עזרה דחוף

עזרה דחוף

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות לבתי נעלי פוינט ליום הולדתה, זאת צריכה להיות הפתעה ולכן אני לא יכול לשאול אותה איזה סוג של נעל כזאת היא תרצה אז רציתי לשאול אתכם על איזה סוג נעלי פוינט אתם הייתם ממליצים.. כאילו מה הסטנדרט ומה נחשב יותר טוב? ואיפה אוכל לרכוש אותם (באיזור המרכז)? תודה לכולם.

vashla

New member
לא הייתי ממליצה לקנות ככה על עיוור

צריך למדוד את זה, זה צריך להיות ממש בול על הרגל. כמה זמן היא רוקדת? יש לה רגל חזקה? אתה יודע כמה מדדים יש לזה..
? פשוט תקח אותה לחנות (במרכז יש דאנסשופ וישראדנס,בת"א,פ"ת,הוד השרון...),אם המורה נותנת לה לעלות על פוינט ותתן לה למדוד בהתאם ליכולת ולצורך שלה., ומזל טוב.
!

Amitush222

New member
צר לי לאכזב,

אבל זו טעות מאוד גדולה... עם כל הכוונה הטובה, נעלי פוינט נמכרות על פי שלוש מידות- גודל הרגל כמובן [כמו מידה רגילה של נעליים] רוחב הרגל- שאותו לא ניתן לדעת אלא אם מודדים את הנעל, וקושי הנעל- אותו התלמידה צריכה לרכוש בהתאם לפוינט שלה, לנתונים ולמידת החוזק שלה. חברה טובה? זה נושא כל כך אינדיווידואלי. יש כאלה שסנשא ממש מתאימה להן- יש כאלה שסנשא יושבת עליהן זוועות. יש כאלה שבלוך הן הנעליים המושלמות, ויש כאלה שהן יישברו להן מהר מדי. יש כאלה שרוצות ישר לקנות גרישקו- אבל זו בכלל נעל למתקדמים יותר. אני ממליצה, לקנות שובר או זיכוי כלשהו שיהיה מיועד לנעלי פוינט. ככה כביכול תקנה לה אותן ותפתיע אותה, אבל תשאיר לה את הבחירה והקנייה-מדידה עצמה. איפה? אני אישית ממליצה בדאנסשופ- מהסיבה הפשוטה שיש שם את המבחר הכי גדול. בישראדאנס יש רק את הדגם בלוך ובאיידאנס אין כמעט כלום, בעוד בדאנסשופ יש כמעט הכל.
עמית

Amitush222

New member
אגב,

מזלטוב
ודאנסשופ וישראדאנס נמצאות בת"א באבן גבירול:) [איידאנס יש בגבעתיים.. אבל דאנסשופ היא הרלוונטית בכל אופן]

Miss Chatterbox

New member
כמו שעמית אמרה, ../images/Emo42.gif

זו טעות גדולה לקנות לה נעלי פוינט בלעדיה. אם זה לא רחוק לכם- קח אותה לתל אביב לרחוב אבן גבירול, יש שם סניפים של דאנסשופ וישראדאנס אחד מול השני. שפשוט תמדוד את כל הסוגים והדגמים ותראה מה הכי נוח לה. נעלי פוינט לא מתאימות מקשות על העבודה ועלולות לגרום נזק לגוף. בהצלחה

natyly

New member
לא לשכוח

מורה טובה:) אסור לעלות על פוינט בלי שהמורה תגיד שהרגלים מוכנות מספיק, אם הן לא העליה על פנט רק תעזה נזק בברכים ובגב. כמו שכולן אמרו, הכי עדיף ללכת לחנות ולמדוד את הדגמים, כדי לבדוק מה הכי נוח:)

למעלה