עזרה דחוף

ציפורה23

New member
עזרה דחוף

אני גרה במעונות ויש נו מחשב עם חיבור לאינטרנט רק שהמודם לא נמצא בדירה,כנקראה כל המחשבים מתחברים לאיזשהו מודם ראשי.השאלה שלי אם אני אוכל לחבר את הנתב האלחוטי לחיבור בקיר או שבלי מודם בדירה אין לי שום אפשרות לחבר את הנייד לרשת אלחוטית. האחראים פה לא יודעים לתת לי תשובות ואני כבר ממש אובדת עצות!

kobi 23

New member
זה מתאים יותר לפורום רשתות

אבל בכל מקרה , לא הבנתי את הכוונה שלך. האם הראוטר רחוק ממך ואין לך אפשרות להתחבר באופן אלח' ? בעיקרון את יכולה לחבר לראוטר כבל שיתחבר ישירות למחשב אבל אם הוא רחוק ממך את תצטרכי כבל ארוך מאוד ולא נראה לי שאת תרצי כזה דבר

ציפורה23

New member
אני רוצה להתחבר בצורה אלחוטית לא עם ראוטר חוט

ושוב הבעיה שי זה שהמודם לא בדירה אני רק רוצה לדעת אם אפשר להרכיב את הראוטר על החיבור בקיר

bar666xp

New member
פורום 20 {רשתות ופס רחב}

מה שלא ניראה לי שמשהו הצליח להבין... א. זה נתב אלחוטי עם מודם מובנה? אם לא איך בדיוק תחברי אותו לאן? ב. איזה חיבור בקיר? טלפון? מה יש בקיר? אולי יש שם כבל רשת? אם זה חיבור לרשת אז אפשר לחבר AP {נקודת גישה/כניסה} בדר"כ נתמך גם בנתבים... אם זה שקע טלפון צריך שיהיה בוא חיבור DSL וצריך מודם ו/או נתב עם מודם מובנה... ו.... כששואלים שאלה תפנימו אנכנו לא רואים את "השקע בקיר" אנכנו לא רואים את הנתב ולא את המודם ולא את המחשב! לא תספרי/ו מי יש לא נדע!

RoyBO

New member
לפי מה שהבנתי

יש במעונות חיבור רשת! שדרכו יש גישה לאינטרנט. השאלה שלה אם אפשר לחבר ראוטר לחיבור הזה. לי נראה שלא.

למעלה