עזרה דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

וואי יש לי בדיחה!!!../images/Emo6.gif

אוקיי...אז יש מסיבת פדופילים אחת שכולם באים עם החברות בנות ה 6 7 שלהם ופתאום אחד הפדופילים בא עם ילדה בת 14 החברים האחרים שלו נדהמו ושאלו אותו תגיד מזה???? באת עם ילדה בת 14! אז הוא ענה בת 14 בת 14 אבל מזדיינת כמו ילדה בת 6

עזרה דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני עכשיו הולכת לקחת את הפוסטינור 2 ואני בת 14! רציתי לדעת ממי שכבר התנסתה בזה אם היא הלכה לרופא לפני ומהם הסיכונים בנטילת התרופה זה הכי דחוף בעולם אני חייבת עזרה!

icy rain drop

New member
דבר אחד אני יודעת על פוסטינור 2

שאם את יושבת ומחכה לפני שאת לוקחת אותה, כבר עדיף שלא תקחי וזהו. כל הרעיון זה לקחת כמה שפחות זמן אחרי האקט. כל דקה חשובה- אם זה יותר מ72 שעות אחרי, סיכויי ההצלחה של התרופה יורדים מאוד. .... אם חיכית יותר משלושה ימים, לכי לרופא ואל תקחי את התרופה. אם בא לך לקחת ליתר בטחון תקחי, אבל אל תסמכי על זה.. בעקרון את לוקחת את זה, אחרי כמה זמן עושה כמה בדיקות הריון ביתיות, ואם את לא סומכת על זה- קופת חולים, רופא, וכו'... בכל מקרה לא הייתי מסתכנת.

liorplot

New member
אני יודע שלא תופסים אדם בשעת

צערו, אבל לעזה, מה חשבת לעצמך שקיימת יחסי מין לא בטוחים, ועוד בכזה גיל?

Pixy led

New member
הפוסטינור 2:

* הגלולה יעילה רק 72 שעות מזמן קיום המגע המיני. * כמה שיותר מוקדם, הסיכויים למניעת ההריון גבוהים יותר. * אין צורך במרשם רופא. רוצי לבית-המרקחת הקרוב וקני. * יש לשים-לב: באריזה שתי גלולות, יש לקחת את השניה בדיוק 12 שעות לאחר הראשונה. * הסכונים הם להרגיש קצת לא טוב. *חיוך* תופעות לוואי עשויות להיות דמום, או שינוי זמן קבלת המחזור, אבל זה לא נורא. * הגלולה היא לשימוש חד-פעמי. העקרון שלה זה לעשות בלאגן במערך ההורמונלי, ואם לוקחים אותה יותר מדי פעמים, בייחוד בגיל צעיר, זה מסוכן מאד לכל המערכת שלך.

לפני שאתם שופטים אותי......

כן נזהרו! השתמשנו בקונדום זאת לא אשמתי שהוא נקרע!! והגיל זה לא מה שחשוב מה שחשוב שהרגשתי מוכנה ושאני אוהבת את חבר שלי ולא עשיתי את זה משום סיבה אחרת!!

The Cat Woman

New member
תתפלאי- הגיל כן חשוב!

תארי לך שנה הבאה יהיה לך חבר, את תהיי בת 15 ואז תגידי לו "אני לא בתולה" מה הוא יחשוב עלייך? טוב, אם זה לא משנה לך ואת נזהרת- לבריאות ילדה! וקונדומים צריך לדעת לקנות. לא קונים כל קונדום שמזדמן. המלצה מחברתי היקרה- דורקס עם קוטל זרע.

MaD-d0g

New member
לא נכון... אני מצטער לחלוק

אבל פעם קראתי דיון בפורום קצת יותר רציני מהפורום הזה (אני לא מעליב את הפורום, אלא אני פשוט מציין עובדה), אפשר לקחת את הגלולה אחרי 4/24/48/68 שעות אחרי המעשה, וזה עדיין לא ישפיע על הביצועים שלה.

icy rain drop

New member
ישפיע גם ישפיע

אבל אני לא רוצה לפתוח ויכוחים שבסופם יתנו לי כל מיני כינויים מעליבים.

אז ככה.....

חבר שלי בן 16 וחצי בטח עכשיו תחשבו שכל מה שהוא רוצה זה סקס.....אז argggg worng answer אני יודעת שהוא אוהב אותי מאוד ואני אותו ובאמת אין גיל לדבר הזה, הרגשתי מוכנה כמו שלא הרגשתי מעולם!! וחשבתי על הקטע שמה יגיד חבר הבא שלי...... אבל זאת לא נראית לי סיבה שבגללה אני לא יעשה את זה עם החבר הנוכחי....... וחוץ מזה אם לחבר הבא שלי כל הקטע הזה לא יראה אז אני אגיד לו ביי ביי כי אני רוצה חבר שיקבל אותי כמו שאני

אני הקעתי למסקנה חשובה../images/Emo70.gifתקראו../images/Emo70.gif

אין דבר כזה *הוא לא רוצה רק סקס* כולנו רק רוצים סקס אחד מהשני גם בנות וגם בנים וזהו נקודה סוף.. אפילו שזה בתת מודעעעעעע!

והנה לך ההוכחה שאת טועה.....

אני אתן לך רק אחת למרות שיש לי אלף ואחד מקרים פשוט השעה כבר 11 וחצי ויש לי מבחן מחר שאני צריכה להתכונן עליו אז אין לי כוח לרשום הכל... בקיצור הנה מקרה שמוכיח שאת טועה אחרי מה שקרה לנו... אם כל הקטע של ההריון אני נהייתי ממש "פרנואידית" לגבי כל הקטע של הסקס ואמרתי לו שבזמן הקרוב ויותר מזה אני לא רוצה שנעשה את זה והוא לקח את זה בהבנה ואמר שזה לא חשוב ושהוא אוהב אותי...... (זה רק מקרה קטן, היו עוד מלא......) אני חייבת לתת עוד מקרה אז הנה הייתה פעם אחת שעשינו את זה (הפעם הראשונה או השנייה) ואני לא ממש נהניתי והוא (כי זה כאב) והוא שם לב ורצה שנפסיק וננסה רק עוד איזה חודש..... ובאמת ראו שהוא לא רוצה לעשות איתי את זה כל עוד אני לא נהינת

א ו ד ם

New member
אחחח התמימות...

הוא עשה את זה כי הוא הבין ששווה לחכות עוד חודש ולקבל ממך במקום לחכות עוד מלא זמן עד שהוא ימצא מישהי שתתן לו כל כך מהר..

Hypnotize

New member
תראי יכול להיות שיש משהו בדברייך...

אבל מי את שתבואי ותגידי לה למה הוא עשה את זה..?!? את בכלל לא מכירה אותו.

א ו ד ם

New member
מצטערת... ככה אני חושבת..

ואני לא מנסה לשפוט אף אחד.. אבל זה מרגיז לשמוע על בנות בנות 14 ששוכבות עם בנים במקום לשחק בברביות.. חוץ מזה שאני בטוחה ששום בן נורמלי בן 16 וחצי לא יצא עם ילדה בת 14 בגלל האופי המדהים שלה... לא יודעת זה פשוט לא מסתדר לי..!!

למעלה