עזרה דחוף....

• פותח הנושא CaTz
  • פורסם בתאריך

CaTz

New member
עזרה דחוף....

שלום שאלתי היא כזאת אי רוצה לבנות אתר דרך פוטושופ האם מישהוא יכול להדריך אותי??? בתודה מראש CaTz

הכבוי

New member
אז ככה:

דרך פוטושופ אתה לא יכול לבנות אתר, אך אתה יכול ליצור תמונות שישמשו כרקע, לינקים גראפיים, קבצים להורדה מתוך האתר או סתם אימג´ים שאתה תוקע בכל חצי סנטימטר באתר. כדי לבנות קובץ html אתה צריך להשתמש בתכנה לבניית html או בכתבן (שזה פשוט סיוט על גלגלים). תכנה כזו אתה לא צריך להוריד, יש אותה בכל ווינדוס (98 ומעלה אני חושב) בשם frontpage express. מיקום ברירת המחדל שלה הוא בstart>programs>internet>internet explorer>forntpage express. זו תכנה ידידותית מאוד למשתמש, ויש בה דמיון מה לword. למשל, כדי להכניס תמונה סתם, אתה הולך לinsert>image ומשם בוחר את התמונה שאתה רוצה. לקישור אתה מוסיף תמונה לפי ההוראות הנ"ל ונכנס ל image properties ושם לdefault hyperlink שם אתה בוחר את הקישור שלך. בהצלחה, וסבבה בים עם אמא של רם.

CaTz

New member
סליחה , סליחה

אני לא הבהרתי את עצמי... אני יודע לבנות אתרים עם פלאש וכל תוכנה שתרצה רק לא בפוטושופ.. אני פשוט שמעתי שבעזרת ימצ´ רדי ניתן לעשות כפטורים rollover וכאלה אז השאלתי היא איך ניתן לעשות זאות???. בתודה מראש CaTz

yanivfel

New member
אחרי שאתה מעצב את האתר,

עבור ל- Image Ready ותחלק את הדף באמצעות כלי ה-Slice. עם השמירה התוכנה תשמור לך את כל החלקים בתיקייה ותבנה לך HTML תואם. בהצלחה!

CaTz

New member
אתה יכול...

מישהוא יכול ללמד אותי איך ליצור כפתורים rollover בימצ´ רדי??? בתודה מראש CaTz

yanivfel

New member
זה פשוט מאוד! קרא:

1. פתח Image ready מתוך הלחצן התחתון ביותר בתיבת הכילים של פוטושופ, כשיש לך את הגרפיקה של הלחצן שאתה מעוניין בו. 2. חתוך באמצעות כלי ה-Slice את האיזור שמייצג את הלחצן שלך. 3. בחר באיזור זה ומתפריט Window ב-Show Rollover. 4. בחר באייקון של פתיחת שכבה חדשה והדבק לתוכה גרפיקה מעט שונה שתתחלף עם הזו שבחרת בה. 5. בכותרת של השיכבה החדשה בחר מתוך התפריט, מתי הגריפקות יתחלפו. 6. שמור את המסמך כ-HTML וה-Image Ready יוציא לך לתיקייה גם את כל שאר הגרפיקה. בהצלחה ושיהיה בכייף!

nitsik

New member
הבהרה בהמשך לאמור לעיל

בחלון ה- rollovers, יש שתי אפשרויות: 1. create layer-based roll over 2. create rollover state מה ההבדל ביניהם? מתי משתמשים בכל אפשרות? תודה.

flashdani21

New member
תגיד

חשבת על ליקרוא את קבצי העזרה שבאים אם התוכנה???? או להיכנס לאתר של אדובי יש שם מלא חומר שמסביר הכול על הכול...

למעלה