עזרה דחוף....!

la la3

New member
עזרה דחוף....!

הההיייי לכולם.....
אני חדשה באתר למרות שלקחתי ממנו המון רעיונות רק עכשיו נרשמתי... אני ישמח עם תתנו לי כמה רעיונות למשימות בחבילה עוברת בגרסה של מבוגרים יש לנו ערב גיבוש בעבודה ואיך שהוא הפילו את זה עליי.... ישמח לשמוע רעיונות...

KarinDi

New member
מאוד תלוי

בכמות האנשים וברמת הפתיחות שיש בינכם, כמה רעיונות: - לשיר שיר מסויים, עם "שואו" - לספר בדיחה - להזמין מישהו מהנוכחים לריקוד - לחקות מישהו מהיושבים בחדר (ואז להעביר לו את החבילה) - למצוא כמה שיותר שירים עם מילה מסויימת - לדבר עד סוף המשחק רק בשאלות - להחליף פריט/י לבוש עם מי שיושב מימינך - לספר סיפור מביך, פדיחה - לעמוד על הראש/ידיים - לספר סיפורי אמת ושקר על עצמך ולתת לשאר הנוכחים לגלות מהו האמיתי - לספר סיפורים לפי נושא: רושם ראשוני מוטעה, זכרונות ילדות, טעות בכתובת (כמעט לכל אחד יש סיפור SMS כזה)... - להכין קפה לכל הנוכחים/לאיש המבוגר ביותר וכו' להעביר לאיש עם: החולצה הצבעונית ביותר, העקב הגבוה ביותר, מספר הילדים הרב ביותר, הוותק הגדול ביותר, האוטו שהכי הייתי רוצה שיהיה לי, המצחיק ביותר...

la la3

New member
נחמד מאוד..!

וואי נשמע נחמד פשוט לא עלו לי רעיונות... המון תודה... ואני ישמח לקבל עוד רעיונות עם יש....

אני ממליצה לך לנסות גם בפורום

ימ יהולדת ומתנות , אנ יבטוחה שיוכלו לסייע לך שם. בהצלחה

la la3

New member
איך אני עוברת לפורום "ימי הולדת ומתנות"?

אני פשוט חדשה ולא כל כך מצליחה להבין איך אני מיתנתבת לפורום הרצוי? אני ישמח עם תוכלי לעזור לי....

la la3

New member
תודה....

אבל כדי שאני ידע להבא איך אני מחפשת את הפורון הרצוי?

הסבר

כמה אופציות : 1. נכנסת לדף הבית של פורומיים תפוז ושם מחפשת לפי נושא או א,ב 2. עושה חיפוש בגוגל לפי שם הפורום . מקווה שעזרתי .

למעלה