עזרה דחוף אני נכנס לבלוג מבוגרים ורואה מי משדר אך לא תאנשים בחדר...מה לעשות?
R roei man New member 15/9/08 #1 עזרה דחוף אני נכנס לבלוג מבוגרים ורואה מי משדר אך לא תאנשים בחדר...מה לעשות?
מ מחפשת גבר במסיכה New member 15/9/08 #2 התקלקלו הבלוגים לא רואים תמונהההה זה רושם מתחבר... ולא מתחבר!
כ כמה את חופרת New member 15/9/08 #3 מחפשת...זה בסדר זו לא תקלה זה כמו שאת "אישה"...ככה זה "מתחבר"....זה בסדר גמור
ה הנערונת המתוקונתת New member 17/9/08 #8 כל פניה ,בעיה, תקלה יש ליפנות לפורום הטכני. http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?forumId=952
כל פניה ,בעיה, תקלה יש ליפנות לפורום הטכני. http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?forumId=952
ה הנערונת המתוקונתת New member 17/9/08 #9 בצד השמאלי של הבלוג כשאת ניכנסת לבלוג, את יכולה לראות דירוגים וגם את כמות הגולשים בבלוג שלך.
ע עידנדי New member 17/9/08 #5 פירמטתי את המחשב ונכנסתי לבלוג TV פעם היתה קופצת לי שורה אוטומטית להתקנת I2I היום לא ואני לא רואה מה שכותבים ולא יכול לכתוב בעצמי בצאט. איך אני מוריד את התוכנה?
פירמטתי את המחשב ונכנסתי לבלוג TV פעם היתה קופצת לי שורה אוטומטית להתקנת I2I היום לא ואני לא רואה מה שכותבים ולא יכול לכתוב בעצמי בצאט. איך אני מוריד את התוכנה?
I irad88 New member 17/9/08 #6 עזרה!!! מה זה אומר שליד השם שלי יש כוכבית ואי אפשר להעלות אותי לשידור? ואיך אני נפטר מיזה?
ה הנערונת המתוקונתת New member 17/9/08 #7 כינוי בכוכבית זה כינוי אורח אם אתה רוצה להפטר מה"כוכבית" אתה צריך להכנס לבלוג בכינוי הרשום שלך וכך גם תוכל לעלות לשידור ולשדר.
כינוי בכוכבית זה כינוי אורח אם אתה רוצה להפטר מה"כוכבית" אתה צריך להכנס לבלוג בכינוי הרשום שלך וכך גם תוכל לעלות לשידור ולשדר.
ס סקסיבוי2 New member 18/9/08 #11 המצלמות לא פועלות נפתח חלון שידור אבל לא רואים אותי , מה קורה ? עוד פעם יש תקלות בצאט ? עד לפניי כמה ימים הצלחתי לשדר ועכשיו לא רואים.
המצלמות לא פועלות נפתח חלון שידור אבל לא רואים אותי , מה קורה ? עוד פעם יש תקלות בצאט ? עד לפניי כמה ימים הצלחתי לשדר ועכשיו לא רואים.
ת תוכי אררה New member 21/9/08 #15 שידור גם אצלי יש אותה התקלה..........והמצלמה לא מופעלת.........או שמופיע תקלה וכתוב atl 7.0 לא יודע מה זה
שידור גם אצלי יש אותה התקלה..........והמצלמה לא מופעלת.........או שמופיע תקלה וכתוב atl 7.0 לא יודע מה זה
S sharon143 New member 19/10/08 #16 פיתרון לבעיה של תוכי אררה אתה מפעיל צ"ט של תפוז ואתה נכנס לה TV בלוגים תנסה לצאת מה צ"ט