עזרה דחוף...

VaNdAliSeM

New member
עזרה דחוף...

הורדתי סימס סופר סטאר מהמירק והתקנתי אותו והכל... (הורדתי cd key generator) אבל שאני נכנס למשחק הוא מתחיל להריץ לי את הכתוביות האלה ואז אחרי שניה הוא יוצא חזרה לווינדווס.... ניסיתי להתקין אותו בכמה מחשבים אז ככה זה לא בעיה של המחשב שלי.... אם למישהו יש מושג מה הבעיה אז שיגיד!!!!! תודה מראש

סימסית

New member
אם הורדתה את הסימס

אני לא חושבת שיעזרו לך כי נראה לי שזה לא חוקי... אבל אני בכל מקרה יעזור לך:תקנה את הסימס...

../images/Emo45.gif

אנחנו לא מספקים תמיכה לתוכנה לא חוקית

VaNdAliSeM

New member
אולי.....

מישהו יהיה פה נחמד ויביא לי את הסי די קי שלו לסימס סופר סטאר??

סימסית

New member
תראה...

אתה לא יכול לבוא הנה ולבקש דברים לא חוקיים אם אסור,אתה לא מבין,גם אם יענו לך וזה לא חוקי נראה לי שימחקו לך את ההודעה עוד לפני שתראה אותה...אז ... או שתעשה את השיטה הטובה והחוקית... תקנה את כל הסימסים או שתקנה את סופר סטאר ותתקין את השאר מחברים...

VaNdAliSeM

New member
בבבבבבבבקקקקקשהההה!!!!!!!!

פללללללללללללללללללללללייייייייייייייזזזזזזזזזזז!!!

bilbolim

New member
תראה

אנחנו לא הולכים להיות הפראיירים של כולם, לקנות את האמיתי ואז להביא סי די קאים לילדים שמורידים מהאינטרנט בחינם.

Fozzie

New member
עצה קטנה...

אחותה של fozzie מדברת: גם אני כמו כל ישראלי ממוצע לא נוהגת לקנות משחקים. את הסימס הראשון השאלתי משכנה שלי, כמובן שהתאהבתי במבט ראשון אז החלטתי לקנות. עד היום קניתי את כל כל הסימסים (פרט ל online למרות שהייתה לי האפשרות..) ואני מאוד מרוצה. תקנה...אומנם קצת יקר כל תוספת עולה כ-100 שקל ואני לא יודעת כמה עולה המקורי כי קנו לי אותו בארה"ב אבל זה יוצא השקעה של כ: 800-900 ש"ח...תחשבו...זה ממש הרבה, המון המון כסף !!! אבל עם זאת שווה !!

Simsit

New member
הסימס זה משחק ששווה את הכסף

ואל תסכלו אותי שאמרתי את זה אבל אם הורדת ולא עובד, זה לא אשמתנו ואנחנו לא נביא לך (להזכירך, אנחנו כבר שילמנו עליו והכסף שווה את זה).

למעלה