עזרה... דחוף

ut29

New member
עזרה... דחוף

שלום לכולם אני צריך לאפשר להעלות (לשמור ב DB) את הסימן יורו (EURO) , אבל כשהסימן מוצג, הוא מוצג ככקוד € , ניסיתי HTMLENTITIES() וניסיתי HTMLSPECIALCHARS() ללא הועיל, מישהו יודע אייך גורמים לתיו להיות מוצג כתיו ולא כקוד?

ut29

New member
לא שמתי לב.. אבל פה כתבתי את הקוד

והסימן הוצג

אמיר ט

New member
אוקי

אבל תסביר לי בבקשה למה אתה צריך שבמסד הנתונים יהיה סימן היורו ? הרי רק בתוכנה מוסוימת או במקרה שלנו דף ווב אתה מציג את זה ואז אין בעיה לשים יורו. בכל מקרה תנסה להוסיף addslashes על הטקסט לפני הכניסה למסד ו stripslashes על הטקסט אחרי שאתה שולף אותה המסד אולי זה יעזור.

ut29

New member
אני לא צריך במסד יורו

אני צריך שכשהקוד של היורו מוצג , הוא יציג את הסימן הרלונטי, ולא את הקוד שלו

ut29

New member
לא זו הכוונה

יש ליטופס.. ששייך לCONTENT MANAGEMENT TOOL, בטופס הזה יש טקסט בוקס, ועעוד.. ה שקורה זה,שכשהמשתמש מעל את הסימן של ה יורו ושומר, כשהדף מציג בעצם ממסד הנתונים, הוא מציג את זה כקוד, ולא את הסימן. אני לא צריך באופן ספציפי במקום מסוים את הסימן. לצורך העניין אני מאפשר למשתמש להעלות קובץ טקסט, או להעתיק לתוך הבוקס טקסט מ NOTEPAD וכו, כך שאיןלי שליטה על המיקום של הסימן... מה שאני צרי, זה פונקציה בסיגנון של HTMLENTITIES שתמיר לי את הקוד חזרה לסימן ,

ut29

New member
הפיתרון

הרבה יותר פשוט ממה שחשבתי... זה לא קשור בפונקציות של PHP זה קשור ב ENCODING של הדפדפן! הסימן הזה אינו מופיע ברוב ה ISO ים ולכן הדפדן לא יכול לקרוא אותו כמו שצריך, על מנת שזה יעבוד, צריך שה ENCODING יהיה על WESTERN UROPEAD(WINDOWS( UT

למעלה