עזרה דחוף!! מה כדיי לי למחוק?? (או שעדיף לא ללמוד?)
D digiash New member 29/3/03 #2 יש לי פיצ'ו!! החמוד בקע הרגע... ובקשר למתקפה זה כבר לא חשוב מחקתי את הVITAL THROEW
D digiash New member 30/3/03 #3 לכל מי שחיפש את פוקימון האבן עם האף הגדול... הוא נמצא במערה שעל האי עם מכון הלוחמים.. אבל צריך לעשות רוק סמאש על האבנים
לכל מי שחיפש את פוקימון האבן עם האף הגדול... הוא נמצא במערה שעל האי עם מכון הלוחמים.. אבל צריך לעשות רוק סמאש על האבנים
H Houndour New member 30/3/03 #4 מערך המתקפות של המצ'וק שלך מדאיג... כל המתקפות הן מאותו סוג. צריך לגוון כדי לנצל את כל יתרונות הפקימון בעת הקרב. נסה לבחור מתקפות שתתאמנה לאסטרטגיה מסויימת שתמציא. אפשר להשאיר מתקפה שרק גורמת לסטטוס פרובלם ליריב והשאר מורידות HP...
מערך המתקפות של המצ'וק שלך מדאיג... כל המתקפות הן מאותו סוג. צריך לגוון כדי לנצל את כל יתרונות הפקימון בעת הקרב. נסה לבחור מתקפות שתתאמנה לאסטרטגיה מסויימת שתמציא. אפשר להשאיר מתקפה שרק גורמת לסטטוס פרובלם ליריב והשאר מורידות HP...
D digiash New member 30/3/03 #5 מה לעשות שהוא לומד רק מתקפות מסוג לוחמה.. זה ידוע שאני מתקמצן בTMים... (עד עכשיו השתמשתי רק בTM 1) והאסטרטגיה שלי היא להתקיף ולהתקיף חזק!...
מה לעשות שהוא לומד רק מתקפות מסוג לוחמה.. זה ידוע שאני מתקמצן בTMים... (עד עכשיו השתמשתי רק בTM 1) והאסטרטגיה שלי היא להתקיף ולהתקיף חזק!...