עזרה דחוף

מישהי6

New member
עזרה דחוף

אוקיי אני מקווה שזה הפורום המתאים.. :\ פשוט לא ידעתי לאיזה עוד פורום ללכת... אממ...יש לי איזה שהיא פוביה אממ... אני בחרדות מעכבישים אני כל הזמן מרגישה אותם הולכים עליי או שתקוע לי איזה עכביש ענק על הראש או על הגב... העיניין גם מפריע לי לישון לכן פניתי לכאן... אני לא יכולה להירדם בלי לבדוק את כל הפינות שבחדר גם בתיקרה... אני כל הזמן חושבת שי לי עכבישים מתחת למיטה הדבר מציק לי בבקשה אני צריכה עזרה תודה מראש

לא נראה לי שהפורום יתאים לך,

יש פסיכולוגים שמומחים בתחום של פוביות, זו בעיה שלא נראה לי ניתן לפתור על גבי פורום. בנוסף, אולי כדאי לך לברר היבטים אחרים של הבעיה בפורום הזה. בהצלחה.

שלום לך

נראה לי באמת שכדאי לפנות לטיפול מקצועי בעניין הזה. מקריאת ההודעה שלך נזכרתי בפוביה שהיתה לי פעם מג'וקים שדי דמתה למה שאת מתארת כאן על עכבישים. גם אני לא יכולתי לישון מעצם המחשבה שיש לי ג'וק בחדר והייתי נבהלת כשרק היה נדמה לי שהולך עליי ג'וק. בינתיים זה עבר עם הזמן, אבל כדאי לטפל.

בספר סערת נפש שהמלצתי עליו

לאחת הפציינטיות שהיו למחבר (פסיכולוג שהסביר על תופעות דרך מקרים שנתקל בהם) היה פוביה מאוטובוסים. היא הלכה אליו והוא השיג אוטובוס ולאט לאט הוא הוציא אותה מהפוביה עד שהיא הצליחה לנסוע כל היום באוטובוסים. היה מרתק. היה קטע שהוא סיפר על מקרה אחר שאדם הלך לפסיכולוג כי היה לו פחד גבהים. כמו כאן, הן עלו יותר ויותר קומות עד שבסוף אותו אדם נפתר מהפוביה הזו והם הצליחו להגיע לגג. עצוב מאוד, אבל אותי זה קצת שיעשע (אולי עקב ציניות) אבל כשהם היו על הגג הרופא שנגמל גם הוא בעבר מפחד גבהים, קיבל את זה שוב, קצת השתגע וקפץ.. אייש... אבל יהיה טוב. אני.

New member
לא יודע אם זה יעזור כל כך

אבל הנה לך אתר מעולה בנושא פוביות. יש שם גם לינקים של איך לטפל בבעיה.

למעלה