עזרה - דחוף!!!!..

• פותח הנושא iolo
  • פורסם בתאריך

iolo

New member
עזרה - דחוף!!!!..

שלום. התחלתי טירונות קרבית במסלול ביחידה מובחרת לפני כחודש וחצי- ומאז תחילת הטירונות אני נמצא במצב דיכאוני. הגעגועים הביתה, הלחץ המנטלי (לא הפיזי), ובכלל (הצוות שלי, ההתמודדות שלי עם התנאים, מפקדים) כנראה מכריעים אותי - ביקשתי פגישה עם הקב"ן - בו בזמן אני מתמודד עם תהליך יציאה מהארון- שהתפרץ באחד מרגעי המשבר שלי כשחזרתי בהיתה לשישי שבת- סיפרתי לאמא ,ותודה לאל, אין התנגדויות והם תומכים בי בהחלטותי - העיקר שאני אהיה מאושר. שאלתי היא זו: באם אני אומר לקב"ן שאני בתהליך יציאה מהארון, דיכאוני ושהטירונות קשה לי מאוד - ואני צריך ומבקש שיוציא אותי מטירונות קרבית וישים אותי קרוב לבית - קרוב לסביבה תומכת ואולי מסגרת טיפולית שאני אצטרך בהמשך, ושאני רוצה לחזור יותר הביתה - תהיה התחשבות?, מניסיונכם - להומוסקסואליות יש תפקיד מקדם ומקצר תהליכים במקרה הנ"ל?. - כמה זמן כזה תהליך לוקח?, האם זה ייפגע באפשרויות השיבוץ שלי אם יהפכוני לקל"בניק. בבקשה תענו לי, חוסר הוודאות רק מקשה יותר. אני.

שלום

מצטער שאני מגיב רק עכשיו ולא ישר אחרי שההודעה שוגרה. אני אבי, בן 18. ביום שני לפני שבועיים השתחררתי משירותי הצבאי בגלל בעיות שונות, אף אחד מהן לא נגעה להיותי הומו אבל חלק מהן הושפעו מהעובדה הזאת. הצבא מנסה מאוד להתחשב בהומואים שקשה להם, לפחות מנסיוני האישי. בצבא לא היה להם הכי ברור למה רע לי, כל כך קשה לי ואני בדכאון...למרות שאני מחוץ לארון(המפקדים ידעו, החברים בצוות לא). הם הציעו לי מקלחות לבד ואפילו שירות קרוב לבית.. לפחות במקרה שלי הם הציעו את זה, מה גם יש לי בעיות ת"ש(אבא חולה). אני יכול רק לקוות שהכל יעבוד לטובתך, ואם אתה צריך מישהו לדבר איתו אתה מוזמן לפנות אליי במסרים האישיים או במייל([email protected]) ואשלח לך אפילו את המספר טלפון של יניב ויצמן מארגון הנוער הגאה שיכול קצת להרגיע אותך מנסיונו האישי וההיכרות שלו עם הצבא ואני גם תמיד יוכל להפנות אותך לדורון, רכז צ.ה.ל של ארגון הנוער. בכל מקרה, אני אשמח לשמוע מה קורה איתך. מחזיק לך אצבעות ומקווה לרק טוב. וכמובן,
על היציאה מהארון. היציאה שלי מהארון בצבא די באה תוך כדי שיחה עם המפקד שלי, שניסה להרגיע אותי כי הוא די הבין שאני לא במצב הטוב ביותר שאני יכול להיות בו(בלשון המעטה). בהצלחה לך, נ.ב- אני יצאתי מקרבי להיות תומכ"ל בנח"ל(בסיס תל ערד) בגלל בעיות ת"ש, אם יש לך בעיות ת"ש זה גם יכול לעזור לך אני מאמין...

dotian

New member
אני אמרתי לקב"ן

טוב, בעצם זו הייתה קבנ"ית. דיי מפחידה. אמרתי לה שאני לא בטוח בקשר לנטיוטיי המיניות. אבל אז (אוקטובר) עוד לא הייתי כ"כ בטוח והשאלה שהיא שאלה אותי, אם אני נמשך לבנים, דיי "הפחידה" אותי. בכל אופן נראה לי שזה עזר, בנוסף לדכאונות וכאלה.והשתחררתי. אבל מעולם לא הייתי בצבא (אני בן 17), אז אני לא יודע איך זה ו/או לא יכול לתת עצות. בכל אופן, בהצלחה!

למעלה