עזרה דחוף

Future Tal

New member
עזרה דחוף

היום בלילה היה לי משהו שמאוד הלחיץ אותי, מי שיכול לתת לי עצה בבקשה..(אני פוחדת ללכת לישון-_-....סתם לא באמת אבל זה מלחיץ) אני בחלום צלול, וכל החצי שנה שאני חולמת חלומות צלולים אני יודעת את העובדה שכשאני עוצמת עיניים בחלום-הוא לא יכול להמשיך כי אני לא רואה כלום..נשמע הגיוני לא? אם אתה לא רואה את החלום איך הוא יכול להמשיך? בכל מקרה זה פעל עד היום בלילה. לא משנ פרטים, בכל מקרה אני עומדת ומאחורי אני מרגישה שמישו תופס אותי ונושך אותך בגב-נשיכה אחת ולא מרפה. דבר ראשון אני בשוק של כמ שזה כאב, רי בחלום ברמה מסויימת של כאב אתה מתעורר..למשל את לא יכול להרגיש שיורים בך..וגם הייתי בשוק שאני לא רואה את זה. אני ממששת את הדבר ז שנושך אותי ותוקעת בו ציפורניים אבל וא לא מרפה, אני מרגישה פנים של בן אדם שפתעום אני שומעת את אחותי הקטנה אומרת "ניר..." לא יודעת מי זה לא אכפת לי...אני ידעתי שאחותי שם וגם לשמוע דברים בלי לראות ז הגיוני..אבל אני לא ידעתי גם כשו החזיק בי שיש ילד מאחורי...זה היה מפחיד.. אני עומדת בשוק, יודעת שז חלום..אני לא מבינה איך זה הגיוני...לא יודעת מה לעשות אני מעירה את עצמי...ומוזר כאב לי הגב כמ שניות אחרי שקמתי במקום שהוא נשך אותי..אבל ממש לכמה שניות...(אני בדרך כלל בחלומות צלולים יכולה לעשות מה שאני רוצה ואני שולטת בדברים טוב, אבל לא יכלי להוריד אותו ממני) אז מה לעלעזל?? בבקשה תעזרו לי (ואם מישו תוהה במה הוא יכול לעזור לי..אז אין לי מושג..)

Future Tal

New member
לא היו לי בעיות בילדות.

ומה זה קשור?...אפשר לגיד שאני פחדת שיתקפו אותי מאחורה גם ז אותו דבר. לא משנה לי מה זה, מה לעשות עם זה? איך דברים בחלום יכולים לקרואת כשאני לא רואה אותם?

goldy

New member
יש לך עוד חושים חוץ מראיה?

אים כן אז זה אפשרי. מדוע את פוחדת שיתקפו אותך מאחור? האים את לא סומכת על חברותייך? את חושבת שמי מהן עלולה ליתקוע לך "סכין בגב"?

Future Tal

New member
....

מה זה משנה מה זה? מה עושים נגד זה? להגברת צלילות יש שיטות, לזמן דברים יש שיטות, אין שיטות למצבים כאלה?

אה...

להפסיק לברוח מהבעיות האישיות שלך ולהשליך אותן על אחרים?

goldy

New member
רוצה לגלות לי חלום שחלמת?

או שאת מהריגשי של 210?

Future Tal

New member
הה?

איזה ריגשי? אני רק לא רוצה שזה יחזור על עצמו..אם זה בעיה בחיים האמיתיים ואני אפתור אותה זהלא יחזור? אז איך אני מגלה מה הבעיה? ומה זאת אומרת לגלות לך חלום שחלמתי? זה הפעם הראשונה שזה קרה..

goldy

New member
<מנהל הפורום לא מרשה לי לענות>

תוכלי לישלוח לי מסר.

silverhawk

New member
אהלן טל

תראי, אני לא חושב שיש תשובה ברורה וחד משמעית לתופעה. בסופו של דבר, עולם החלומות הוא עולם אינדיבידואלי הנובע מתת המודע, והכל יכול להתרחש בו (מה גם שלא כל דבר מצביע בהכרח על תופעה מסוימת. ישנם חלומות רבים שהם בדיוק זה - חלומות. לא יותר ולא פחות). ייתכן מאוד ואף סביר להניח שזה פשוט סיוט שהתרחש פעם אחת ולא יחזור. אין לך מה לחשוש יותר מידי (ובסופו של דבר, תזכרי שזה רק חלום...). בנוגע לכאב, זה עניין פסיכולוגי ולא יותר - המוח שלך 'זכר' את הנשיכה והכאב, ולכן הרגשת אותו גם לאחר שהתעוררת. כמו שראית, אחרי מספר שניות הכל נעלם. בשורה התחתונה - זה קורה, אין מה לעשות ואין סיבה לקחת את זה יותר מידי קשה.

Future Tal

New member
לא הפחיד אותי

שכאב לי כשהתעוררתי... הפחיד אותי שזה כאב כל כך בחלום עצמו..אני מקווה שזה באמת לא יחזור..תודה על האזרה..

וולפהרט

New member
אני לא ממש יכולה לעזור לך

רק לספר על מקרה דומה שהיה לי: פעם נלחמתי בחלום נגד מישהו פסיכי שהחזיק בסכין ענקית כמו של גליוטינה. בדרך כלל בחלומות אני מאבדת את הכוח שלי, לא מצליחה לרוץ ולא לצעוק (לא יוצא לי קול). הפעם רק לא הצלחתי לצעוק- כי ניסיתי לצעוק משהו כדי שמישהו בבית יתעורר ואז הוא יברח. למזלי הצלחתי להאבק בו אבל הוא בכל זאת הצליח לשים לי את הסכין על צד הגוף וניסה לחתוך אותי שם. זה כאב נורא אבל לא ממש השאיר עלי חתך. כשקמתי עדיין כאב לי במוטן וגיליתי שיש סיבה- הפיג'מה שלי הסתבכה שם... איך הצלחתי לקום? שמעתי את אמא שלי אומרת משהו שלא היה ממש קשור והבנתי שזה חלום- שמעתי בחלום מה שאמרה במציאות ככה שזה לא ממש עוזר לך... לפחות את לא לבד, וזה אכן היה מקרה יוצא דופן שלא חזר על עצמו בדרך כלל כדי להתעורר מחלום אני מתרכזת חזק לפתוח את העיניים במציאות וזה לא גורם לי באמת לפתוח את העיניים במציאות אבל כן שובר לי את החלום

למעלה