רכשת מוצר,התחרטת בלי שום הוכחה לכך שזה באמת מזויף,הוא הסכים והחזיר לך את כל הכסף. מישהו רואה כאן בעיה? זה שאת לא עשית ש.ב. לפני הקניה זה לא אשמתו של המוכר. לדעתי אין כאן סיבה לא לתת חיובי או במקסימום ניטרלי.
המוכר שיתף פעולה, החזיר את הכסף כשהלקוח לא היה מרוצה ממש ממש לא מגיע לו שלילי !!!! אני גם לא חושב שמגיע לו ניטראלי אבל זה כבר עניין אישי. יש מוכרים שמוכרים מוצרים מקוריים במחירים גבוהים והשרות שלהם מתחת לכל ביקורת אז גם אותם צריך למגר מאיביי... תרדו קצת לרצפה ותחשבו כמה פעמים פירסמנו פה על פידבקים לא מוצדקים. מוכר יקבל שלילי כשבאמת עשה משהו מוגזם ולא על כל פיפס. תירגעו קצת מכל ההתלהמויות שלכם !!!!!!!!!!
עזוב, שטויות. אמרו פה לפניי, זה הכל עניין של השקפה. על האיכות אני לא מדבר, אבל זכותו של הקונה לקנות "חיקויים". מסתבר שאנשים אוהבים לרכוש דברים בזול, סתם ככה, לכיף. מה רע? עולה רק כמה דולרים..
אני לא רואה בזה דבר פסול. יש אנשים שיכולים להרשות לעצמם "מקור" ויש כאלה שמסתפקים ב"זיוף" . אני בעד לתת לקונה לבחור מה הוא רוצה. ולכן יש מקום לתת לו חיובי.
להזמנה הזו יש מספר מעקב ? ביום שיגיע השליח או הפתק או המכתב של EMS בנוגע לעיכוב. תסרבי לקבל את החבילה, אחרי שבוע תפתחי דיספיוט בפייפל על אי קבלת מוצר ומיד תעלי לכליים ואחרי מספר שבועות אחרי שפייפל יוודעו שהחבילה חזרה לקונה הם יזכו אותך בכל הסכום. במקרה ותקבלי מכתב עיכוב מEMS תשלחי להם בפקס עם חתימה בקשה להחזרת חבילה מעוכבת מס' XXXXXX. זה כלל בסיסי בפייפל, לא משנה מאיזו סיבה אם הקונה לא קיבל את החבילה הם מזכים אותו. הקונה תמיד צודק במערכת הזו.