עזרה דחוף!!!!

zoeland

New member
../images/Emo24.gif שבוע טוב לכולם..

תודה תודה לכל חברי הפורום שעזרו לי מאד בכמה הימים האחרונים... שיהיה לכולם שבוע נהדר מלא עשייה, חיוכים, שקט נפשי, חום ואהבה..

shushs

New member
תודה

אז מה עושים????איך ממשיכים לחיות עם זה????

shushs

New member
לכם

תודה רבה אתם באמת מקלים עלי ומקלים על המחשבות אני לא יודעת איך להתמודד עם הכל לבד... חשבתי שאני לבד ורק לי זה קורה.... מה הסיבה שזה קורה????יום בהיר אחד אני קמה וזה נמצא בי... אני לא רוצה את זה אני מענישה את עצמי ומאשימה את עצמי בכל מה שקורה..... אני מפחדת לדבר על זה שלא יחשבו שאני אסון לעולם שאני בן אדם רע.........

shushs

New member
הצילו

זה נהיה גרוע!!!! אני מפחדת נורא!!!!אני לא יודעת מה לעשות... אוף אלוהים תעזור לי אני לא יכולה יותר... למה זה קורה לי למה למה למה???? אני בן אדם בוגר ופשוט נגמרו לי הכוחות להתמודד עם זה

shushs

New member
עזרה דחוף!!!!

היי קוראים לי שושה אני בת 26 רק לאחרונה גיליתי שאני אולי חולה באוסידי בשנה וחצי האחרונה גיליתי לפני המחשבות הבלתי נסבלות שיש לי בראש אני בן אדם מאמין ולפעמים אני נגעלת מעצמי וחושבת שאלוהים מעניש אותי כל פעם שיש לי מחשבה בראש אני סובלת ומיוסרת וחושבת שהמצב שאני נמצאת בו היום הוא כתוצאה של זה אני חושבת שכל דבר רע שקורה לי הוא מגיע לי.. איך מטפלים בזה?מה אני נקראת חולת נפש??? אני צריכה עזרה!!!! תודה שושה

ותיקה 27

New member
הי שושה

ראשית תני לי להרגיע אותך, אלוקים לא מענשי אותך, הוא מכיר את האוסידי ויודע לא להתייחס... :) להפך כשהייתי קטנה הייתי קוראת קטעים מהתנ"ך כדי שהמחשבות הרעות ילכו (ואז עוד לא אובחנתי כסובלת מOCD), וקראתי פה הודעות של עוד מישהי כמוני. ולא, את לא חולת נפש OCD זו הפרעה נפשית לא מחלה ( לא שזה מעודד או גורם לי להרגיש טוב יותר) אבל זה כך. קטונתי מלעזור לך אבל אולי אם תספרי קצת יותר אוכל לשתף אותך בסיטואציות דומות. בכל מקרה אני ממליצה על טיפול. בהצלחה!

shushs

New member
מבולבלת

רק מקריאה הבנתי שאני חולה אולי זה נורמלי ואני לא חולה אני לא יודעת....אני גם לא יודעת מה לעשות.... זה כמו שאומרים לי לא לחושב על פיל ורוד ואני לא חושבת על כלום חוץ מפיל וורוד....והרי שהמחשבות באות לי דווקא כשאסור כמו קריאה בתהילים.. המחשבות לא צלולות וגם לא טהורות כ"כ רוצה שזה יצא לי מהראש אני מרגישה לא נורמלית בכלל.... כשאנשים אומרים איזה בן אדם טוב אני אני מרגישה מבפנים שאני לא... לא ביקשתי להיות חולה ולא ביקשתי את המחשבות האלו...איך אני יוצאת מזה? בבקשה תעזרי לי

ותיקה 27

New member
לשושה

הי, כל כך מוכר, הקטע שהמחשבות באות בדיוק ברגעים כמו קריאת תהילים או תפילה וכיו"ב. לגבי תרופות אני ממש לא יכולה להמליץ לך, רק פסיכיאטר מורשה יכול לעשות זאת. אני יודעת שפרופ' יוסי זהר נחשב למעולה בתחום האוסידי.

gavor1

New member
גם אני

סובל מ -ocd ורוצה מאוד ..(רציתי ) להיפגש עם פרו"פ יוסי זוהר הוא עובד בתל -השומר מחלקה א העיקר שיהיה לנו בהצלחה . והקב"ה רופא כל בשר . רפואה שלימה ועלינו להיות חזקים צ ביי

אמא11

New member
היי שושה וברוכה הבאה לפורום../images/Emo140.gif

אני לא בטוחה שהבנתי נכון. את סובלת ממשהו, וקראת והבנת שזה OCD? מתוך קריאה. הדרך הנכונה, כאשר את סובלת היא לפנות למישהו מקצועי שיאבחן אותן ויציע לך טיפול. בדרך כלל כאשר תפני לפסיכיאטר, הפניה מכתיבה מראש טיפול תרופתי, כך שאולי כדאי לפנות קודם לפסיכולוג (ומאחר שיש לך בראש רעיון שאולי מדובר בOCD, כדאי לפנות לפסיכולוג שמתמחה בנושא). שושה יקרה, לפעמים מחשבות טורדניות אינן בהכרח OCD. יש מצבים בחיים שלכל אדםיש מחשבות שלא מרפות ממנו למשל באהבה נכזבת, או כאשר חווים אובדן אחר, כאשר נמצאים במשפט עם מישהו, כאשר יש חשש בריאותי, כאשר נמצאים בצומת בחיים. לפעמים עוברים מצב שמקביל לOCD ואינו נחשב ל"הפרעה". כך שעצתי לך לפנות למישהו מקצועי ולהתיעץ איתו. תרגישי טוב תמי

shushs

New member
תודה

תודה תמי יש בדבריך משהו מרגיע...הכל נובע מקריאה מעמיקה על הנושא והכל מקוון למה שקורה לי...המחשבות הם כמו מחשבות אסורות.. מחשבות שברגעים שהכי אסור הן מופיעות ...אני לא רוצה אותם ואני ממש ממש סובלת אני לא יודעת למי לפנות לעזרה

אמא11

New member
היי שושה שוב

בצד שמאל בעמוד זה יש "קישורים". אם תכנסי לקישורים, תראי בצד ימין רשימה של קטגוריות. בקטגוריה "אפשרויות טיפול" יש הרבה לינקים שיכולים לעזור. רשימת מטפלים שהומלצו בעבר ע"י חברי הפורום, אפשרויות טיפול דרך קופות חולים, לינקים לאתרים של מטפלים ועוד. תקראי גם מה שכתבתי על "למי לפנות - לפסיכולוג או לפסיכיאטר". אם תכתבי באיזה איזור בארץ את גרה, אולי אנשים כאן ימליצו. בהצלחה תמי

למעלה