עזרה דחוף!!!

yidan

New member
יש לי רעיון...

ציקו אם יש לך הרבה אנרגיה שאתה גם ככה לא יכול להכיל, אולי תן למיה לשאוב אותה, ואז אולי היא תרגיש טוב יותר. ובקשר לשלוט על האנרגיה שלך אתה צריך לעשות תרגילי מחשבה וריכוז, זה אולי יעזור. שיהיה בהצלחה.

jbu

New member
רעיון ממש רע

רעיון ממש רע זה כמו לתת ממתק לילד שמתפרע אם הוא היה עושה את זה זה סימן שהיא היחלטה להיות ערפד וזה לפי מה שהבנתי לא מה שמיה רוצה (ואני מעריך את זה). וגם שלחתי ל-edcxx את הקבצים בדואר והוא לא שלח לי מסר שהתיבה מלאה לכן נראה לי שהוא קיבל את זה,edcxx שלח לי הודע בפרטי אם קיבלתה את זה. ולגבי Tatu4Taty תחפש במאמרים הקודמים שטלטל רשם איך עושים את הטקס ומה הוא, הנזיר פרסם מקודם ספר שמסביר הכול על השיטה הגירסה בעברית בנתיים רק פו שך שתצטרך לחפש במאמרים קודמים הרבה יחסית אבל באתר שלו יש את הספר האנגלית להורדה לחץ פו .

edcxx

New member
אני מצטער שלא עניתי...

אני באמת מאוד עסוק... סורי... עכשיו, היא כמעט ולא יכולה לגעת בי, וניסיתי לתת לה כוח, והיא באה לקחת, ובמקום זה הכוח שלה נשאב אלי... אנחנו זוג מאוד מוזר ביחד... אני יודע שלא קשור... אבל: אתה מודע לזה שרושמים "פה" ולא "פו"...? ושוב, כל מי שעזר: היום היא מרגישה הרבה יותר טוב ממה שהבנתי, אני אבקר אותה יום שבת מוקדם בבוקר כדי לעשות לה משהו, ונראה איך היא :)

jbu

New member
זה בגלל שאין מיקוד מחוץ מזה

זה בגלל שאין מיקוד מחוץ מזה אני כותב "בשיטה חצי עיוורת" (פרשתי באמצע הקורס משום שהיה אפשר לעשות אותו בבית ואז התעצלתי) מחוף מזה רושמים קוון ולא קובן, אבל עזוב אני ישנה את זה, כול מה שחשוב לי זה שחברי הפורום יבינו אותי. ויש עוד מליון תאוריות למה הקטע עם האנרגיות קרה יכול להיות שהיא נלחמת עם השד הזה כמו שנלחמים עם מחלה או בצורה מנטלית או פשוטו כמשמעותו, יכול להיות שזה הכישוף ההגנה שעשיתה וכול מיני דברים.... לכול להיות שכול הקטע עם המוות והבחור זה כישוף שהיא עשתה שלא במודע על מנת לקרב אותם כמו שיש (דוגמא כללית להבהרת הנקודה) אנשים שרוצים להידרס (קלות) רק כדי לזכות בתשומת לב ורחמים של זה שהם רוצים ולגרום לה להתוודות, אבל יש מליון על גבי מליון של תאוריות. תתן לה לנסות את הטקס ה-I.O.B שמתתי לך ותגיד לי איך היה.

jbu

New member
אז דיברתה אמת כשאמרתה שאתה על ס'

אני רואה שדיברתה אמת כשאמרתה שאתה על סמים. מה קשור ה-ו וה-ה אני לא מבין ההבדל בין "מיקוד" ל-"ניקוד" הוא באותיות נ והאות מ בתחילת האות, ולמה אתה סתם מקפיץ שטויות? אם יש לך הערה על הכתיב שלי תשלח לי את זה בפרטי או שמקסימום אם זה עקרוני תוסיף את זה להודעה רלוונטית דברים מהסוג הזה מורדים את הרמה של הפורום. וגם אם יש לי שגיעות כתיב, זה לא עושה אותי פחות חכם או פחות מבין במאגיה זה סתם דבר ילדותי שהסיבה היחדב שאני עונה עליה היא שההודעה שלך כנראה תמחק וההודעה שלי תצטרף אליה.

yidan

New member
זה היה בצחוק

התכוונתי ל=פו-פה אבל לא משנה אם פגעתי בך אני מצטער. ואני יודע שיש לך הרבה ידע בתחום גם מאד עזרת לי, אז שוב אני מצטער ותודה

jbu

New member
אני לא כועס עליך, פשוט

אני לא כועס עליך, פשוט אני באופן כללי לא אוהב שאנשים כול הזמן מעלים לפה הודעות שלא קשורות למאגיה זה מוריד מהרמה של הפורום וזה אישית פוגע בי כשבחרתי להיות חבר בפורום הזה ולהשתייך לקהילה תחת נושא אחד אשר אותו אני לוקח די ברצינות וחלק מהאנשים הקדישו את חייהם לזה כך שתוכן ההודעה סתמי זה די מפריעה לי. לדבי הפו ופה אני הדבתי וזה עוד דבר טפשי ולא רלוונט שמוקמו לא בפורום הזה.

למעלה