עזרה דחוף!!!

panayotiss

New member
זה לא נכון מה שאתה אומר

יש זיופים מעולים, בעלי עמידות מעולה. רק המחיר יכול להעיד על הזיוף. מה זה זיוף, ענין של הגדרה, קח את המוצר המקורי שיוצר במפעל א' בסין ויצר אותו במפעל ב' עם אותם חומרי גלם, תויות, הכל דומה. אותו מוצר. זה שחלק מהזייפנים בוחרים להשתמש בחומרי גלם נחותים יותר כדי לתמחר בזול יותר זה עניין אחר אבל היום יש ליגה אחרת של זיופים שגם מומחים לא יודעים לזהות. לא מה שהתרגלנו.

BSMerchandise

New member
המוצרים שאתה מדבר עליהם הם מעטים..

כמובן שזה עניין של הגדרה, החברות הגדולות מבחינתן רוצות לוודא שלא תפזול למוצרים "הסינים". ועדיין - על אף המחיר והעובדה שגם זיוף וגם מקור מיוצרים בסין - המקור ב90% מהמקרים יהיה הרבה-הרבה יותר איכותי. כל הרעיון זה ידע ועיצוב היום, הייצור הוא שולי ביחס לעיצוב. קח דוגמא - האייפון שמיוצר ע"י חברת ענק מסין, אבל מעוצב ע"י אפל בקליפורניה. מוצר חבל"ז בלשון המעטה. כמה חיכויים יש לו? גם מסין כמובן, אבל זה זבל עופות חח מבין? במקרה שלה לדעתי חובה עליה לדרוש החזר וגם ללכת עם זה עד הסוף.. מזה "חוברת מקורית"? נראה לי תמוה ואני בטוח, כמו שעוזיטקס כבר אמר פה, שברגע שהיא תאיים "להדליף" את המידע לאיביי הוא כבר יבין שלא כדאי לו לסרב.

panayotiss

New member
המקרה הזה מיוחד במינו

אני לא מעט שנים באיביי ולא ראיתי הרבה זייפנים שהם top rated בדרך כלל השוק פולט אותם כי אנשים לא אוהביםאת תחושת ההחמצה שבקניה של זיוף אבל כנראה הוא נותן שירות טוב, מכבה שריפות מהר. לגבי התשובה שלך אני משוכנע שאתה לא מעודכן, סין עוברת שינוי, גם הסינים מבינים שאי אפשר לעבוד על העולם כל הזמן ואיביי לאט לאט פולטת את הזבל שהם מחדירים לשם ואז נוצרת אבולוציה של הזיופים - המוצרים מתקרבים באיכותם למקור עד שקשה להבחין. זה כבר לא שחור ולבן כמו פעם. אתה יכול בתור יבואן לפנות ליצרן ולבקש ממנו לייצר רפליקה של מוצר מסויים בכל רמה מתבקשת, הכל עניין של כסף. תחשוב שהם יודעים להעתיק את הידע, חומרי הגלם והעיצוב, הכל. הכל שאלה של איזו רמת תימחור יהיה המוצר הסופי. 30% מהמקור או 90% מהמקור.

sbenari1

New member
100% מזויף Tissot²

דבר ראשון Tissot² ,הם מוסיפים ² או ™ כדי למנוע מהתוכנה של איביי לזהות מותגים בעלי פוטנציאל לזיוף, מי שמוכר שעוני ARMANI ולא כותב זאת בכותרת צריך לעורר סימן שאלה גדול, המנגנונים שהם משתמשים הם הזולים ביותר בשוק, ה stainless-steel הוא ציפוי זול, scratch-resistant-sapphire היא זכוכית פשוטה,

ozitex

New member
ועל זה נאמר..

מה שרואים מכאן..לא רואים משם..
לא כל אחד יכול או רוצה להסתכל על הדברים באופן הזה. בדרך כלל אנשים שרוצים מוצר מקורי, מוכנים לשלם ואף אחד לא רוצה לקנות דבר אחד ולשלם, ואחרי כן לגלות שהוא קיבל דבר אחר. אבל שוב, עניין של השקפה. המסקנה שלי מכל הסיפור, שחוזרת על עצמה כמובן, כי אנחנו מתדיינים על הנושא הזה כבר יותר משנה, הוא שללא קשר לנקודת השקפה תמיד כדאי לבדוק, ללמוד ולהתייעץ, במיוחד אם אלו שעושים את זה עבורך, זמינים ונכונים לכל מאמץ. החמאתי לעצמנו? אנחנו שווים את זה , אני חושב.

רדבול78

New member
איך אחד כזה מקבל טופ רייטד, אני לא מבין

זיוף מארץ הזיופים! יכול להיות שזה זיוף מרמה טובה מאוד. אבל, לפי דעתי זיוף צריך לעלות הרבה הרבה יותר זול ממקור. תקבלי את המוצר ואם הוא לא ימצא חן בעינייך, תחזרי אותו. תמיד אפשר להחזיר.( כדאי לקרוא את תנאי המכירה של המוכר)

noam weissman

New member
בשביל לקבל טופ רייטד לא צריך הרבה...

תמכור מעל 100 מכירות לארה"ב ומחזור של 3000 דולר אם אני זוכר נכון או לחילופין 300 מכירות... אחד שיש לו מעל 1000 מכירות כנראה עומד בהגדרות....

ני3ו3ות

New member
המוכר ענה לי באימייל

והתחייב שמדובר בשעון מקורי 100% אני עדיין לא רוצה את זה. הוא כתב לי בשעה 03:58 שעון ישראל שהשעונים מקוריים והוא ישלח אותם בהקדם ואילו בשעה 04:08 הוא כתב שהוא לא יכול לבטל כי הוא כבר שלח לדעתי הוא שקרן!! עברו רק 10 דק. אמרתי לו שיבטל או שאני פונה להנהלה של איביי.... מה אפשר לעשות?!

ני3ו3ות

New member
ודרך אגב.............

גם אם זה היה עולה 10$ לא רוצה חיקוי, רוצה מקורי נכון, עשיתי טעות. אבל הייתי בטוחה שזה מקורי ואם לא - לא הייתי קונה בכלל. אני מעדיפה לשלם פי 10 ולא לקנות חיקויים.

ני3ו3ות

New member
ועוד משהו.............

זה מה שהמוכר הטמבל כתב לי: it's joking . no problem to return the money back to you . but don't write too much to me .ok? מה הוא רוצה? ומה אני עושה כדי שיחזיר את הכסף????

ני3ו3ות

New member
מה לעשות?

האידיוט הזה אמר שהוא יחזיר את הכסף עוד 12 שעות אני לא מבינה למה הוא לא יכול להחזיר את זה עכשיו איימתי עליו שאני אפתח נגדו תלונה באיביי וכלום לא עזר הוא אמר שהוא לא רוצה למכור לי יותר כלום לעולם לא איכפת לי מכך אני רק רוצה את כספי בחזרה, מה ניתן לעשות ומדוע הוא אומר שזה יהיה רק בעוד 12 שעות? תודה לעונים

ozitex

New member
תמתיני את ה- 12 שעות

כפי שאמרתי לך קודם, המעמד שלו כרגע הוא טופ רייטד והוא לא ירצה לקלקל לעצמו בגלל מכירה אחת. המעמד הזה מקנה לו מכירות נוספות ולכן, אם הוא חכם, הוא לא יתעסק עם קונה שרוצה לבטל מכירה.

ני3ו3ות

New member
ובא לציון גואל!!!!!!!!!

הבוקר קיבלתי REFUND חברים, תודה לכולם על התמיכה הנפשית!!! אמנם ייקח לי קצת זמן להתעסק שוב עם איביי, אך את הלקח שלי למדתי... אגב, האם קיים שירות בו אפשר להזמין דברים מאיביי דרך מתווך? אדם שמבין בזה ויכול להוות מתווך לכל עניין ההזמנה, אופן השתלום והמעקב? שו תודה.

LonaBlanca

New member
אני שמחה שהסתדר לך.. אני לא חושבת שאת צריכה

מתווך.. תתחילי בקניות בעליות קטנות רק בשביל ללמוד.. . תגבילי רכישה+משלוח ל50$ (ככה שגם לא תצטרכי לשלם מכס) תרכשי רק ממוכרים שיש להם 100% ואין להם תלונות. ואם יש תלונה אז לקרוא מה רשום בה כי לפעמים זה לקוח שהגזים או דנדש הזמנתי ממספר מוכרים שהתלונה אצלם היתה לא צודקת וקיבלתי שרות מעולה. הבחנתי שמשלוחים יותר זולים באנגליה מאשר מאוסטרליה או מארה"ב וגם זמן הגעת המוצר קצר יותר לדעתי. אל תמהרי תחשבי לפני שאת קונה כי אי אפשר כל פעם לבטל רכישה יהיה לך שם לא טוב. פה ושם אם יהיה אי הבנות או קשיים יש לך את הפורום כאן, יש כאן שני מנהלים מדהימים ואנשים ממש נחמדים שעוזרים. ותוך כדי התעסקות את תלמדי.. תלמדי איך לחפש איך לקנות ולהנות.. :) ב-ה-צ-ל-ח-ה

למעלה