עזרה דחוף!

shaharliran

New member
עזרה דחוף!

שלום אני תושב קרית מוצקין ושומע גלגל"צ באופן קבוע ולאחרונה תחנת רדיו פיראטית שהבנתי ממישהו שהיא של החיזבאללה עלתה על התדר של גלגל"צ בחיפה והקריות (106.4FM). בנוסף לכך הבנתי שגלגל"צ נתנו תדר חילופי לחיפה והקריות ותהיתי אם מישהו פה יודע איזה תדר זה כי זו אחלה של תחנה וחבל שאי אפשר לשמוע אותה תודה.

MAX D

New member
חיזבללה?????? ../images/Emo6.gif

על זה עוד לא שמעתי... חזק... איך המודיעין הישראלי לא עלה על זה? עכשיו אין מצב שיהיו פיגועים- יש לנו את רדיו פלסטין. צה"ל- תתחילו לתרגם!!!

בלגאנים

New member
לא מצחיק, בנאדם!!!!!

גם אצלי גלגלצ לא בסדר כבר כמה ימים, משהו נידפק עם הקליטה, יש פתאום כלמני תחנות ערביות ינעל אביהם שעולות על זה ובקושי שומעים את גלגלצ אבל היום זה השתפר

MAX D

New member
אותי זה כן מצחיק!

אני לא שואל אף אחד איך לצחוק!

rolling9stony

New member
זאת באמת בעיה רצינית

וזאת לא התחנה היחידה שהשתלטו על התדר שלה. אני שומע את הקצה של גלגל"צ ברגעים האלה דרך האינטרנט, ולא שמעתי על תדר חלופי. חשבתי לשלוח אי מייל לאנשהו במשרד התקשורת, הם בטח יודעים על הבעיה, אבל לא יזיק להזכיר להם. חייבת להיות להם יכולת כלשהי לשבש את השידורים של הקקות הערבים שהשתלטו על התדר (אני לא גזען!!). אני אחפש עכשיו את האי מייל.

GS2003

New member
אמרו בחדשות...

קצת אירוני אבל הפעם הראשונה ששמתי לב שיש בעיה בקליטה של גלגל"צ זה כאשר הם עצמם פירסמו זאת במהדורת החדשות שלהם באיזה יום. מוזר, שידורי החיזבאללה באמת תפסו להם כמעט את כל רוחב התדר אבל אפשר עדיין לשמוע גלגל"צ כמעט בלי בעיות אם מכוונים מדוייק לתדר. ד"א, באחד הימים היה אפשר לשמוע נאום של נאסראללה המתרומם הזה... שימותו כולם !! (האם יש פה רמיזה על דעה פוליטית?) מילא מלחמות ועיניינים, אבל לקחת לנו את גלגל"צ ?!?! זה כבר חוסר אנושיות !! לילה.......

genghis

New member
בתור חייל בדרומה של לבנון או...

גבולה הצפוני של ישראל אני רק יכול לבשר לך שלא רק שזה נכון אלא שגם כבר הספקתי לשבור רדיו אחד בגלל זה... איתי.

MAX D

New member
על מה אתם מדברים?

יש 700 אלף תחנות פיראטיות ערביות. אין מה לעשות הם כאלה. זה לא חיזבללה!!!! נראה לכם שהחיזבללה היה משדר על תדר שכל ישראל תמצא? אמנם הם מפגרים אבל תנו להם קצת קרדיט...

danistar

New member
זה החיזבאללה ..

היתה כתבה איפשהוא שהם הגבירו את המשדרים שלהם ומה לעשות עם מדינה אימפוטנטית כמו שלנו הם יודעים שאף אחד לא יעשה כלום נגדם

MAX D

New member
לא נשמע לי הגיוני

בייייייייייייייייכלל... סבבה הגבירו את המשדרים- מקובל עלי. זה שלא עושים שום דבר בנידון- לא נראה לי. כמה שהמדינה שלנו משתדלת לעשות כמה שפחות למען תושביה- הם לא יתנו לתחנת רדיו כל כך מרכזית לא לפעול. פשוט לא נראה לי הגיוני. זה בטח איזה סמיר מאחד הכפרים מנסה לשדר לחבר'ה שלו ואין לו מושג מה הוא עושה...

GS2003

New member
אתה !!! כנס לפה מיד...!!!

שאמרתי שאלו שידורים של החיזבאללה זה לא היה ניחוש. ושאמרתי ששודר אפילו נאום של נאסראללה גם זה לא היה ניחוש. ולא אני המצאתי את כל עניין "השתלתות תחנה פיראטית של החיזבאללה" על שידורי גלגל"צ. אז תאמין ! זה נכון ! ומה רצית שהמדינה תעשה בנידון ?? תפציץ את המקום המשוער ממנו יוצאים השידורים ?? אתה יודע הרבה יותר טוב ממני שמלבנון כבר יצאנו ושאת הפצצות הישנות שלנו אנחנו זורקים במקום אחר...

MAX D

New member
תראה

את נסראללה אפשר לשמוע ב-7 תחנות רדיו שונות שנקלטות באיזור חיפה. הרדיו של החיזבללה ממוקם בבירות. אין מצב שזה אותו אחד. יש לי כמה חברים שהיו במודיעין בצפון ובן דוד קצין באיזור- לא נראה לי שהוא לא ידע את זה. זה סתם כסת"ח כדי שהמדינה לא תעשה כלום בנידון ולא תאלץ לחפש את מקור ההפרעה.

MAX D

New member
../images/Emo3.gif

תגיד לי איך האתרים שנתתי לך? עזר?

GS2003

New member
כן תודה...

אחד היה באמת חסר תועלת אבל בשני היה חומר טוב ונירשמתי אפילו. אולי תהיה תשובה ביום ראשון. תודה בכל אופן...

בלגאנים

New member
אז תגידו מה עושים בסוף בקשר לגלגלצ

קראתי מה ש danistar כתב וזה גרם לי לחשוב שבאמת נפלנו על מדינה אימפוטנטית שלא עושה כלום אולי נכתוב לגלגלצ כבר נמאס לי שאין קליטה יאללה כולם עכשיו להיכנס לכאן , בואו נפגיז אותם במכתבים שיעשו משהו כדי שהקליטה תחזור, די כבר להיות פאסיבים נמאס לשמוע כל הזמן תחנות רדיו ערביות במקום גלגלצ שלנו

למעלה