עזרה דחוף!!

פפסית

New member
עזרה דחוף!!

כשהייתי בארצות הברית (היום חזרתי הביתה) קניתי סים סיטי 3000 ובחים שלי לא שיחקתי בסימס סיטי ואין לי מושג מה לעשות!!! ובאמריקה לא מביאים חוברת הוראות נורמלית על המשחק עצמו!!! צריך לקנות ב20 דולר!!! קרוב למאה שקל! אז בקיצור מי שיכול לעזור לי אז שירשום כאן כל מיני טיפים ודברים וגם שיסביר מה בכלל צריך לעשות...

elcool

New member
יש בטאג ליין

מדריך איך להתחיל אם יש שאלות אחרי זה, תשאלי!

פפסית

New member
כן אני יודעת שיש בטאגליין...

אבל שאלתי על סימסיטי 3000 ולא על סימסיטי 4!!!!

פפסית

New member
כן אני יודעת על זה אבל...

זה לא בדיוק עוזר לי רק לדעת ליד איפה למקם את הבתים!!! אני אפילו לא יודעת איך לעשות בתים!!! כאילו אני עושה חלקות אבל זה לא בונה לי בתים

elcool

New member
הסבר איך להתחיל (יותר מפורט)

דבר ראשון: הכל, אבל ה-כ-ל תלוי כמה רוצים להשקיע. אם את רוצה שכל הזמן לאזרחים שלך יהיו חיים בטוחים וטובים, אז במהירות תפסידי את כל הכסף. תזכרי כמה דברים. בסופו של דבר, אפילו אם זה אחרי 100 שנה, לאזרחים שלך יהיו חיים טובים. את רק צריכה להשקיע. איך מתחילים: 1) בהתחלה צריך לבנות שלוש דברים: תחנת כח, משאבות מים ומזבלה. אם את מתחילה בשנים מוקדמות האפשרויות שלך מוגבלות. ככל שתתחיל בשנה יותר מאוחרת האפשרויות יותר יתפתחו לפנייך ותקבלי כלים טובים יותר ונקיים יותר. על המים קראת (אני מקווה) בטאג ליין וככה תבחרי באיזה משאבה לבחור ואיפה. תחנות כח: את צריכה לבחור בעיר הקטנה שלך תחנה שמייצרת מעט חשמל, אבל לא הכי מעט שיהיה מקום להתפתח ולא אחרי שנה תצתרכי להרוס אותה תמורת תחנה אחרת. אחרי שבחרת תחנה, שימי אותה באחת הפינות, אבל לא ליד מים. למה? כדי שזיהום האוויר שלה יגיע גם לערים אחרות ופחות לך. מזבלה: מסביבה של התחנה תעשי מזבלה עם כביש מסביב למזבלה. סף הכל המשבצות לעיר קטנה זה בערך 8 משבצות. אלה אם כן אז בונה גם מפעל מחזור או משרפות. אני לא אוהב משרפות. הם יותרות יותר זיהום מתחנת כח. אני מציע שבשלך זה תעשי 12 משבצות של מזבלה ובלי שם מפעלי מיחזור. (12 משבצות כדי שתוכלי לעשות מאוחר יותר עסקה שמביאה הרבה כסף) אזורי תעשיה (indastry zone): תתחילי עם כמה אזורי תעשיה קטנים (small density) וריבוע אחד של אזור בינוני (medium density). תבני אותם קרוב לתחנת כח ולמזבלה (או כמו שאני קורא לזה: איזור האיכס) תקיפי את כולם בכביש ותמשיכי הלאה. אזורי מיגורים ועסקים (residental & commirecal zones): לכי 15 משבצות מאיזור האיכס, ועשי איזורים קטנים של עסקים ומגורים. תשתחי איזורים שקטנים רק בכמה משבצות מאזורי התעשיה (תחשבי בערך שעל כל בית יש מבנה תעשיה, אבל המבנים האלו קצת יותר גדולים). את העסקים תעשי בגודל של משבצת אחת על 6. זהו, זה בדוק שזה המקסימום שזה יתפתח. חוטי חשמל ומים: את חוטי החשמל את בונה רק במקומות שלא נוגעים אחד בשני. אחרי כמה זמן תראי שאיזורים משתלבים אחד בשני כבל לא תראים חוטי יותר בעיר שלך. החוטים לא חייבים לצאת מתחנת הכח, אלה מאיזור בנוי לבנוי אחר. את צינורות המים תעבירי מתחת לאיפה שבנוי. המים תמיד מתפרסים 8 משבצות לכל צד, אז נא לא לבזבז כסף על צינור בכל משבצת. שלא כמו החשמל, המים לא יעברו אם רק תשימי צינורת במקום שיש בו כבר מים. כל הצנרת חייבת להיות מחוברת. בריאות, חינוך וביטחון: אני בהתחלה עשיתי טעותיות רבות בנושא הזה. זה המקום שלוקח את כל הכסף (שאגב נספר בסימלונים ולא בדולארים). כל בית ספר, בית חולים ומבנה ציבורי (אפילו פארקים) לוקחים כסף. אז בפעם הראשונה אני הייתי שם רק משטרה אחת, מכבי אש אחד ובית חולים בכביש שמחבר בין אזור האיכסה לאיזור המגורים. אם אפשר לחסוף בחוטי חשמל שיעברו דרכם, אחלה. זהו, סיימנו לבנות את התחלת העיר. עכשיו הגיע הזמן לעורר אותה לחיים. ליד פס המידע יש כפתור של פאוס (||)וכפתור של פליי (<) מתחתם יש ארבעה משבצות. כל משבצת מציינת מהירות זמן. תלחצי על המשבצת השלישית או השניה (תלוי כמה מהיר את רוצה) ותלחתי על פליי. תוך זמן קצר תראי שחלק מהקרעות שעשית נבנות והכל מתחיל לרוץ. לכי ללוח השיחות שלך ותקראי מה רשום. בדרך כלל עובדי הערייה יציגו את עצמם ויספרו לך מה הם מייצגים. אחרי שהכל נבנה, כנסי לחלון התקציבים. למטה רשום כמה כסף יהיה לך שנה/חודש הבא. אם את רואה שיהיה לך יותר, יופי! את ראש עיר מעולה! אם רשום שיהיה לך פחות תראי כמה פחות. אם ממש ממש עד את עוד מעט במינוס,תנסי לקצץ בתקציבים. לא הכל חייב להיות מושלם (כמו שאמרתי בהתחלה) נכון שזה מגניב לראות שעל ההתחלה כל השוטרים מגנים על כל ההתושבים וכל התלמידים מצתיינים, אבל צריך לדעת לחסוך. אז זה עדיין לא עוזר, אז תעלי מיסים! לא הרבה, שאנשים לא יעזבו. בערך 8-9. לאט לאט תראי שיש לך כסף להרחיב את העיר ולבנות עוד בתים. המשחק הזה הוא כמו הסימס. אין לו מטרה. את יכולה לרצות לבנות גורדי שחקים, או דווקה לבחור עיר קטנה. להתקדם לשנות ה-3000 או להישאר ב-1900. כלל חשוב הוא לקרוא כל מה שהיועצים והאזרחים אומרים. כל הודעה חדשה תעשי פאוס ותקראי אותה. לפעמים יהיה שם הצעות לשיפור, לפעמים יציעו לך עסקאות. אבל אל תפלי לכל דבר! אם היועצים יגדו שהתלמידם ממוצעים אבל אפשר יותר ואין לך כסף, אבל תתני להם. מקווה שתהני, E.L. Cool

למעלה