עזרה-דחוף!!

רינת4

New member
עזרה-דחוף!!

חבר'ה-או שאני מפגרת או שיש אנשים מעצבנים שגורמים לי לפקפק בעצמי. תגידו-השחקנית בתמונות, שיחקה פעם בסדרה? עוד למישהו הייתה החוצפה להגיד שהיא שיחקה חברה מהעבר של אנג'ל!!..? אז אני כבר לא יודעת. הייתכן שאני טועה בחושבי שזה שטויות?? ד"א, השם שלה הוא: Dusty Paik. אה, ולמי שלא הבין השחקן זה מי שמשחק את בריאן בהכי גאים שיש...

רינת4

New member
ואם כבר שמתי, אז אני פשוט

חייבת... לא-אבל אני לא מטומטמת, נכון? היא לא שיחקה ב"באפי" אף פעם? כי יש שמועות כאלה וזה מעצבן אותי...

רינת4

New member
אני יודעת שקצת קשה

לראות את הפנים שלה בתמונות האלה, אז מצאתי אתר שלה(כן, היא הייתה או עדיין דוגמנית, אני יודעת..). אז הנה תמונה יותר ברורה(למרות שבכל תמונה היא נראית אחרת). בבקשה תענו לי!! אני מבטיחה אח"כ לעזוב אותכם בשקט...

ANGEL N

New member
../images/Emo13.gifתעזבי אותנו בשקט!!!

פחחחחחחחחחחחחחחח!!! רינת, למה זה כ"כ חשוב לך? אני אישית לא מזהה אותה, מצטער :(

רינת4

New member
סתם, כי היא משחקת

עם גייל בסרט, ומישהו אמר שהיא שיחקה בבאפי, ועוד בתור חברה של אנג'ל... אתה לא היית מתעצבן במקרה כזה? התחלתי לחשוב שאולי פיספסתי משהו...(בבאפי, ואנג'ל, ז"א...).

ANGEL N

New member
היה מעצבן ביותר!!

אם היו אומרים לי שהיא סתם שיחקה שם בתור איזה ערפדית חולפת או משהוא כזה, אז זה ממש לא היה מפריע לי. אבל אם היו אומרים (כמו שאמרו לך) שהיא היתה חברה של אנג'ל, הייתי חוקר את העניין. בכל מקרה בכל הפרקים שאני ראיתי לאנג'ל אין בחורה אחרת רמינית חוץ מבאפי אולי זה ספויילר לעונות הבאות!!!! יוו נזכרתי במשהוא , ספויילר לעונה הראשונה של "אנג'ל" היה פרק בעונה הראשונה שאנג'ל עזר לחייזריות, אני לא ממש זוכר את הפרק אבל היתה רמיזה למשהוא רומנטי בינהם שם. בכל מקרה היה נראה שהולכים לפתח את זה בכיוון הרומנטי אבל אחרי הפרק הזה אותה דמות לא שבה לסידרה, לפחות עד העונה השלישית. תנסי לראות אולי זו היא! אם את רוצה אני אנסה לאתר אטת מס' הפרק!

רינת4

New member
כן! תבדוק!!!

אתה צודק. למרות שבקורות חיים שלה(שהיא כתבה)זה לא מוםעי, אבל מי יודע... תודה.

ANGEL N

New member
טוב אז הנה:

זה פרק מס' 13 בעונה הראשונה של "אנג'ל" :הפרק נקרא היא "SHE" והנה קישור לאתר עם תמונות מהפרק. מקווה שעזרתי לך :)

star lili

New member
וואי, איזה מוזר זה

לראות אותו עם בחורה?, זה נראה קצת לא במקום... היהי, יחסים הטרוסקסואלים נראים לי משונה

גם בעיני היא לא מוכרת

מוכר לי תחושת הקיפוח של- אבל היא לא שחקה שמה.. גרר ארג.. היה לי ריב עם ידיד שלי על משהוא שהיה בחברים לפרק ולא היה בבאפי הוא אמר שזה שחקן ששחק בבאפי...אני צדקתי אגב...

ד י י ז י

New member
יכול להיות...

שמי שאמר לך את זה חשב שהיא השחקנית שמשחקת את דרו, מכאן בא החברה של אנג'ל..

רינת4

New member
גם אני חשבתי על זה...

אני מאוד מקווה שמכאן מקור הטעות. מזל שלא השתגעתי..
ואנג'ל נ-ד"א, אין לי כח כל הזמן לרשום את השם שלך באנגלית, זה מאוד מייגע. אז רק תדע שמהיום אני קוראת לך "זכריה" אם תרצה או אם לא...

ANGEL N

New member
מכל השמות בעולם החלטת לקרוא לי...

זכריה???????????? אני עד כדי כך שנוא עלייך? :) סתם סתם, זכריה זה אחלה שם (רק למקרה שיש כן משהוא שזה השם שלו) תקראי לי רועי- ואני לא מבטיח שאני אבין שאת מדברת אלי!

ANGEL N

New member
טוב אז לך אני אקרא: זרובבלה :)

אחחחחחחחחח, זרובבלה מה יהיה איתך בסוף? האם מתישהו הראש כבר לא יכאב לך?

למעלה