עזרה דחוף!!

rinani

New member
עזרה דחוף!!

פיספסתי את הפרק הארון בדוסון מישהו בבקשה בבקשה יכול לספר לי מה היה???

shira245

New member
בכיף...../images/Emo42.gif

אבל זה העלילה אם את/ה רוצה גם את הפרטים הקטנים יש שרשור... חג המולד,ואודרי מפספסת את הטיסה שלה ללוס אנג'לס(איפה שהיא גרה), אז ג'ואי מזמינה אותה לבלות את כריסמס בקייפסיד איתה ומשפחתה. אה ואבא של ג'ואי גם יהיה בחופשה(לא ברור למה..). אה וגייל הזמינה את כולם לארוחת חג אצלה בבית. ג'ואי גם מזמינה את אדי אבל הוא אומר שזה יותר מדי מוקדם,יותר מדי מהר כבר לפגוש את המשפחה שלה אז הרעיון יורד.. פייסי מגיע לקייפסיד עם מכונית מפוארת ומתנות יקרות למשפחה להראות שהוא עכשיו מצליח וכל זה..דאג לא מבין מאיפה כל זה. אצל הלירים טוד ונטשה באו לכריסמס. טוד די שיכור ומנסה להתחיל עם גייל. בבית של ג'ואי לעומת זה בבוקר חג המולד יש אורח..אדי! אבא של ג'ואי לא ממש מחבב אותו,אודרי מתחילה לשתות על הבוקר ושואלת את אבא של ג'ואי על החיים בכלא.. בבית של דוסון נטשה באה לחדר של דוסון,העניינים מתחממים ואז דוסון שואל אותה למה היא שקרה לו בקשר ללילה שהיא בלתה עם השחקן. נטשה כועסת הם רבים וכו' וכו'.. הארוחה מגיעה, טוד מברך ברכה מוזרה ביותר. ואז אודרי שיכורה ומסוממת מתחילה לדבר שטויות,לא שטויות נתון לוויכוח.. כולם בהלם,היא בורחת לוקחת בטעות את המפתחות של המכונית של פייסי ו..... נתקעת בבית של דוסון! בסוף,גן מנסה לעזור לה.. אדי די מסיים את הקשר עם ג'ואי..(זה לא כל כך ברור..) ובסוף בסוף,רואים את ג'ואי ודוסון משלימים/מדברים כמו בימים הטובים..(או שלא,גם נתון לוויכוח
) זהו...יצא קצת ארוך..עשית לי חשק לראות עוד פעם!!

Summer Spirit

New member
נמאס לי כבר מג'ואי ודוסון!!!!

דיייי!!! שיריבו כבר ולא ידברו יותר!!!!!!!!! זה כבר שיגרה אצלם: יום רבים, יום משלימים, יום רבים, יומ משלימים!!! דיי!!! תריבו ושתקו!!!!

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifחחחחחחחחחחחחה...

גילי לאבבבבבבבבבבב יו...
*נקרעת מצחוק*

LillipooT

New member
../images/Emo26.gif וידוי.. ../images/Emo36.gif

דבר ראשון.. חח גילי אני מסכימה איתך
דבר שני... אתמול.. הייתי חולה הרגשתי רע והחלטתי לבדר את עצמי באמצעות דוסון קריק אז ראיתי שני פרקים... 618 619
פרקים חמודים.. פרק 619 היה מבדר אבל גם עצוב בסוף
ואני חייבת לשתף קצת.. אז..
וול..בפרק 618 גראמס אומרת לג'ן שהיא חולה בסרטן וזה היה כללל כך עצוב! היו לי דמעות בעיניים
והיא הייתה חולה כבר כמה זמן אבל היא לא ספרה לג'ן.. ואז היא אמרה לה: I am not ready to die Jennifer.. you hear me??" והם התחבקו ובכו וזה היה כל כך עצוב!! ואז בפרק 619 ג'ן נפרדה בערך מסי.ג'י ואז אחרכך היא דברה איתו והיא אמרה שהיא פשוט נבהלה והיא ספרה לו על גראס ובסוף הם השלימו אבל זה היה עצוב........
ופרק 618 זה הפרק של הנשף הזה של הארלי.. הפרק שפייסי ג'ואי נפרדים. פייסי כל כך מסכן! הוא מתחיל להגיד לג'ואי מלא דברים והיא צועקת שיפסיק והוא ממשיך ואומר לה it could be it ואז היא אומרת לו eddie is back.. והוא שותק. ופשוט הולך. ואחר כך הם רוקדים ואז השיר נגמר.. והוא עוזב אותה והולך ואז החצופה הזאת......... לוקחת מונית והולכת לאדי ומתנפלת עליו ומנשקת אותו... מה עם פייסי
ממ מה עוד... בפרק 619 ג'ק ודיויד רבו.. אני אישית חושבת שדיויד הגזים בטירוף וממש מעניין אותי מה אתם תחשבו
הם רבו כי דיויד חשב שג'ק מפלרטט עם מישהו אחר ... ואז הוא אמר שמגיע לו יותר טוב מזה והציב לג'ק אולטימטום - או שהוא יתנצל או שיפרד ממנו.. לא יודעת, כל הסיפור ביניהם בפרק הזה היה נראה לי מוזר. ופייסי כמובן לא הופיע בפרק הזה.. כי הוא הפיק אותו
אה ואודרי חזרה ממוסד גמילה.. וחזרה לטמטום הקודם שלה. שתהייה בריאה
טוף נראה לי שזהו בינתיים. *פשיו*

למעלה