עזרה דחוף....!

עזרה דחוף....!

שלום לכולם.... אני מפליג בעוד כ 4 שעות ליוון ורציתי לדעת אם יש למישהו מושג איך אני מברר איפה יש חנויות של כלי נגינה בכלל ובוזוקי בפרט?.... אין לי הרבה זמן כי זאת הפלגה לקפריסין יוון ותורכיה ויש כחצי יום בכל מקום אז אני ממש חייב לדעת לאן ללכת כי אין לי זמן לחפש ולהסתובב.... בתודה מראש....

השאלה היא...

איפה תהיה ביוון??? אתונה? רודוס? אם זה באתונה אז יש הרבה חנויות בפלאקה תשאל איפה זה פלאקה ושם יש המון אני קניתי משם את הובזוקי והבגלמה שלי!!! נסיעה טובה!

bouzoukaki

New member
לא פשוט - תזהר...

אם אתה מפליג, כנראה תעצור בפראוס. ישנם באתונה מספר חנויות, אני קניתי בזאקיס. אני מקווה מאד שאתה מבין בבוזוקי ובבניה של הכלי. שמעתי על הרבה גיבורים שנפלו. אתה חייב עוד משהו שיתן לך REFERENCE של סאונד. כבר ראיתי בוזוקים מעוטרים ב 3000$ שלא ההיתי קונה גם ב 500$ בגלל הסאונד שלהם. קשה יהיה לי לרשום לך את הכל, זו שיחה של חצי שעה. אם אתה הולך לקנות משהו מקצועי 1500 - 3000$ ההיתי מציע לך לחכות וללמוד יותר טוב על הכלי. אתה צריך לדעת מאיזה עצים עשוי הצוואר, התיבה, מספר העצים שהצוואר נבנה ממנו, יכולת אחיזה של צוואר דק - אבל חזק, שים לב לשקע קל במכסה תיבת התהודה, לחיבור הצוואר לתיבה, לגובה המיתרים והכי חשוב ל SOUND. תנגן לפחות על 10 בוזוקים עד שתחליט מהו הטוב ביותר עבורך. תחפש SOUND BASS-MIDI. תסתכל על מספר העצים מהם בנוייה התיבה (50). מוט ברזל בצוואר, לא קיים בבוזוקים סופר מקצועיים. אם אתה מחפש משהו ב 500-700$ כמעט כל מה שאמרתי לא רלוונטי. אם אתה מחליט לקנות, בהצלחה! הייתי שמח לראות מה תקנה.

12אניהיא

New member
מהידע האישי שלי בעניין בוזוקי

עדיף ומומלץ לוותר על כמות גדולה של קישוטים במיוחד אם מדובר בצדפים, הם הורסים את הסאונד. זה הבוזוקי שלנו(אחד מהם)
מחירו 3.700$ וניבנה ע"י דיו דינוס.

bouzoukaki

New member
בעניין הצדפים

כל הכבוד - את צודקת. כדי להשתיל צדפים ולשמור על SOUND איכותי צריך בנאי לא מקצועי - אלא סופר מקצועי כמו באביס. ישנם עוד בנאים רבים גדולים אבל הנזק הוא מינימום 4000$ - למשהו יחסית פשוט אבל ברמת על - מעץ לבן

bouzoukaki

New member
Πολυ ωρα&#

יפה מאד. לא שיא העיטורים, אבל מראה הקלאסי כמו שאני אוהב. הייתי אומר שזה קצת יקר - אבל ואבל גדול מבחינת מחיר יתכן שזה הגיוני - תלוי בבניה ובצליל ומי בנה. כפי שאמרת וצדקת המראה החיצוני לא קובע - אפילו לא מעט. אני חושב שראיתי את הבוזוקי הזה באתר של DIO DINOS. האם את מנגנת עליו מקצועי - או תחביב? תשלחי איזה קטע הקלטה של סולו קטן. היש לך בגלמה?

12אניהיא

New member
../images/Emo67.gif זהו שאני לא מנגנת בכלל.

בעלי הוא המקצוען שביננו. וכן יש לנו עוד שני בוזוקי אחד שניבנה ע"י סאקיס ועוד אחד של דיו דינוס וכמובן שגם בגלמה אחת יש אצלנו. הבוזוקי שראית הוכיח את עצמו מבחינת נגינה והגריף שלו ישר כמו פלס. הוא כבר בן כימעט 6.

bouzoukaki

New member
בקרוב

אעלה תמונה של הבוזוקי שלי. פשוט אין לי מצלמה דיגיטלית.

bouzoukaki

New member
האם את יכולה...

להעלות תמונה של הבוזוקי והבגלמה שלך. מאד מעניין אותי לראות אותם. כמובן אם יש לך מצלמה דיגיטלית

למעלה