הרצון ללמוד קפוארה וזה מושך אותך אז אני אומרת למחה לא לכי ללמוד מקסימו מקסימום לא תאהבי (למרות שלא נראה לי) תמיד את יכולה לפרוש או משהו בסגנון

למעלה