עזרה דחוף ....

eliran149

New member
עזרה דחוף ....

אני עורך אתר theiphoner.co.il אתר מבוסס וורדפרס לאחרונה גוגל הסיר לי מהאנדקס שלו כ 10,000 דפים , הטראפיק נחתך בחצי ועבודה של המון שנים ירדה לטמיון, נכנסתי לגוגל וובמסטר ונדהמתי לגלות שיש מאות של דפים שזה מציג שגיאה 404 ועוד מאות דפים שהוא לא מוצא. אני נואש ולא יודע מה לעשות אנא עזרתכם הדחופה. תודה אלירן

הי אלירן

כמה שאלות: האם בוצעה שינוי בכתובת הדפים? כמו הגדרת כתובות הפוסטים לעברית אחרי תקופה שהיו באנגלית. האם כותרות הדפים שונות? האם תאורי הדפים שונה? תענה על אלו ונמשיך משם. לפי ה 404 יש כמה סיבות אפשריות. בעיית זמינות של השרת אחסון - גוגל מקבל 404 בביקורים שלו. שינוי בכתובת הדפים.

eliran149

New member
תשובות

הי עמית ותודה על המענה לא בוצעו שינויים בחצי שנה האחרונה מבחינת אנגלית לעברית ביצענו את השינוי ממזמן . כותרות דפים גם לא ,תאור דפים גם לא . יש לך מושג ? תודה

אלירן

אני מנסה להבין מה גוגל עשה לאתר שלך אך ראיתי מקרים שלתקופה אתרים גדולים יורדים בכמות הדפים ולאחר מכן זה חוזר. סיבה נוספת שיכולה להיות היא שלא כל התכנים באתר מקרויים וגוגל מתחיל לתת לזה דגש כחלק מהפנדה ... תבדוק את זה, אני אמשיך לבדוק ובמידה ואמצע משהו חד משמעי אומר לך

hatkyinc

New member
אתה רואה את העמודים האלה תקין?

יכל להיות שהאתר שלך היה למטה לתקופה? בעיות שרת כלשהן? זה URLים בעברית או משהו? יש לך כבר רעיון מה השתנה שם?

eliran149

New member
היי

האתר לא היה למטה תקופה, אולי פה ושם לשעה כן URL הם בעברית , בכל מקרה אולי הצלחנו לסדר את הבעיה אך עדייין 10,000 דפים הוסרו מהאינדקס. האם גוגל יאנדקס אותם מתי שהוא ?

למעלה