עזרה דחוף !!!!

אילאיל30

New member
עזרה דחוף !!!!

המוצר שלי פורסם במחיר התחלתי של 0.99 סוף סוף היום מישהו עשה BID אבל אני עדיין רואה שהמוצר עולה 0.99 איך זה עובד ? תודה רבה

ozitex

New member
איזו עזרה אתה מחפש?

המחיר ההתחלתי שלך הוא 0.99 ויש לך בידר אחד בלבד. זה מה שקורה כשמישהו שם ביד ראשון. גם אם הוא שם 100 דולר המחיר ההתחלתי שלך של 0.99 נשאר עד שמישהו אחר לא יבוא וישים ביד כלשהו.

אילאיל30

New member
לא הבנתי

איך אתה יודע שיש לי רק ביד אחד? איך אני יכולה לדעת כמה הוא שם ?

noam weissman

New member
יקירתי הגיע הזמן לשבת ולחרוש...

יש המון חומר בפורום ויש גם המון חומר באתר של איביי... שמה זה נקרא האוניברסיטה של איביי. בגדול מכרזים באיביי מתנהלים בצורה אוטמתית.. קונה אינו שם את המחיר שהוא רוצה לקנות אלה את המחיר המירבי שהוא מוכן לשלם. ההצעה הזאת מוסתרת מכולם, גם מהמוכר. כאשר יש מישהו ששם הצעה נגדית המחיר של המוצר קופץ למחיר נוכחי גבוה יותר והמוביל הינו זה ששם את המחיר המירבי הגבוה יותר ומוקדם יותר. אמממה המחיר שכרגע המוצר עומד עליו אינו המחיר ששם המציע הגבוה אלה המחיר ששם הנמוך יותר ועוד טיפה. העוד טיפה הזאת תלוי בסכום... בסכומים קטנים זה 10 סנט מעל סכום ההצעה לאחר מכן זה חצי דולר וכו... זה מדורג וניתן למצא את ההסבר המלא באתר של איביי. דוגמא: שמת מוצר למכירה והמחיר התחלתי עומד על 0.99... בא קונה א ושם מחיר 10 דולר. מחיר המכירה עומד על 0.99 בא קונה ב ושם 2 דולר המחיר קופץ ל 2.10.. המוביל הינו קונה א שלא עשה כלום. המערכת הקפיצה את המחיר עבורו. קונה ב מנסה שוב ושם 3.45... המערכת תקפיץ את המחיר העכשוי ל 3.55 וכו.... רק כשיגיע מישהו שישים יותר מ 10 דולר הוא יהיה המוביל ואז המחיר יעמוד על 10.5... מה שעוזי אמר זה שכרגע יש רק מציע אחד ובגלל זה המחיר עומד על מחיר הפתיחה. עכשיו תוכלי לומר מה הבעיה ?... אם את מוטרדת מזה שהמוצר ימכר בזול מדי את צודקת אלו טיבן של מכירות פומביות. זה סוג של משחק פוקר. אם משחקים אותו נכון מקבלים מחיר טוב אם לא משחקים אותו טוב ... מובן ? הצעה חמה !!!!!! לא לבקש ממישהו להקפיץ את המחיר זה אסור בתכלית האיסור. במידה ואיביי עולים על זה יכולים לחסום לך ולמציע טוב הלב את החשבונות. בהצלחה.

אילאיל30

New member
נועם תודה רבה רבה על התשובה המפורטת אבל

דבר אחד לא הבנתי עדיין: אם קונה א שם מחיר גבוה יותר מקונה ב' למה המחיר הנמוך תמיד יוצג? ואם קונה ב' רואה שהמחיר שלו מוצג אז הוא יכול להבין מכך שיש הצעה גבוהה ממנו, לא?

סייפיי

New member
המערכת עובדת כך:

היא מאפשרת לך לקבל את המוצר במחיר הכי נמוך האפשרי, שעדיין יותר גבוה מההצעות של המתחרים. כמו בדוגמה שנתנו פה. התחלת את המכירה ב0.99, קונה א' מוכן לשלם עד 20 דולר עבור המוצר וזו ההצעה שהוא נותן. אם קונה אחר לא מציע, הרי שאין הצעה יותר טובה מ0.99 וזה המחיר שהוא ישלם. אם מגיע קונה ב', ומציע 10 דולר, המחיר יקפוץ ל10 דולר (או טיפה מעל) והקונה המוביל עדיין יהיה קונה א'. המערכת לא נותנת לו לשלם יותר מ10 דולר,כי אין ביקוש, ומצד שני לא נותנת לו לשלם פחות מ10 דולר, כי יש מישהו אחר שמוכן לשלם 10 דולר. בכל מקרה הקונה יודע אם המחיר שלו הוא המחיר המוביל או לא, כי איביי מודיע לו שההצעה שלו היא ההצעה המובילה, או אם מישהו הציע יותר. מקווה שעכשיו ברור.

noam weissman

New member
שוב בבקשה תקראי ../images/Emo13.gif

הכל מוסבר באתר בפרוט רק צריך לחרוש... כשקונה מוביל הוא מקבל מייל שהוא המציע המוביל... הקונה שעברו אותו מקבל מייל (מרגיז בכוונה) שעברו אותו והוא מוזמן לשים הצעה נגדית. המחיר שמוצג אינו המחיר שהפריט ימכר אלה המחיר שצריך לשים כדי לעבור את ההצעה הנוכחית. כמו תמיד אין כמו להתשפשף .. קני כמה פריטים במכירות פומביות ותרגישי מה שהקונה מרגיש. את לא צריכה לקנות דברים יקרים יש מספיק שטויות בסנטים בודדים ... מה שכן היזהרי לא לשים הצעה גבוה מדי ממב שאת מוכנה לשלם שלא יגיע במקרה מישהו הזוי וישים כמה סנטים פחות ממך ואת תשארי עם פריט שעלה יותר ממה שתכננת שלם
... לא לשכוח לבדוק מה עלות המשלוח לישראל. לא פעם עושים טעות ולא משנים את ארץ היעד ואז מחירי המשלוח שמופעים הינם לאתר וכו... יש מספיק שטעו כי היה משלוח חינם וכשבאו לשלם פתאום ראו סכום ענק משלוח לישראל... בקיצר צד ימים למעלה בכל אתר של איביי יש HELP... היכנסי ותתחלי לנבור.. יש כמה ספרים בעברית שגם יכולים לעזור כמו כן יש ים של EBOOKS שמלמדים על איך למכור באיביי וכו וכו...

francolana

New member
לגבי השאלה שלך

אם את רואה שיש שתי הצעות והמחיר לא השתנה- מדובר באותו קונה. הוא פשוט שם ביד נוסף עם המחיר הכי גבוה שהוא מוכן לשלם ועד שמישהו לא יציע ביד נוסף המחיר לא ישתנה. את יכולה לראות את פרוט הבידים - תיכנסי למכירה ותראי שם את האופציה הזו

אילאיל30

New member
קודם כל תודה רבה על תשומת הלב המיוחדת ועכשיו

עוד שאלה: מתוך מה שאני מבינה מכם, כשאני מפרסמת מוצר וקונה א' נותן מחיר מקסימלי שהוא מוכן לשלם, האם הוא יודע מה מחיר המוצר כרגע. בעצם מה מונע מהקונה לזהות מוצר שלא נתנו לו ביטים כלל ושהוא ממש לפני סיום ואז לזכות בו במחיר מינימלי ביותר ? האם זו שיטה שקיימת באיביי ? ושאלה אחרונה: אני לא מצליחה לראות מה גובה הביד שהקונה שם על האייטם שלי תודה.

xslf

New member
תשובות חלקיות

1) הוא רואה מה המחיר המינמלי שהוא צריך לשים כדי לעבור את ההצעה הנוכחית. אחרי שהוא שם ביד, הוא יודע אם הוא מוביל או לא. 2) באופן רגיל, אין שום דבר שמונע מהקונה לעשות את זה. להיפך- בחיפוש המתקדם למשל אפשר לחפש פומביות לפני סגירה. ככה יצא לי אישית לרכוש כמה מוצרים במחיר טוב כשאני הייתי הבידרית היחידה. היוצא מן הכלל הוא שיש למוכר לשים "מחיר שמור" מוסתר (אני לא בטוחה איך הם קוראים לזה באתר) ואם הבידים לא מגיעים למחיר הזה, המוצר לא נמכר. אאל"ט, האופציה הזו היא בתשלום נוסף למוכר, מעבר לעלות הרגילה של העלת ליסטינג של מכירה פומבית. 3) את לא יכולה לראות- רק את גובה הביד הנוכחי.

lilo4

New member
לגבי השאלה השניה-

אלה אחד היתרונות של איביי, וזו שיטה מצוינת לזכות במוצרים במחיר נמוך. פשוט לחפש מכירות לקראת סיום, מכירות שאין להן הרבה ביקוש ולזכות במוצר במחיר נמוך יותר ממכירות פעילות יותר. דרך נוספת לעשות את זה היא לחפש את שם המוצר עם שגיאות כתיב, וככה יש יותר סיכוי למצוא מכירות בלי בידים- ושוב לזכות במוצר במחיר נמוך.

למעלה