עזרה דחוף!!!

סילביא

New member
עזרה דחוף!!!

זה מטריד אותי כבר שנים בגלל שלא ראיתי את העונה ה1 אני כל הזמן נתקלת בקטע הזה ובתמונה הזאת מישהו יכול להסביר לי מה קרה ? למה ג´סטין לבוש סדיין ולמה הוא מנחם את בראיין?!

maayan15

New member
הוא לא מנחם את בריאן...

בריאן לא עצוב...הוא סתם שיכור (מה עוד חדש?)?... דווקא קטע טוב...ג´סטין רוצה לשתות מהמשקה של בריאן..בריאן נכנס לקטע אבהי ואומר לו "אל תשתה בגילך..זה מספיק גאוע שאתה מעשן" וג´סטין "בגילך?..אני הבן אדם הכי בוגר שאתה מכיר"......בקיצור.....הוא לא מנחם...הוא סתם רוצה להיזדיין עם בריאן (בעצםם..מי לא?)

סילביא

New member
שוב, תודה מעיין

זה היה נראה כמו ניחומים אז חשבתי שאולי זה באמת ממתי שאבא של בראיין מת

maayan15

New member
שאבא של בריאן מת זה היה אחד

מהפרקים האהובים עליי..מה שאומר מיידית-את תשנאי אותו!!....לא היה שם בריאן ג´סטין (אם כן אז לא הרבה) אלא בעיקר בריאן מייקי...בריאן אפילו רצה לשכב עם מייקי!!...שסירב לא (ואני עם הקריזות שלי כמעט זרקתי את הכיסא על הטלוייזיה שייפגע במייקי)....זה היה קטע ענק!! אחרי שמייקל סירב בריאן הסתכל עליו "חשבתי שזה מה שאתה רוצה מייקל"..הוא קרא לו מייקל...הוא אף פעם לא קורא לו מייקל...זה תמיד מייקי - חצי חיבה, חצי זלזול...אף פעם לא מייקל (!!)... "זיון שתוי כדי שלא תצטרך לחשוב על אבא שלך?..... זה אף פעם לא היה מה שרציתי"...במבט מבולבל-עצוב-לא יכול לכעוס על בריאן...

דווקא נראה לי שהיא תאהב אותו...

בלי קשר למייקל, יעל-בריאן בכה בפעם ה-1 בפרק הזה... וזו הסיבה שהוא בין האהובים עליי

netaK

New member
יעל זה פרק 17 עונה 1

אני חושבת שיש לי קטע וידיאו של זה נדבר כבר באייסיקיו

למעלה